התחבר

View Full Version : המשטרה השתלטו על פיאט!!!

i12z
22-04-09, 18:27
חבר'ה היום אני נוסע בכבישי הצפון והמרכז ומה אני רואה?

לפחות 15 ניידות של פיאט גרנדה פונטו 09 שכורות
שהמשטרה משתמשים ברכב בתור רכב סמוי!!!
בושה או לא...
הורסים לנו ת'שם

ido
22-04-09, 18:37
רוב המשטרה עברה כבר ממזמן לליסנג. פשוט יותר משתלם להם מאשר להחזיק מוניות אצלהם בחניה.

stio
22-04-09, 18:44
תודה על האזהרה, מעכשיו אשים לב לגרנדה פונטו בצד הדרך.
מצד שני- עם המנועים המותקנים ברכב הזה, אין שום סיכוי שיצליחו לעצור אותי במילא...

של איזו חברת השכרה הרכבים, של "קל אוטו"?

i12z
22-04-09, 18:45
תודה על האזהרה, מעכשיו אשים לב לגרנדה פונטו בצד הדרך.
מצד שני- עם המנועים המותקנים ברכב הזה, אין שום סיכוי שיצליחו לעצור אותי במילא...

של איזו חברת השכרה הרכבים, של "קל אוטו"?

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח

והחברת השכרה באמת שאנ לא זוכר אבל אולי מחר תהייה לי תשובה לזה אני בטוח יתקל בהם שוב יש המון [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

רפי לין
22-04-09, 18:46
להיפך, זה כבוד גדול וראו את ניידת התנועה של משטרת איטליה:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/db/Lamborghini_Polizia.JPG/250px-Lamborghini_Polizia.JPG
בברכה - רפי לין :)

stio
22-04-09, 18:49
אני אתמול נסעתי עשרות ק"מ בכבישי הצפון ולא ראיתי גרנדות סמויות ולא גרנדות בכלל (בעצם איזו אוקטביה משטרתית עקפה אותי בטיסה, להם מותר לנסוע 130).

Ron_Dadon
22-04-09, 19:30
גם אני ראיתי את הגרנדה הסמויות (הייתה אחת בצומת כרמיאל מערב)
חברת השכרה "אלדן" אם אני זוכר נכון.

האמת, זה דיי יעיל מבחינת המשטרה - כמה אנשים כבר יחשדו בפיאט פונטו שעומדת בצד הדרך? :)

Amit-IL
22-04-09, 21:06
כל מכונית קטנה ממודל חדש בכל צבע בשולי הכביש יכולה להיות ניידת מושכרת.
בדרך כלל מחב' אלדן שלקחה את המכרז אבל יש גם של חב' סע גל.
המכוניות האלו נשכרות לשם ביצוע דוחות מהירות, כיווני תנועה, עבודות בכביש ועוד,
לדעתי המשטרה לא משכירה אותן כדי שיראו סמויות אלא מהסיבות שפירטו קודמי אך עם זאת כשהן לא נראות כניידות רגילות זה גם משרת את המשטרה.

ברוב המקרים שראיתי מכוניות שכורות ע"י המשטרה הן היו מסוג דייהטסו סיריון בצבעים שונים.

פונטו S
25-04-09, 18:40
לא ראיתי גראנדות סמויות,אבל אני יודע שבכביש ב"ש צומת שוקת(פחות או יותר)יש פאסאט זהובה סמוייה של משטרת התנועה.
אני תמיד רואה אותם עוצרים שם רכבים.

שבוע טוב ,פבל!

אלי_בוני
25-04-09, 20:57
חברה שאלה הגרנדה פונטו כמה דלתות היא 3-5 ? הכוונה היא של המשטרה שראיתם.
ועוד משהו STIO על תשכח שמכוניות משטרתיות משופרות מבחינת מנוע כול הסקודה והמאזדה שהיו להם היו משופרות מבחינת מנוע אז על תזלזל בכול זאת, שלא תנסה לשחק איתם .

i12z
25-04-09, 21:01
חברה שאלה הגרנדה פונטו כמה דלתות היא 3-5 ? הכוונה היא של המשטרה שראיתם.
ועוד משהו STIO על תשכח שמכוניות משטרתיות משופרות מבחינת מנוע כול הסקודה והמאזדה שהיו להם היו משופרות מבחינת מנוע אז על תזלזל בכול זאת, שלא תנסה לשחק איתם .

חח ברור ש-5 דלתות נראה לך הם יקבלו גם רכבי ספורט

stio
25-04-09, 21:35
אני לא יודע מה הם עושים עם הסקודה והמאזדה וכ' שלהם מבחינת שיפורים, אבל מה אתה יכול לשפר בגרנדה פונטו? זה 60 כ"ס או גג 77 כ"ס מה שיש להם. לרדוף אחרי סוס ועגלה הם לא יכולים עם הרכב הזה...

