View Full Version : גודל צנרת גומי של מערכת ההגה כח
חברים נכבדים , מישהו יודע אולי ( או יכול למדוד) מה קוטר הפנימי של הצנרת הגומי של מערכת הגה כוח בטמפרה ?
מהמיכל יוצאים 2 צינורות , אחד למשאבה ושני למסרק .
שניהם די התייבשו אצלי ואני חייב להיחליף אותם. הבעיה שאני לא יודע מה הקוטר שלהם ולמדוד מאוד לא נוח , הם יושבים מאוד צמוד לקצה , ואני לא מצליח להגיע לנקודה שאפשר למדוד.
ולפרק בלי צינורות מוכנים להרכבה אני פוחד ,כי הם עלולים פשוט להיקרע אצלי ביד .
בכול זאת הם כבר 12 שנה על הרכב .
תודה מראש .
הצינור העבה זה הקו יניקה מהמיכל למשאבה (8\5 ).והצינור הדק(2\1)זה הקו חזרה מההגה למיכל.שני הצינורות לא צריכים להחזיק לחץ גבוה.אבל לא כול צינור מתאים כי זה שמן הידראולי,ורק צינור הידראולי יחזיק(ניתן ליקנות בחנות לאביזרי הידראוליקה לא בחנות חלפים לרכב).במידות האלה הצינור ניכנס בקלות למקומו וצריך להדק בעזרת בנד מתכת.(צינור אוניברסלי רגיל יזיע אחרי חודשים(מנסיון)ושאלתי את זה באחד הפורומים ולא ענו לי אז למדתי מנסיון.בהצלחה.
המון תודה , גדול אתה .
לגבי הצינורות כלל לא חשבתי שיש הבדל ( רגיל או לחץ ) , עכשיו אני יודע , מה גם שרפי בפרטי הפנה את תשומת לבי לכך .
תודה שוב .
יש ועוד יש הבדל, מה שיקרה זה שבעת שתסובב את ההגה, אתה תשמע רעידות, אלו יהיו רעידות המשאבה, היות והיא מתאמצת לתת לחץ בצינור רגיל, בעוד שבצינור הידראולי בעת לחץ הוא מתרחב ולכן המשאבה לא תרעד כי היא לא צריכה להתאמץ להזרם שמן.
כמו כן ארילו אודה לך מאוד אם תרשום לנו מה טווח המחירים של הצינורות האלו, שמעתי פעם מפי אחד שמדובר בצינור שעולה 800 ש"ח, עד היום אני לא יודע אם הוא היה מדומיין או אמיתי.
תודה על הקרדיט אבל אין לי מושג כמה זה עולה.
זה נשמע יותר הגיוני , 800 ש"ח נשמע לי מוגזם ברמות ....כולה חתיכת צינור של 40 ס"מ .
גם אם באמת מטר צנור כזה עולה 60-80 ש"ח למטר לא לשכוח שצריך להתקין בצנור 2 מחברי לחץ בשני הקצוות וזה כמובן שמייקר את הצינור, גם המחברים וגם עבודת התקנתם במכשיר מיוחד.
בברכה - רפי לין :)
הבחור היתכוון לשני הצינורות ,קו יניקה מהמיכל למשאבה,וקו חזרה מההגה למיכל.המיכל הפלסטי שעל קיר האש עים המיכסה הפלסטי שניסגר בהברגה.אין לחץ בקוים אלו וניתן ליפתוח את המיכסה שהמנוע עובד.כשאמרתי צינור הידראולי היתכונתי לצינור יניקה הידראולי שיעמוד בשמון ולא יזיע אחרי חודשים כמו שהיה אצלי.ומאז שאצלי החלפתי בפעם השניה המ"ע יבשה ופועלת יופי.
מורשה פיאט עושה את העבודה הזו?
ואם לא, מי עושה את זה? עם הכלי המיוחד הזה?
מצורפות תמונות של החיבורים של הצינורות המדוברים.(ואגב גם לכול בית מלאכה להידראוליקה יש מכשיר לחץ,ללחיצת קצוות של צינורות לחץ הידראוליים)(עבדתי אחרי הצבא שנים בבית מאלכה להידראוליקה).וכאן מדובר על צינור קו חזרה)לא צינור לחץ.
