PDA

View Full Version : מפגש, יום צילומים וטיול נהיגה, 02.05.09, צפון הארץ. [אירוע כללי]

stio
22-04-09, 21:58
שלום לכולם

בתאריך 02/05/09 ביום שבת בשעות הבוקר ייערך מפגש הכולל צילומים וטיול נהיגה קצר בכבישי הצפון המפותלים והמהנים, כולל עצירה בנק' תצפית מסויימת. האירוע ייערך באיזור עמק יזרעאל.

זהו אירוע כללי המאכלס את כל סוגי היצרנים ולא מדובר באירוע רשמי של המועדון הזה.
דבר המפגש פורסם כבר בקארס פורום, ומצאתי לנכון להזמין גם אתכם.

אז אם יש כאן חברים מהצפון (או אפילו מהמרכז) המעונינים לצאת ליום משולב ורוצים לדעת מיקום מדוייק ושעה מדוייקת, מוזמנים לפנות אל יוזם האירוע: American-Muscle בהודעות פרטיות דרך קארס- פורום, ואם אתם לא רשומים שם אז אפשר לפנות אליי.

לא מפורסם מיקום מדוייק מכיוון שאנו לא רוצים נוכחות של גורמים לא רצויים.

קישור להודעה המקורית:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257917

matanmelman
22-04-09, 22:07
נשמע מעניין.
חבל שאין רק מפגש של פיאט פה בצפון:-(

stio
23-04-09, 12:51
בגלל שאין אירועים של פיאט בצפון (היה פעם ב- 2006) אני מבין את המצוקה (אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל) בנושא ולכן החלטתי להזמין אתכם.
עוד בתקופה שהייתי חבר מועדון הבנתי את הבעיה הזאת.

בכל אופן קח בחשבון שכמות החברים מהצפון קטנה משמעותית לעומת אלה מהמרכז, ולכן המפגשים של פיאט נערכים בהרצליה ונתניה,גם כדי להקל על החברים מהדרום שרוצים להגיע.

אלי_בוני
23-04-09, 18:20
אהבתי את הרעיון STIO וואלה יש מצב אני יגיע אני יודיע לך אם זה בטוח אני ישמח סוף סוף לבוא למפגש זה יהיה המפגש הראשון שלי.
ואני מאוד מקווה שיבואו עוד כמה מהמרכז ככה שיהיה נחמד כול הדרך לצפון כול מי שמהמרכז ניפגש יעד מסויים שנקבע ומשם ניצא לדרך או שאפשר לעשות עצירות בכמה יעדים ככה לאחר שנקבע מקומות איסוף כול אחד יבוא לאן שהכי קרוב לו לדוגמא אם זה הרצליה בשעה 10:00 ונתניה ב-10:20 וכו' ככה נעשה גם טיול קטן עד הצפון לחימום.

אלי_בוני
23-04-09, 18:41
STIO אני אנסה לרכז אנשים מהמרכז ונראה מה יצא ניהיה בקשר .

צביקוש23
23-04-09, 21:26
שכחת לציין שלמעשה מדובר בטיול בעיקר של רכבים משופרים וכדומה.
ולכן לא אגיע עם הרכב הפשוט שלי.

BentzZz
23-04-09, 22:16
אשמח להצטרף עם כמה חבר'ה ולהתחיל את הטיול צפונה למקום המפגש כבר מהמרכז

Liber
23-04-09, 22:32

אתה לא לבד, אני מעוניין להצטרף עם האונו שלי :)

shachar
23-04-09, 22:46
" STIO מסר שהוא לא יוכל להגיע מאחר והאוטו כבר עם 1589 ק"מ.
זה מוריד מהמחירון "

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D

vRS
23-04-09, 22:57
זה מוריד מהמחירון "

לא רחוק מהמציאות - בכלל...

shachar
23-04-09, 23:00
זה סתם ציטוט מקארספורום
וציטטתי בצחוק , לא לפתוח את זה שוב לדיון , רענן כבר נעל לכם אחד כזה..

vRS
23-04-09, 23:16
גם אני צחקתי. אתה רואה אותי בוכה?

שיהיה לכם בהצלחה ביום צילום.

stio
24-04-09, 10:10

קודם כל הרכב שלך לא פשוט כלל, אל תחשוב ככה.
זה לא טיול של רכבים משופרים בלבד, למעשה יהיה מסלול שכל אחד יעשה אותו לבד ולא בשיירה, ואלו שלא ירצו לעשות את המסלול יחכו בנקודת תצפית למעלה.
אלו שכן יירצו לעשות את המסלול יגיעו בסופו של דבר גם לנקודת התצפית. אני אישית לא מתכוון להשתולל עם הרכב או משהו כזה.

זה מוריד מהמחירון "

יש שם סטנדפיסטים... בכל אופן כבר מזמן עברתי 1589 ק"מ.
בכל אופן מספיק לדבר על זה, אם אתם כ"כ מתעקשים בואו למפגש ונדבר על זה פנים מול פנים :). יותר אני לא אגיב להערות בסגנון.

stio
30-04-09, 11:34
העתק הודעת מארגן האירוע:

הימים עוברים וחברים נוספים מתווספים למפגש http://www.carsforum.co.il/vb/images/smilie/icon_biggrin.gif

עדכון קצר:
קודם כל, מי שמגיע ולא קיבל הודעה בדבר מיקום המפגש ושעות ההגעה, מוזמן ליצור קשר בה"פ* לקבלת המיקום והפרטים המדוייקים.

כמו שאתם יודעים, המפגש מתוכנן להסתיים בישיבת נרגילות וקפה, לכן כל מי שירצה מוזמן להביא ערכות קפה\שתיה קלה\כל דבר אחר.

יכול להיות שזה ימשך עד הערב ( הישיבה בסוף ) לכן מומלץ לזרוק חולצה ארוכה באוטו לכל מקרה.

לכל הצלמים מבינינו, נא לצנזר את לוחיות הרישוי לפני שמעלים את התמונות לפורום או לכל מקום אחר.

עוד דבר, כל מי שמגיע, שיכתוב כאן או בה"פ, שנדע למי לחכות לפני היציאה לאתרי הצילומים.
מי שמתכנן להצטרף מאוחר יותר, מוזמן להתקשר כדי לברר את מיקומינו המדוייק* ( פלאפון בה"פ )

* לפנות בה"פ אל American-Muscle (אלכס) דרך "קארס פורום".
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2093428&postcount=35

vRS
30-04-09, 18:00
יתכן ואגיע.

אעדכן.