התחבר

View Full Version : בקליות לפנוטו ספייס לדים

אלי_בוני
10-05-09, 03:17
שלום חברה יש לי דילמה קטנה בעיניין הבקליות שאני מתלבט להזמין או לא.
אז ככה כמ שאתם רואים בתמונה את הבקליות הם יד שנייה שישבו על אוטו.
שאלה לי אליכם אייך הם לדעתכם והאם כדי להזמין אותם למרות שהם יד שנייה ועוד מחו"ל שאני לא רואה אותם בכלל ובאיזה מצב הם ? המחיר שלהם כולל משלוח בין 450-500 ש"ח תלוי בכסף הבריטי כיום .
או שיש לי עוד בקליות שהם מניילונים חדשים, תגידו לי מה אתם חושבים עליהם? והמחיר שלהם 800 ש"ח.

Caveman
10-05-09, 21:16
א. לדעתי הן מכוערות מאוד.
ב. הן לא יתאימו. שים לב שאור הרוורס כאן הוא בצד שמאל (רכב בריטי). אצלך הוא בצד ימין. אם תזמין אותן, תצטרך להתעסק עם חיווט מחדש של החוטים. מה גם שאני לא בטוח שזה עובר טסט ככה.

matanmelman
10-05-09, 21:24
לדעתי אל תאבד את הטעם הטוב של הרכב,תשאיר מקורי.

i12z
10-05-09, 22:36
אני אישית אהבתי אבל ממליץ על חדש ...

idango
11-05-09, 00:44
מכוער!

עידןSX
11-05-09, 01:00
גם יעשה בעיות חיווט כמו שנאמר וגם יכער תאוטו:arrow:

אלי_בוני
11-05-09, 01:16
אוקיייייייייי חברה הבנתי שלא אהבתם אותם כול כך ( חוץ מi12z ) .
עוד שאלה ל Caveman אייך אתה רואה בדיוק שהאור ברקס בצד שמאל ?

anakonda
11-05-09, 03:21
שים לב שאור הרוורס כאן הוא בצד שמאל (רכב בריטי). אצלך הוא בצד ימין. אם תזמין אותן, תצטרך להתעסק עם חיווט מחדש של החוטים. מה גם שאני לא בטוח שזה עובר טסט ככה.

אור רוורס בצד שמאל לא ברקס!לשים לב להבדל

אלי_בוני
12-05-09, 02:14
anakonda נכון טעיתי פשוט במילים שלי האור רוורס התכוונתי ואייך בדיוק רואים את זה בתמונה מישהו יכול להסביר לי?

Caveman
12-05-09, 08:19
מה בדיוק יש להסביר כאן? :confused:
בשתי התמונות הראשונות בהן מצולם החלק השמאלי של הרכב רואים את הפנס השמאלי עם אור הרוורס. בתמונה השלישית רואים את הפנס הימני עם אור הערפל.

אלי_בוני
13-05-09, 16:21
אוקיי הבנתי מה במה כרוך כול העסק של החיווט של החוטים מחדש, כמה יעלה לי לעשות את זה במילים אחרות ?

Amit-IL
13-05-09, 16:25
העלות אצל חשמלאי היא ממש לא רצינית וגם לא ממש מורכבת סה"כ להעביר חוטים מצד לצד.

אם יש לך ידע בחשמל תוכל לעשות זאת לבד, אולי יקח לך יותר זמן זה הכל, תודא שאתה משתמש בחוטים, כלים איכותיים ושהעבודה נקייה ולא צריכה להיות בעייה.

תתחדש.

אלי_בוני
13-05-09, 16:32
אוקיי הבנתי תודה makara.
האם מישהו יודע אם זה באמת יעשה בעיות בטסט ?
כפי ש-Caveman רשם שיכול להיות שזה לא יעבור טסט אם מישהו יוכל לעזור לי יהיה נחמד תודה.

Amit-IL
13-05-09, 16:52
אני יודע שהחוק אומר שצריך להיות אור רברס לבן לפחות באחד הצדדים אם כי אני לא בטוח שמחוייב להיות בצד ספציפי.
לגבי הטסטרים לא נראה לי שהם ישימו לב לעניין (אם דולק אור לבן סע לשלום), לא נראה לי
שכל הטסטרים מודעים לעניין יבוא פנסים מאנגליה אבל אולי אני טועה.

שכחתי לציין שיש לנתק את המינוס מהמצבר לפני תחילת העבודה בחיווט כולל אם נעשת אצל חשמלאי.

אלי_בוני
14-05-09, 00:49
אוקיי הבנתי אותך גבר תודה רבה על העזרה ולכולם על התגובות בשרשור שפתחתי אני מודה לכולם.
שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע ונעים.