התחבר

View Full Version : עשית טיפול לאונו שלי

unoies
01-06-09, 01:11
שלום היום עשית טיפול לאונו ( החלפת שמנים החלפת פילטרים רצעות טימינג )
1היה לי בעיה בגיר שהילוך ראשון לא נכנס בקלות גם הררורס ואחרי החלפת שמנים הבעיה קיימת מה אתם חושבים
2 היה לי בעיה ב handbreak שהוא לא תופס הרכב טוב חזקתי אותו אבל הבעיה עדיין קיימת

*ניר*
01-06-09, 02:09
החליפו שמן גיר?
כי אם החליפו רק שמן מנוע אז אין ממש קשר לגיר
ובקשר לhandreak מתחת אותו מספיק?

ארילו
01-06-09, 11:17
פירקת את התופים מאחורה לבדוק את מצב הברקסים?
הילוך ראשון אמור להיכנס רק כאשר אתה נמצא בעמידה.

unoies
01-06-09, 19:28
כמה עולה 4 ברקסים
הררורס לפעמים לא נכנס גם הראשון מה אתם חושבים

saar
01-06-09, 23:31
אין טעם שאני יתערב בשרשור, התשובות שנותנים לך פחות מצויינות.

רק רציתי להביא לתשומת ליבכם חברים יקרים, שאני מעולם לא היה שבע רצון מבלם היד של האונוים,
לא מצאתי אונו אחת שבלם היד נועל את הגלגלים באופן מקסימלי.

משמע שימו כל אונו בעליה או מדרון, שימו הילוך סרק, תרימו בלם יד באופן נורמלי, ותמיד תראו הפיאט מדרדרת , ואם לא, תשענו עליה מקדימה אז היא תדרדר.

ועכשיו תעשו לי טובה, ואל תגידו לי שצריך למתוח את הבלם היד עד הגג, אני לא מדבר על הקיצוניות של למשוך את בלם היד בעוצמתיות עד גובה הגג, ככה באמת ננעלים הגלגלים, אני מדבר על משיכה נורמלית. ולא מאה שיניים. שאחר כך לשחרר אותו יש להחזיק בשתי הידיים ביחד.

stio
01-06-09, 23:41
סער, צודק במאת האחוזים.
אף פעם הרכב לא היה עוצר כמו שצריך, כלומר פעם עוצר, פעם לא עוצר, פעם עוצר בערך... בטסט כל שנה אני משכתי את הידית ועוד שנייה היא נעקרה ממקומה. למרות זאת לא יודע איך העבירו אותי כל שנה- הרכב לא היה עוצר.

ותאמינו לי החלפתי את התופים, את המשאבות גלגל, החלפתי את כל החלקים 600 פעם, מתחתי 400 פעם את הכבל ושום דבר לא היה עוזר.

gilgil
02-06-09, 02:24
לא מצאתי אונו אחת שבלם היד נועל את הגלגלים באופן מקסימלי.

משמע שימו כל אונו בעליה או מדרון, שימו הילוך סרק, תרימו בלם יד באופן נורמלי, ותמיד תראו הפיאט מדרדרת , ואם לא, תשענו עליה מקדימה אז היא תדרדר.

כנראה שהאונו שלי מיוחדת :), הבעיה אכן מוכרת והפתרון נמצא כאן:

פירקת את התופים מאחורה לבדוק את מצב הברקסים?

ארילו
03-06-09, 11:17
גם שלי כנראה מיוחדת. מעולם לא הייתה לי בעיה עם בלם היד - גם בשיפועים חדים.