ברכב הקודם שלי הייתה הזעה מאחת היציאות של המשאבה, פירקתי את הבנד מתכת המקורי שכמובן מורכב ע"י מכשיר מיוחד, חתכתי מעט את קצה הצינור עם סכין יפנית והרכבתי חזרה בעזרת
בנד מתכת רגיל אבל מסוג טוב ואיכותי (בית הבורג בצבע כחול והפס מתכת בצבע כסוף) הידקתי היטב בעזרת T-8 מ"מ ולא סבלתי יותר מהזעה בחיבור.
צינורות להידראוליקה ניתן למצוא גם בחנויות לאספקה טכנית שנותנות גם שרות לתעשייה.
מחילה מכבודכם אך אני לא כל כך מבין, ואני מבקש לחדד לי באם תואילו בטובכם את הנקודה.
יש לי חבר עם פונטו הגה כח הידראולי. מה שקורה זה שהוא מסובב את ההגה (כשהרכב עומד) כל הרכב שלו מתחיל לרעוד ומתחיל רעש מאזור המשאבה, כמו כן יש לו נזילה ממקום המילוי של השמן הגה כח (מהצינור) אך תמיד הוא דואג שהיה שמן.
הוא ניגש למוסך מורשה, שם נאמר לו שככל הנראה אחד הצינורות שלו התחיל להיקרע, והבעלים הקודמים שם צינור רגיל במקום צינור הידראולי, ולכן המשאבה מתאמצת ומשמיעה רעש ורעידות שהוא מסובב את ההגה (כשהרכב עומד במקום כמובן).
החלפת הצינור הרגיל לצינור הידראולי רצו ממנו 800 ש"ח רק הצינור ההידראולי.
עכשיו אחרי שקראתי מה שאתם רושמים פה, אם הבנתי אתכם נכון, צריך להיות צינור רגיל ולא הידראולי. אז אני כבר מבולבל, מדובר בצינור אידראולי או רגיל שם? מה הייתם ממליצים לבחור לעשות על מנת לפתור את הבעיה? להחליף להידראולי או לצינור רגיל? האם רעד ורעש שמסובבים את ההגה מוכר לכם?
*אני לא פותח שרשור נוסף, היות ואנחנו באותו הנושא.
יש לו צינור רגיל מותקן. אני מניח שצינור הידראולי מקורי מהחברה יעלה הרבה כסף, אבל אם הוא קונה אותו לפי מטר רץ, אז זה יעלה הרבה פחות.
הוא צריך להחליף את הצינור שלו לצינור הידראולי.
וכמו שכבר אמרתי.לכול המ"ע הגה כוח,כול הצנרת צריכה להיות צנרת הידראולית שעומדת בשמו הידראולי.קו לחץ ,מצינור לחץ שניתן להכין בבית מלאכה או ליקנות חדש מקורי\חליפי.וקוי יניקה וחזרה אפשר ליקנות צינור יניקה הידראולי לפי מטר, ובעזרת בנדים להכין לבד.הרעש יכול להיגרם מצינור יניקה של המשאבה שיונק אויר.יש להחליף את הצינור ואת השמן וליבדוק .אפשר תוך כדי עבודת המנוע להזיז את ההגה ,ליפתוח את הפקק של המיכל ,וליראות אים השמן שחוזר מקציף(יש בו אויר).אפשרות שניה זה שהמשאבה עצמה יונקת אויר וזקוקה לשיפוץ.אפשרות שלישית ליבדוק את ההמ"ע (סרוו)על מוט ההגה.כשהמשאבה עיפה והספיקה יורדת כשעולה הלחץ(בהפעלת הגה). "המשאבה לא תחזיק לחץ" והגלגלים גם ירעדו .(בדיקת משאבה מיקצועית עושים עים מכשיר בדיקה יעודי (פלוו מטר).וגם את זה יש בבית מלכה להידראוליקה.
כל מה שכתוב בשירשור יפה ונכון אבל אין טעם להתקדם
לפני שתוודא שכל הצינורות התקולים הוחלפו בצינורות יעודיים למערכת הידראולית (אך ורק),
שאין נזילות ו/או הזעות מחיבורי הצינורות/בנדים, לאחר מכן אפשר להתקדם למשאבה, מסרק הגה וכו'
ועל הדרך כמובן להחליף את כל השמן במערכת לחדש.
