PDA

View Full Version : התיעצה ליפני קניה של אונו (כ"ע)

Dark-Side
16-05-09, 03:58
היום ראיתי לי ביד 2 כמה אונואים לתקציב שלי
עכשיו אני אישית נהנה מאוד מהאונו שלי אני מת עליה לא אוהב לצאת מימנה אלה אם יש סיבה טובה לזה(כמו לקנות סיגריות)
וחשבתי אם אני ירכוש את אותו הרכב רק בשנה או בשנתיים מעל לשנה שלי(בחתימה פרטים על הרכב שלי)
האם יש משהו שונה ברכב פנימית חיצונית מכנית
השנים המדוברות הן 93-94 האונו היא S60

תודה לעוזרים

stio
16-05-09, 10:23
משנת 94 כולם עברו להזרקת דלק חד נקודתית של חברת "בוש" (יותר חסכוני). מעבר לזה- אין שום שינויים.
תישאר עם האונו שלך לדעתי, ועדיף גם להפסיק לעשן...

upetar
16-05-09, 13:41
נוסף מחשב הזרקה ובכלל האוטו יותר ממוחשב ומסובך,וכול בעיה קטנה תופנה למורשה ולהיתחבר למכשירים.אני כשקניתי את האוטו שלי חיפסתי עים קרבורטור,ואני מרוצה,ומרחם על המוזרקות (אגב עים הזרקה חד נקודתי המנוע חלש יותר מקרבורטור).במכוניות ישנות,פשטות=אמינות.

stio
16-05-09, 21:26
אל תחשוב שאונו קרבורטור לא ממוחשבת.
יש בדגמי 1.4 את המחשב ההצתה digiflex 2, מחשב לא אמין בכלל. גם ביום שרציתי לנסוע לחיפה להזמין את הפאביה, האונו לא רצתה להניע. הנעתי אותה בדרך הרגילה ע"י משחק עם החוטים.

אח"כ לקונה האונו הראתי לו איפה לשחק במידה והתקלה חוזרת, מעניין באמת אם היא חזרה.

upetar
17-05-09, 00:10
(ציטט-נוסף מחשב הזרקה).ובתשובה שלך,אתה גם אומר מה היתה הבעיה אצלך(ציטוט- ע"י משחק עם החוטים.).וגם אמרתה( שלאורך כול הדרך עים האונו"לא החלפתה אף פעם את המחשב המדובר".(ציטוט-הבעיה היתה בצמת החוטים למחשב, לא החלפתי את המחשב כי הוא עבד וגם כי אין מי שיעשה את העבודה הזאת. בכל מקרה אני סידרתי את החוטים.),"יש להבדיל בין מחשב תקול\בעיתי לבין חיוט בעיתי".אגב מה אתה לא מבין את האונו?יש לה נשמה לא רצתה שתחליף.

stio
17-05-09, 00:18
נכון, אני הבנתי... :)
יש מחשב הזרקה מתחת לתא כפפות של "בוש" אם אינני טועה. מזלי שלא היה לי את זה.

בנוגע לדיג'יפלקס זאת בעיה מוכרת גם אצל אנשים אחרים, אני זוכר בצבא היינו מדברים על זה המון על ש- X נתקע עם האונו שלו בגלל זה, ואח"כ חילץ את Y בגלל אותה תקלה וכ'...

upetar
17-05-09, 01:10
היתלבטתי לא מעט ,כי אני דוגל שברכבים ישנים "פשטות=אמינות"ודיברתי על זה עים רב רפי לין;),והוא גם אמר לי שרוב התקלות עים הסורר הזה הם באשמת החיוט .ועל זה אני יכול.המלצתי לפותח השירשור שמפסוט מריכבו,שלא תעיז אפילו לחשוב על להחליף(זהירות לאונו יש נשמה).פנק אותה באיזה שידרוג,צמיגים,אולי ריפוד,אולי איזה פילטר פתוח,(פיתאום יהיה קל לנשום).ותחיו יחד עוד הרבה שנים.

Dark-Side
17-05-09, 22:15
היתלבטתי לא מעט ,כי אני דוגל שברכבים ישנים "פשטות=אמינות"ודיברתי על זה עים רב רפי לין;),והוא גם אמר לי שרוב התקלות עים הסורר הזה הם באשמת החיוט .ועל זה אני יכול.המלצתי לפותח השירשור שמפסוט מריכבו,שלא תעיז אפילו לחשוב על להחליף(זהירות לאונו יש נשמה).פנק אותה באיזה שידרוג,צמיגים,אולי ריפוד,אולי איזה פילטר פתוח,(פיתאום יהיה קל לנשום).ותחיו יחד עוד הרבה שנים.

אז זהו אני רוצה להשקיע אבל מה הטעם? היום אני משקיע את הנשמה ומחר אני ירצה לעבור למשהו טוב יותר או חדש יותר ואני לא יוכל לקבל עליה את המחיר הראוי לה אנים יסתכלו על המחירון ויגידו "אתה רוצה X כשהיא שווה Y?"
זה עובדתי ככה אני קניתי אותה בהתחלה

stio
17-05-09, 22:22
רכב שמור ומושקע נמכר מעל המחירון. דווקא אף אחד לא התווכח איתי על המחיר בזמנו שהיה מעל המחירון, חוץ מאדם אחד שנשלח אחר כבוד לחפש לעצמו אונו אחרת (בטלפון).

Dark-Side
18-05-09, 23:13

כמה עולה פילטר אויר? ואיפה אני יכול לקנות לאונו היפיופה שלי
והאמת שריפודים קניתי עוד בשבוע הראשון יש לה כבר מערכת פצצות! מוט חדש להילוכים וצמיגים אני עושה בחודש הבא(אם קצת רצון והרבה כסף)
אני משקיען כל מה שקשור לרכב אם יהיה לי גם מספיק אני יעשה לה פחחות בחודש הבא וחודש אחרי זה צבע שהיא תיהיה דלוקס חדשה מהניילונים בקיצור יש לי שאיפות רק אני רוצה לדעת שזה ישתלם לי כי להיות עם האונו הרבה שנים למרות שאני מת עליה אין לי סיבה שלא להתקדם
אפילו חשבתי לקנות איזה פונטו שנת 95 אבל התמכרתי לאונו ובכלל למותג פיאט אני לא רואה את עצמי נוהג ברכב של חברה אחרת

ארילו
19-05-09, 12:00
פילטר אוויר - אני חושב שסביב ה-20 ש"ח.
אולי 30.