התחבר

View Full Version : עזרה בפרוייקט...

i12z
28-04-09, 19:27
שלום חברים ...

רציתי קצת עזרה במיני פרוייקט שאני חושב לעשות בפונטו שלי

יש לי סוג של רשת מברזל כזאתי שדומה לגריל ..
רציתי לחתוך את המקום שאמור להיות שם הפנסי ערפל ולשים שם את הרשת
צריך עזרה איך לחתןך ? ואם יש מישהו שגר באיזור עכו-נהריה שמתנדב לעזור אז בכיף...

saar
28-04-09, 19:35
אם מדובר ברשת מברזל ואתה מעוניין לחתוך אותה, אתה יכול לרכוש מספרי פח, או לגשת לכל פחח רכב ולחתוך אצלו בעצמך, רק שישאיל לך מספרי פח לכמה דקות. ואז תחתוך במידה המתאימה.
ומה שנשאר לך זה רק לחבר את הרשת לטמבון, אתה יכול לעשות את זה מהצד פנימי של הטמבון בעזרת מספר ברגים קצרים, שים לב לא לעבור את הטמבון עם הבורג, כי אז יראו את הקצה שלו מבחוץ.
אתה יכול גם לצבוע בעזרת ספריי צבע את הרשת, ולאחר יבושה לשים אותה.

i12z
28-04-09, 19:38
אם מדובר ברשת מברזל ואתה מעוניין לחתוך אותה, אתה יכול לרכוש מספרי פח, או לגשת לכל פחח רכב ולחתוך אצלו בעצמך, רק שישאיל לך מספרי פח לכמה דקות. ואז תחתוך במידה המתאימה.
ומה שנשאר לך זה רק לחבר את הרשת לטמבון, אתה יכול לעשות את זה מהצד פנימי של הטמבון בעזרת מספר ברגים קצרים, שים לב לא לעבור את הטמבון עם הבורג, כי אז יראו את הקצה שלו מבחוץ.
אתה יכול גם לצבוע בעזרת ספריי צבע את הרשת, ולאחר יבושה לשים אותה.

תקרא טוב מה רשמתי !
איך לחתוך את המיקום של הפנסי ערפל כאילו את הפח ...

i12z
28-04-09, 22:00
פורום שלם של מקצועניים ואף אחד לא יודע איך חותכים את הפתחים בטמבון של הפנסי ערפל

Caveman
28-04-09, 23:20
אין ממש שיטה מיוחדת.
דרימל, מסור...

ואנא אל תקפיץ ככה הודעות. הפורום אינו צ'אט.

i12z
29-04-09, 10:12
אין ממש שיטה מיוחדת.
דרימל, מסור...

ואנא אל תקפיץ ככה הודעות. הפורום אינו צ'אט.

זה ממש לא היה בכדי להקפיץ את המודעה זה היה מהמטרה שאני רוצה עזרה ולא ממש מנסים לעזור לי ..
ודרימל ? מזה בעברית..

Caveman
29-04-09, 12:22
4. אין צורך לפתוח מספר שרשורים על אותה הסוגיה אם אתם לא מקבלים מענה. כמו כן, אין צורך להקפיץ את השרשור לאחר זמן קצר (שוב, לאור אי קבלת מענה). תנו קצת זמן לשאר החבר'ה כאן. ישנם מספר חברים בעלי ידע רב, שמתחברים על בסיס שבועי ולא בכל יום. הם יכולים לעזור לכם, אבל לא בטוח שבאותו הרגע.
בוא נראה אם תנחש מאיפה זה נלקח.
ההודעה האחרונה שלך נכתבה בשעה 21:00, וזו שלפניה ב18:38. פחות משעתיים וחצי לפני.

בכל מקרה, זה השם של הכלי, דרימל. זה דומה לסוג של מברגה, רק שבמקום ראש הברגה בקצה יש ראשים לשיוף, או חיתוך למשל.
http://www.cordless-drills.net/stock/Dremel-7700.gif

i12z
29-04-09, 12:24
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

נראה עצבני הדרימל הזה... לא נראה לי קל להשגה ואם כן אז יקר
ותגיד עם דיסק זה טוב או לא?