אני כבר כמה שבועות הכנתי את עצמי להחלפת שתי נוזלים (שמן הגה ושמן ברקס) שעדין לא החלפתי וכבר קניתי שמנים והצטידתי במזרק גדול מהאחות הנחמדה מקופ"ח ומשום מה לא יצא לפועל.
בימים הקרובים אני מקווה להתפנות לעבודה הזו, אני יצלם שלבים בעבודה ויעלה.
תודה לכם, הבהרתם לי את נקודה בצורה יפה חדה ומדהימה.
יופיטר, נתת לי המון חומר למחשבה, אכן אתה צודק, מדובר ב"הקצפה" של השמן, ועל כן ניתן להסיק כי היא שואבת אוויר, כעת נשאר לי לבדוק לבחור, אם היא שואבת לו אוויר מהמשאבה, או מהצינורות (צינורות נוזלים). אני מאוד מקווה בשבילו שהצינורות שלו קרועים ולא המשאבה היא תקולה.
בכל אופן, מה קרה כמו שאמרת, אני אתלבש על עיניין הצינורות, ורק לאחר החלפתם לחדש אני אמשיך לבדוק הלאה. אגב, מישהו יודע מה התעריף למשאבת הגה כח בערך?
דרך אגב , בקצוות של הצינורות ( ואצלי זה מקורי עדיין) אין שום לחצנים מיוחדים .
בנדים קפיציים מקוריים שנפתחים בעזרת ג'אפקה , על ידי לחיצה על 2 הקצוות .
כמו כן , לא מצאתי בספרות מקצועית מידע לגבי לחץ במשאבה , אבל לדעתי הוא לא גדול .
קניתי צינור חצי צול ב 15 ש"ח למטר בחנות חלקי חלוף , עמיד ב12 BAR צינור כפול עם הפרדה של סיבים בין השכבות , נראה לי שהוא יעשה את העבודה מצויין .
בשישי אחליף אותו .
בישביל מה פתחתה שירשור ולא עקבתה כניראה אחרי השירשור,גם אני וגם עוד אנשים עים נסיון אומרים לך צריך צינור מיוחד מחומר אחר שעמיד בשמן הזה ,ואתה קונה אוניברסלי.מסבירים לך שאין לחץ בצינורות האלה ואתה בודק,אז חבל לנו ובהצלחה.
דווקא עקבתי ולא קניתי אוניברסאלי , ביקשתי בחנות צינור עבור מערכת שמן הידראולי - למה אתה מתרגז , אני לא מבין ?
דרך אגב , צנרת המקורית שונה מהצנרת המופיע אצלך בתמונה .
באמת תודה לכול המשיבים ,זה מאוד עזר לי .
אגב, מישהו יודע מה התעריף למשאבת הגה כח בערך?
תפרט את השאלה, חדש מקורי, חדש תחליפי, משומש?
וכמובן שיהיה בהצלחה עם הצינורות החדשים, מקווה בישבילך (אליקו) שרכשת צינורות יעודיים.
אם אתה יודע את המחיר של כל אחד מהם, אשמח לדעת. אם אתה יודע מחיר רק של אחד מהם, אז אמור את המחיר של מה שאתה יודע.
אין לי מושג בקשר למחירים (אם תירצה אין לי בעיה לברר אני מקבל מחירים סבירים לחדש ולמשומש)
פשוט מי שיכול לעזור יהיה לו יותר קל אם תכוון יותר במה אתה בוחר.
טוב אז שימו לב שימו לב חדשות מרעישות!!!
קבלו עדכון חי, אכן הלכתי לאזור התעשיה באזורי, יש שם עסק המכין צינורות הידרואלים.
דיברתי עם הבעלים, הוא אמר שאני לא היחיד שצריך צינור הידראולי לפיאט וכבר היו לו בעבר, אך עם זאת הוא מזהיר אותי מראש, כי הצינור שלהם אכן הידראולי אך מניסיונות עבר שהוא הכין לבעלי פיאט, נמצא שחזרו אליו היות ושם צריך לשים צינור מקורי של פיאט של חברת דורוקס או דרוקס משהו כזה.
