התחבר

View Full Version : |שאלה| כמה יעלה לי לצבוע לצבע אחר את הפונטו שלי?

vaking
29-05-09, 22:11
היא בצבע ירוק אם זה מזיז משהו ..

תודה מראש :]

stas203
29-05-09, 22:20
בין 2000-4000 שקל ,ממליץ לא לצבוע בזול,חבר שלי כבר עשה את הטעות הזאת.

צביקוש23
29-05-09, 22:27
כמובן שאם אתה מעונין לצבוע את הרכב בצבע אחר תצטרך לגשת למשרד הרישוי בחולון ולפגוש את החברה הנחמדים:o שיושבים שם ומשתדלים לעשות מלאכתם נאמנה (כשהם לא שובתים, פותחים בעיצומים כאלה ואחרים או יוצאים להפסקת בוקר,לפנה"צ,אחה"צ):D
ולהגיש בקשה לשינוי צבע הרכב

היא בצבע ירוק אם זה מזיז משהו ..

תודה מראש :]

אלי_בוני
30-05-09, 15:34
רק על תשכח שברגע שאתה צובע האוטו כבר מקבל ירידת ערך מהמחירון שלה.
אני אישית לא מציע לצבוע בצבע אחר וכמו שצביקה גם רשם תצטרך הרבה ניירת ויקח זמן עד שתקבל אישור ממשרד הרישוי לשנות צבע, זה קצת מסובך כן אבל אם אתה מרגיש שזה מה שאתה רוצה אז אני אומר לך על זה ועל תסתכל אחורה.
אני בטוח שבמקום מקצועי שעושים צבע טוב ולא צבע מתקלף, לא יקחו לך פחות מ-4K אני חוזר במקום מקצועי שיעשו לך עבודה כמו שצריך.

ido
30-05-09, 18:19
[QUOTE=אלי_בוני;47870]רק על תשכח שברגע שאתה צובע האוטו כבר מקבל ירידת ערך מהמחירון שלה.

אני לא חושב. אם אתה צובע את הרכב משיקולים קוסמטיים אז אני לא רואה שום ירידת ערך רלוונטית, להפך. לדוגמא : שתי רכבים מאותו דגם, שנה וכו', ללא תאונות, הראשונה מקולפת, מחולדת ודפוקה פה ושם, השניה עשתה צבע לפני חצי שנה וגם ככה זה נראה. הראשונה תמכר ביותר כסף? לא הגיוני.

anakonda
30-05-09, 23:55
לפי מה שידוע לי
ברכב הקודם כשרציתי לשנות את הצבע של הרכב
המון אבל המון פחחים צבעים לא רצו להכנס לעבודה הזו
בגלל שזה אף פעם לא יוצא איכותי/המון עבודה
צריל לצבוע את הדלתות מבפנים ועוד המון פאטים פנימיים שלא נראים לעין!
ממש בעיתי מניסיון
תברר אצל הצבעי שאתה רוצה לבצע אצלו את העבודה

אלי_בוני
01-06-09, 03:29
עידו אני יודע בבירור שברגע שאתה מחליף צבע אחר , האוטו מקבל ירידת ערך אוטומטי ולא יעזור כלום.
להגיד לך אישית אם אני יתקל באוטו שהחליף צבע לרכב ולא משנה מאיזה טעמים אני בחיים לא יקנה אותו או יגע בו.
שוב זה הדעה שלי בלבד.