בכל אופן אני לא ראיתי גרנדות סמויות (ולא גרנדות בכלל) בשבוע האחרון בכבישי הצפון.

צביקוש23
25-04-09, 21:47
לידיעתך...למשטרת תנועה ארצית יש כיום כמה רכבי ספורט ייעודים שמיועדים למרדפים.
אחת מהם היא קרייזלר ספורט 2 דלתות (שכחתי את שם הדגם , אך דומה לאוודי טי טי ) בצבע לבן .
ומלבד זאת כמו שכבר צויין כאן חלק גדול מה"סקודות והסובארו" שיש ברשות משטרת תנועה ארצית אכן עברו שיפורים מסוימים במנוע.

אני לא יודע מה הם עושים עם הסקודה והמאזדה וכ' שלהם מבחינת שיפורים, אבל מה אתה יכול לשפר בגרנדה פונטו? זה 60 כ"ס או גג 77 כ"ס מה שיש להם. לרדוף אחרי סוס ועגלה הם לא יכולים עם הרכב הזה...

בכל אופן אני לא ראיתי גרנדות סמויות (ולא גרנדות בכלל) בשבוע האחרון בכבישי הצפון.

pompa
25-04-09, 23:05
עם כבר מדברים על מכוניות שמשמשות בתוק ניידות
בווינה נתקלתי בדבר הבא בתפקיד ניידת

1886

ככה שלכל דבר יש שימוש

favorite 1
25-04-09, 23:32
בשבוע החולף ראיתי שלוש פעמים ניידת גרנדה פונטו לבנה אורבת לנהגים ממהרים בירידה מאלייקים ליוקנעם.

stio
25-04-09, 23:45
כשאני מגיע לקטע הזה אני תמיד מאט, זהו המקום החביב עליהם. הם מתחבאים בכניסה לפארק.

אגב, צביקה, שמתנ"א יעשו מה שהם רוצים עם הרכבים שלהם, האמת זה ממש לא מעניין אותי, מהסיבה שאני פשוט לא סובל אותם כלל, באמת.

למרות זאת השוטר שעצר אותי פעם אחרונה עם האונו בטיול של המועדון בכביש סובב כינרת היה ממש נחמד, לא ראיתי דבר כזה בחיים, אני הסתכלתי עליו בהלם אחרי השיחה שהיתה בינינו שם על השוליים.

צביקוש23
26-04-09, 00:34
פעם אחרונה שעצר אותי שוטר לבדיקה.. הסברתי לו שעד שהוא לא יחבוש לראשו כובע משטרה מבחינתי אין לו כל סמכות חוקית ומבחינתי הוא מתחזה... אחרי שחבש את הכובע ביקשתי ממנו שיזדהה בפניי ויציג תעודת שוטר (דבר שאגב למרות שאף שוטר לא עושה.. סתם שתדעו כל שוטר באשר הוא מחוייב על פי חוק להציג ולהזדהות בפניכם עם תעודת שוטר לפני שפונה אליכם) בשלב הזה השוטר כנראה התיאש ואמר לי ... "עזוב ..שיהיה לך יום טוב ..סע לשלום...":D

אלי_בוני
26-04-09, 02:10
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] סיפור מצחיק צביקה אהבתי אני ינסה את זה גם ( מקווה שהשוטר לא יתפוס עליי כריזה).
STIO כולם יודעים שמים שקטים חודרים עמוק אז לך תידע מהעוללו לפונטו גרנדה המשטרתית במנוע.

stio
26-04-09, 12:06
אלי, הם לא יכולים לעשות כלום בגרנדות האלו מכיוון שזה רכב שכור ולא שלהם, אולי יש איזה מבצע בצפון והם השכירו כמות מסויימת של רכבים אשר יחזרו אח"כ לחברת השכרה.

אני דווקא ראיתי בצומת יגור ביום ה' האחרון לכיוון דרום עומדת פולקסווגן ג'טה סמוייה בצבע שמפניה עם לוחית רישוי קדמית לא במקום שקבע היצרן, אלא קצת למטה, לא הבנתי מה הרעיון לחסום את פתחי האוורור של הרדיאטור.

Ron_Dadon
26-04-09, 16:40
יש גם שוטרים נחמדים, כמו שקרה לגיא (כנראה שזה אפקט האוויר שבכנרת, כי גם לי המקרה של שוטרת נחמדה היה ביציאה מכיוון המג'רסה חזרה לטבריה).