צינור הידראולי חליפי גורם לרעש בלחצים מסויימים הצינור ירעיש, הוא גם אמר שיש צינורות חליפים הידראולים שהשמן הגה כח אוכל אותם עם הזמן (מרכב כימי במגע עם הצינור). כך שהוא הזהיר אותי מראש שאין לו בעיה להכין לחבר שלי צינור הידראולי שיתאים, אך אם הוא מרעיש הוא לא אחראי לכך, הוא הוסיף ואמר שזה עניין ידוע בפיאט, והוא אפילו אמר שאני רשאי ללכת ולבדוק במקומות אחרים שעושים צינורות הידראולים ואשמע בעצמי שכולם לא נותנים אחריות לרעש.
עשיתי טלפון למוסך מורשה פיאט, שאלתי אותם לגבי עלות של צינור הידראולי של ההגה כח, והם אכן אמרו שמקורי של דורוקס או דרוקס או דקסול לא כל כך זוכר, עולה בסביבות ה 800 ש"ח ומעלה צינור בלבד! כמו כן, הם עדכנו אותי שהצינורות חזרה הם רגילים, ויש רק צינור הידראולי אחד והוא זה שהולך למשאבה.
החוזרים הם רגילים.
משמע לסיכום, מכאן אפשר ללא ספק להסיק שלחבר שלי שמו צינור הידראולי חליפי, ולכן יש לו רעש ורעידות, כמו כן עם הזמן באמת נהיה לו שם קרעים קטנים מאוד, מה שמכניס לו אוויר למערכת ולכן נוסף לרעש ולרעידות שהוא מסובב את ההגה כשהרכב עומד, נשאב אוויר למערכת והשמן מקציף.
מעניין מאוד , אני רק לא מבין למה הבעיה דווקא בפיאט .
הרי פיאט לא המציאו לא הגה כוח ולא צינורות של הגה כוח .
ראבק , מדובר בפאקין חתיכת צינור באורך +- 60 ס"מ וזה עולה 800 ש"ח ?:o
ממה הוא עשוי , מזהב ? אפשר לקנות 4 צמיגים לאונו במחיר הזה .
לדעתי , שים צינור הידראולי תחליפי חדש וזהו .
לא יתכן פשוט שמשאבה של פיאט כל כך מיוחד ששום צינורות אחרים למעט המקוריים לא יעשו את העבודה .
אולי שמו לו פגום , לך תדע ...
טוב דיברתי היום עם בחור שעובד איתי שגם לו פונטו עם הגה כח הידראולי, סיפרתי לו אם הוא נתקל בדבר כזה והפלא ופלא, הבחור אומר שהייתה לו נזילה לפני שנה מאחד הצינורות, הוא החליף אותו לצינור הידראולי חליפי ומאז יש רעש נוראי כל פעם שהוא מסובב את ההגה כשהרכב עומד, הוא מדגיש שבסיבובים עדינים לא מרגישים כלום, אבל שהוא צריך למשל לעשות פרסה או לצאת מחניה זה משהו שהוא בלתי נסבל. אז עכשיו זה באמת החלטה שחבר שלי יאלץ לקבל.
הצינור היקר זה כניראה צינור הלחץ מהמשאבה לסלקטור,זה צינור שעומד בלחץ גבוה,בעל קצוות לחוצים .(אני מאמין שאפשר להסיג תחליפי,אני היתי עושה לבד בבית מלאכה,ולא מאמין שצריכה להיות בעיה).כול שאר הצינורות ,אפשר ליקנות לפי מטר ולהתקין לבד .אבל חשוב שיהיו מחומר עמיד לשמן הידראולי.ולא ראיתי כאלה בחנויות לחלקי רכב,(המוכר אמר לי תיקח תיקח זה טוב,אז קניתי הרכבתי ואחרי חודשים בערך הם הזיעו ונהיו דביקים כאלה,)החלפתי פעם שניה לצינורות שקניתי בחנות הידראוליקה ,ומאז הכול תקין.
חבל שלא נשארו הרבה חנויות לחלפים שהבעלים שלהם מבינים משהו
ולא מקבלים הרגשה של פיצוצייה לרכב,
אני לא מתכוון לזה שהמוכר רק רוצה למכור מפני שזוהי פרנסתו,
אלא לכך שהרבה מהם פשוט לא מבינים יותר מדי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.