התחבר

View Full Version : מתי פגישה

אלי_בוני
26-05-09, 15:38
שלום לכול חבריי המועדון.
הייתי שמח לדעת אם יש איזה תיכנון לפגישה קרובה של המועדון ??

ארילו
26-05-09, 18:54
אין כרגע תכנון קונקרטי.
כשיתוכנן משהו תצא הודעה רשמית.

tisan4us
28-05-09, 00:15
אני מציע שבוע הבא או עוד שבועיים באיקאה יום שישי,
מי בעד ?
5.6.09
או 12.6.09

stio
28-05-09, 00:23
אני בעד! ואם יהיה צורך אני מוכן להגיע שעה/ כמה שעות/ כמה שצריך לפני מועד המפגש כדי לעזור.

איפה ימי המפגשים באיקאה? יש לי דיסקים עם מאות תמונות שצילמתי, מחמם את הלב לצפות בזה ולהיזכר בנוסטלגיה.
אז נכון שהפעם אני אחנה בצד, אבל המצלמה עדיין עובדת ויהיו תמונות של הפיאטים שלכם :)

אז מי מרים את הכפפה? 8 חודשים לא ראיתי פיאטים וגם לא ראיתי גיר ידני :-(

אלי_בוני
28-05-09, 03:21
מתי שיקבעו אני בעד עוד לא הייתי בפגישה של המועדון ואני מת כבר להגיע לפגישה אחת ולראות את כול המועדון אם הפיאטים שלהם זה יחמם לי את הלב.
tisan4us אני גם בעד.

Lior_c
28-05-09, 12:18
למי יש סמל/ מדבקה של פיאט כדי לשים על הסמל של סקודה..? (-:

stio
28-05-09, 13:56
כן, הא.. לא היתה פיאט חדשה נורמלית לקנות בזמנו, מה אני אעשה. (טוב בעצם גם עכשיו אין).

אלי_בוני
28-05-09, 15:08
stio אומרים שאין דבר העומד בפני הרצון.
נורמלי או לא נורמלי.

stio
28-05-09, 15:53
אתה רומז שהייתי צריך לרכוש בכל זאת את הפונטו למרות המנוע החלשלוש הזה, הגיר המציק הזה, למרות המקצועיות הירודה במוסכי הרשת בצפון ולמרות יחס הנציג בסוכנות באותו היום?

תאמין לי שניסיתי, אבל הרכב היה מיועד לי ולאמי ביחד (נסועה נמוכה אז מסתפקים ברכב אחד) ולכן היא גם מחליטה. אחרי מה שקרה באותו היום היא לא רצתה לחזור לשם בשום אופן, גם לא כדי לעשות נסיעת מבחן ברכב.

חוץ מזה מדובר כמעט באותו מחיר- אני מחזיק את ההצעת מחיר מפיאט ביד: רצו על הרכב 101K ואת הפאביה קניתי ב- 104K (אבל הוספתי על כל מיני שטויות). אתה לא יכול לקנות את הפיאט רק בגלל הסמל והעיצוב שלה, צריך יותר מזה.

הנה הצעת המחיר (שים לב לתאריך. את הפאביה קניתי חודש אחרי!):
שימו לב גם לסורק החדש (מדפסת, סורק, פקס... קניתי שבוע שעבר):

http://www.uploadfileyou.com/files/uex93vkvs6x1d58wt2cc.jpg

הצבעים (היה רק כחול במלאי...)
http://www.uploadfileyou.com/files/ltkalj5cd5ngh8bffqzj.jpg

טכני:

http://www.uploadfileyou.com/files/03qkw5p04suadenms3fx.jpg

איבזור:

http://www.uploadfileyou.com/files/vkdebemkt1hmit20uloj.jpg

אלי_בוני
29-05-09, 06:17
כמה 101K וואאוו זה קצת הרבה הייתי אומר מאוד מוגזם יחסית.
שמע אני חוזר בי ולוקח את דבריי חזרה אבל הכול תלוי בבן אדם ככה לפחות אני חושב.
אם אתה מבסוט מהקניה של הסקודה זה הכי חשוב ( למרות שאני מתאר לעצמי שאתה הייתה מעדיף את הפיאט ).
שיהיה חג שמח .

stio
29-05-09, 11:30
101K על הפונטו הזאת זה מוגזם. אם אתה רוצה אני יכול לסרוק את המסמכים של הפאביה, ותראה מה ההבדלים בין המכוניות.

בפונטו אתה לא מקבל כלום חוץ מעיצוב נפלא. לאחרונה הוסיפו מע' מקורית ו- ESP, אז חצי נחמה.
אחרי 8 חודשים עם הפאביה אני יכול לומר בלב שלם: רכב מעולה וקנייה משתלמת. לא טעיתי.

אם יהיה מפגש בקרוב ואני אגיע, תוכל לראות את ההבדלים בין הפונטו לפאביה. בתור התחלה צריך לפתוח את המכסה מנוע ולהביט מה הולך בפנים, זה הכל.