מה שצביקה עשה זה אחד הדברים הכי נכונים, הבעיה שאם נופלים על השוטר הלא נכון...8O

iz2
26-04-09, 20:50
פעם אחרונה שעצר אותי שוטר לבדיקה.. הסברתי לו שעד שהוא לא יחבוש לראשו כובע משטרה מבחינתי אין לו כל סמכות חוקית ומבחינתי הוא מתחזה... אחרי שחבש את הכובע ביקשתי ממנו שיזדהה בפניי ויציג תעודת שוטר (דבר שאגב למרות שאף שוטר לא עושה.. סתם שתדעו כל שוטר באשר הוא מחוייב על פי חוק להציג ולהזדהות בפניכם עם תעודת שוטר לפני שפונה אליכם) בשלב הזה השוטר כנראה התיאש ואמר לי ... "עזוב ..שיהיה לך יום טוב ..סע לשלום...":D

אדוני היקר והנכבד רק שתדע על פי חוק מדינה שוטר על מדים אינו מחיוב להציג בפניך תעודת שוטר ברגה שאינו פונה אליך,אלא אם ביקשתה מימנו,אבל שוטר על האזרחי(בדרך כלל מדובר בבלש)מחיוב ברגה שהוא פונה אליך להציג בפניך את תעודת השוטר,לגבי הכובע משטרה מדובר בנהלים פנימים לגמרי של המשטרה ואף שופט במדינת ישראל לפחות לא יבטל לך דוח משטרתי ביגלל שאותו שוטר שפנה אליך לא היה אם כובע משטרה,באופן אישי במידה ואני הייתי אותו שוטר אומנם הייתי מציג בפניך תעודה לבקשתך אבל בשום פנים ואופן לא חובש כובע משטרה מפני שאתה ביקשתה.ובוא נגיד והייתיה מסרב להציג בפני מסמכים כפי שיתבקשתה וסיבת הסירוב הייתה מפני שאני לא חובש כובע בע משטרה הייתי מודיע לך שאינך מעוכב לתחנת המשטרה וזות מפני שסירבתה להזדהות בפני אזזז שלא יעבדו אליך...

אלי_בוני
26-04-09, 22:33
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אהבתי את התגובה שלך iz2.
לא יודע כנראה אתה רואה יותר מידי סרטים.
אני לא יודע מאיפה הבאתה את זה אבל אם השוטר רוצה שתציג תעודות זהות או רישיון נהיגה אז זה לא אומר שאנחנו נעשה הכול בגלל שהוא לובש מדים היום גם אני יכול לקנות מדים לעמוד בצומת וסתם לעצור נהגים צעירים ולהציק להם.
תפעיל קצת את המוח בן אדם רגיל יכול לסרב לכול שוטר ואני מציין לכול שוטר אם הוא לא בטוח שהוא שוטר וזאת זכותו לדעת שהוא שוטר אם מסמכים ומספר אישי. וחוץ מזה אתה מדבר יפה כול כך, האם ידעתה ששוטר חייב להגיד לך את השם המלא שלו פלוס המספר האישי שלו ברגע שאתה מבקש ? אז בוא נגיד שתברר כאלו דברים כי אני מדבר איתך מתוך ניסיון לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בשוטרים גם טובים וגם... אז בוא ניחיה בנתיים במציאות.

iz2
26-04-09, 22:43
אתה צודק בכול מילה ומילה שלך פשוט צביקה טוען ששוטר שלא כובש כובע האזרח אינו חייב להזהות בפני השוטר שזה חלטורה מארץ החלטרות

אלי_בוני
26-04-09, 22:50
לא אם זה גם אני לא מסכים "כובע" הוא לא "מדים" שוטר לא חייב לכבוש כובע רוב השוטרים שאני רואה בזמן האחרון בלי כובעים בכלל אני אפילו לא זוכר מתי ראיתי שוטר אם כובע בפעם האחרונה .
בגלל זה גם לא ציינתי את זה בתגובה שלי מקודם .

BentzZz
24-08-09, 00:23
היום כביש נתניה כפר יונה
http://img44.imageshack.us/img44/5465/2308091720.jpg

i12z
24-08-09, 00:56
למה, למה דווקא פיאט, לא חסר רכבים!!! דווקא פיאט ועוד פונטו. :-(

stio
24-08-09, 00:57
מוכר, יש בצפון עשרות כאלו בכל חור אפשרי.

רקובי
24-08-09, 01:32
כנראה שזה היה הליסינג הכי זול. ובשביל לתפוס אותך על מהירות, הרכב הרי לא צריך להיות
מכונית ספורט - העיקר שיעמוד בצד ויהיה יפה...

גיא .ב
26-08-09, 22:07
למרות זאת השוטר שעצר אותי פעם אחרונה עם האונו בטיול של המועדון בכביש סובב כינרת היה ממש נחמד, לא ראיתי דבר כזה בחיים, אני הסתכלתי עליו בהלם אחרי השיחה שהיתה בינינו שם על השוליים.

החלפתם טלפונים? ;)

stio
26-08-09, 22:49
:D:D:D:D:D

הצלחת להצחיק אותי לעת ערב :-D