Caveman
29-04-09, 12:31
כלי נפוץ מאוד בכל חנות שמוכרת כלי עבודה.

דיסק ממש לא מתאים לדעתי. זו עבודה עדינה, שאם לא תעשה עם מכשיר עדין, תצא מכוערת.

i12z
29-04-09, 12:37

באמת באמת תודה לך CAVEMAN הצלת עכשיו ניסיון לעבודה מכוערת ...
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תכננתי היום לעזור עם דיסק ...
אני אנסה לארגן את הדרימל הזה אולי בעבודה שלי יש ..

yair068
29-04-09, 14:37
יש פה אנשים נחמדים והתגובה שלך לא לעניין פעם הבאה הייתי מבקש ממנהלי הפורום לחסום תגובות כאלה וגם הבחור עם הגיר הרציף
אז לכבוד החג העמצאות קבל משהו אבל אני הייתי ממשיך עם ג'קסון לחיתוך ישר

http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/halogeny.htm

אלי_בוני
29-04-09, 14:45
פרוייקט יפה אהבתי את הקטע אם הקדיחה עשה יפה וכמובן דורש הרבה סבלנות אם כול החורים שעושים שמה.

Amit-IL
29-04-09, 22:51

נראה עצבני הדרימל הזה... לא נראה לי קל להשגה ואם כן אז יקר
ותגיד עם דיסק זה טוב או לא?

בשביל עבודה מקצועית וגם לשם נוחות עבודה/מזג אויר יש לפרק את הפגוש (לא ממש מסובך),
לקדוח חור במרכז החלק שאותו אתה רוצה להסיר ואז לעבוד עם ג'קסו ולהתקין לו מסור עדין ולא גס שישבור את הפלסטיק וגם יצא גימור גס (שבבים גסים).

הדרמל הוא כלי מעולה לחובבים ולמקצוענים, הדרמל הוא שם של חברה בדיוק כמו שחטיף בוטנים מכל חברה אנחנו רגילים להגיד במבה, אני רכשתי אחד לפני שנתיים שבא במזוודה עם כל האביזרים וכבל מעריך וגמיש ב120 ש"ח של חברת יונדאי.

בסוף החיתוך הפגוש יש לרכוש קנט גומי/פלסטיק ולהלביש אותו לגימור מושלם (הקנט הוא בצורת U כך שהוא נתפס בקלות ונמכר לפי מטר רץ (סגנון של הגומיות של הדלתות וכו' רק הרבה יותר עדין ואסטטי).

יש חנויות לאביזרי רכב שמוכרות את הרשתות האלו גם בצבעים וזה נמכר בחתיכה של 100*30 ס"מ
את העלות אם אני זוכר נכון סביב ה60 ש"ח.

i12z
29-04-09, 23:34
תפסיק לצטט הודעות מעלייך!
כתבו לך את זה מספיק פעמים ואתה ממשיך. להבא תוכן הודעה שלך ימחק.

גבר יש לי כבר את הרשת הזאתי ... אתה מאיזור הצפון נכון ...אולי נוכל אני ואתה לקחת את הפרוייקט ביחד זה יהיה נחמד...

Amit-IL
30-04-09, 00:02
בכייף אני גם עומד לחתוך חלק מהפגוש כדי להתקין זוג פנסי ערפל עגולים שיש לי אותם בבית כבר שנתיים בארון אז הגיע הזמן,
אני ממקם לא במקום המיועד אלא קצת יותר קרוב ללוחית הזיהוי בעזרת מקדח כוס אבל יש לי ג'קסו ואת כל הכלים הנחוצים ואין לי בעיה לעשות ביחד או לפחות שתבוא ואני ידריך אותך,

יש לי כבר ריילי וחוטים וכל מה שדרוש רק חסר לי הפס קישוט בצבע שחור שאני לא מוצא ועד שאני לא ימצא אני לא מתחיל בעבודה אולי השבוע אני יבדוק בעוד כמה חנויות.

קיבלתי טלפון של סוכן מהמרכז שמגיע פעם בשבוע לצפון ומתעסק עם הפסי קישוט האלו,
פשוט אני צריך רק חצי מטר אז אין טעם לדבר איתו בשביל זה.