נסעתי עם הפאביה לירושלים לפני שבועיים, כ- 300 ק"מ נסיעה ביום אחד. היו 4 אנשים ברכב+ ציוד מאחורה, מזגן עובד וסחבתי בעליות לירושלים על 120 בלי לגעת בכלל בגיר. הנסיעה עברה חלקה, הרכב נוח בצורה מעולה. מנוע שקט (100 קמ"ש על 2200 סל"ד), העברת הילוכים לא מורגשת בכלל ועוד ועוד.

לאחרונה בנסיעה אחרת בכביש שבין צומת העמקים לצומת יגור, בדקתי צריכת דלק: אוויר בגלגלים ע"פ הוראות יצרן, נסיעה על 90 קמ"ש, נהג יחיד, ללא מזגן. התוצאה: 17.2 ק"מ לליטר! פשוט לא ייאומן.

vRS
29-05-09, 11:36
אביעד, גילי וגדעון - מה לגבי מפגש?

טיולים כבר אין, אז לפחות מפגש מידי פעם...

הגיע הזמן :)

stio
29-05-09, 11:40
1+
מחזק את דבריו של אוראל. ממליץ על איקאה או יקום!

Caveman
29-05-09, 12:19
גיא, גם עם הELX הקודמת שלי נסעתי לירושליים עם רכב מלא, וגם לטבריה עם רכב מלא + ציוד. לא הייתה שום בעיה בנסיעה. אל תחשוב שגודל המנוע קובע.

gilgil
29-05-09, 16:26
מה לגבי מפגש?

עובדים על זה, מקווה שבימים הקרובים יהיה תאריך :).

אלי_בוני
29-05-09, 20:10
אני מקווה שניפגש במפגש stio ונוכל לדבר ותראה לי א הפאביה.
איקאה נשמע מעולה אני בעד .

Caveman
29-05-09, 20:34
לפני שאתם רצים קדימה, שימו לב שגילי רשם שכנראה יש משהו בקרוב.
המתינו מספר ימים, אם לא יהיה כלום נראה איך ממשיכים מכאן.

stio
29-05-09, 20:37
אל תחשוב שגודל המנוע קובע.
נפח מנוע (בסמ"ק), הספק מנוע (בכ"ס) ובעיקר מומנט המנוע (בקג"מ) קובעים בעיקר את מהירות הסחיבה בעליה של הרכב, ועל איזה סל"ד המנוע יסתובב.
הפאביה נסעה בקלות על 120 בעליות עם מדחס מזגן עובד, 4 אנשים וציוד בהילוך שישי, עם ירידות מידי פעם לחמישי. אני מאמין שיכולתי לנסוע מהר הרבה יותר, אבל אני לא טייס, פשוט נסעתי במהירות המתאימה לתנאי הדרך.
מהו נתון המומנט של ה- ELX וה- HGT, האם ידוע לך במקרה?

מקווה שבימים הקרובים יהיה תאריך.
יש מיקום למפגש? זה לא שוב בהרצליה נכון?

אני מקווה שניפגש במפגש stio ונוכל לדבר ותראה לי את הפאביה.
בכיף :)

gilgil
29-05-09, 21:02
יש מיקום למפגש? זה לא שוב בהרצליה נכון?

רענן בודק איזשהו רעיון.
במידה ולא יהיו אילוצים לקיים מפגש במרכז (לאו דווקא הרצליה), נפגש באיקאה.

Caveman
29-05-09, 21:03
גיא, תבדוק בדביק של הפונטו, בשביל זה הוא שם.

ושוב, גם הELX הקודמת שלי, וכמובן שהHGT הנוכחית לא התקשו בנסיעות ממושכות מרובות נוסעים וציוד.

stas203
29-05-09, 22:27
על הHGT אין מה לדבר היא עולה הרים בלי שום בעיה,עם מזגן ,ציוד ורכב מלא!

dodihob
30-05-09, 02:00
מצטרף לבקשה למפגש

אין על ה-ELX, תמיד יש מקום לעוד כוח אך זה בכל רכב.
הכל תלוי בצרכים, אני מוכן להתפשר על התאמצות קלה מהמנוע פעם ב שאני צריך לסוע עם רכב מלא או בעלייה בשביל צריכת דלק מצויינת ואחזקה מעט יותר זולה וזמינות חלקים (לעומת ה-hgt).
למרות שה-hgt כל כך יפה:(

אלי_בוני
30-05-09, 15:28
הרבה מאוד משבחים את הפונטו ELX.
אני לאט לאט מצטער שלא הבאתי אותה והבאתי את הדגם הפשוט יותר מבין השלושה דגם Young, בזמנו שקניתי את האוטו לא ידעתי בדיוק מה כול דגם חשבתי יש רק דגם אחד למנוע 1250 סמ"ק.
מישהו יכול לענות לי על זה אני ישמח, מה נותן ל-ELX יותר כוח מאשר הדגם Young ?
הכוונה היא מה התוספות שנוספו לרכב כדי שיקבל עוד כוח.

Caveman
30-05-09, 15:46
16 שסתומים וניהול מנוע קצת שונה.
תציץ בדביק, יש שם את כל ההבדלים.

אגב, הבאת? מאיפה?
אני רוצה גם להביא לי אחת.