PDA

View Full Version : כתבה עלובה מלאת קללות באתר "וואלה" על לימוד נהיגה

stio
03-06-09, 16:31
היום עלתה לאתר "וואלה" כתבה עלובה, שפלה, מלאת קללות, העלבות, השפלות ועלבונות. מבלי להיכנס לנושא הכתבה (שהוא דבר נכון), צורת הכתיבה מתחת לכל ביקורת.

אני קורא למחיקת הכתבה הזאת מאתר "וואלה" ואף פיטורי/ אזהרת הכתב שיירגע בעתיד.

קישור לכתבה:
http://zone.walla.co.il/?w=/2751/1496145&m=1

ארילו
03-06-09, 16:44
ככה זה כשהכותב בן 17 עילג וחסר תרבות.
הוא מתלונן שמצפצפים לו, ומצד שני יש לו פה שאני הייתי שמח אם ההורים שלו היו רוחצים אותו בסבון.

אני חושב שכדאי להחזיר את המנהג הישן הזה.

stio
03-06-09, 17:05
זה המשפט שהכי הדהים אותי:

"אני קורא מעל דף זה לחברי הכנסת, העבירו הצעת חוק שתאשר עונש מוות למצפצפים. אני פונה לתושבי ישראל ללחוץ על נבחרי הציבור על מנת ליישם חוק זה במהרה. אני קורא למצפצפים בכבישים – תמותו. זונות."

היום הוא קורא לעונש מוות למצפצפים, מחר מישהו יצפו לו והוא עוד עלול לצאת מהרכב עם סכין ולהעניש את הנהג המצפצף בעצמו בעונש מוות.
אנשים כאלו יש לשלוח להסתכלות פסיכיאטרית ולא לתת להם במה בתור כתב באתר גדול.

ניר בן טובים
03-06-09, 17:59
לא שאני בא לסנגר על הברנש זוהר, אבל אתם צריכים להבין שאתר ZONE בוואלה! מושתת על חבר'ה מאוד צעירים, חפוזים בלשונם, ולא תמיד יודעים לצנזר מה שצריך. גם העורכים קצת בלתי-זהירים כשזה נוגע לפרסום חלק מהדברים.
ברור שזה רחוק מלקלוע לטעם כולם, אבל אל תשכחו שפני התרבות כפני הדור - יאמר מה שיאמר בכתבה - זה מייצג חלק לא קטן מהאוכלוסיה הצעירה שלומדת נהיגה, לצערנו.

אבל אני מסכים עם מה שנאמר בכלליות. הסגנון בוטה. מאוד.

אריק שמאי
04-06-09, 20:02
זה שזה נאמר בצורה בילתי נסבלת זה דבר אחד אך הבחור צודק ב100% זה פשוט בילתי נסבל!!!
אז מה זה משנה באיזה דרך הוא הביע את עצמו חשוב הוא התוכן !!

stio
05-06-09, 00:07
שיביע את עצמו בצ'אטים עם החברים שלו בצורה הזאת, לא כולם צריכים לראות את חוסר החינוך שלו. אם הייתי רואה מלפני רכב לימוד נהיגה והייתי יודע בוודאות שזה הוא נוהג, הייתי צופר לו עד שהפיוז של הצופר היה נשרף אצלי מעומס יתר.

anakonda
05-06-09, 01:19
זה מה שקורה מהמיתון?
אין תקציב לכתבים?נותנים לילדים בני 17 להתנסח
ככה זה נראה!
מזעזע!

stio
11-06-09, 15:36
זהו, שהכתבה ההיא זה עוד כלום.

פישפשתי בארכיון וזה מה שמצאתי. "וואלה" מלמדת צעירים איך לגנוב מחנויות.
אז גבירותיי ורבותיי, קבלו את המדריך המלא לפושטק הצעיר: איך תגנוב מחנויות ותצא בשלום?

http://zone.walla.co.il/?w=/2707/668865

snufkin
21-06-09, 22:42
וואו, אני בהלם... איך מפרסמים דברים כאלה.
אריק שמאי - תחשוב רגע על מה שאמרת ותגיד לי שאתה רציני. למישהו שאמא שלו חולה אני יכול להגיד שכדאי שהוא ילך איתה לבית חולים או שאני יכול להגיד שאמא שלו הבת $#@ בטח תמות עוד מעט אם הוא ימשיך להזניח אותה והכוונה היא אותו דבר אבל זה ממש לא נשמע אותו דבר. וזה אפילו לא מתקרב לקרסוליים של השפה שבה משתמש הבחור מהכתבה הראשונה.
לגבי הכתבה שכביכול מעודדת גניבה מחנויות, זה אחד הדברים הבזיוניים שראיתי. מה אפשר לעשות לגבי זה? ואחרי זה מתפלאים שהנוער שלנו גדל ככה.
וטוב שזה בפורום של רכבים כי לפי דעתי זה מאוד קשור לתרבות הנהיגה פה בארץ.