PDA

View Full Version : מדבקות לפונטו.?

i12z
20-04-09, 22:48
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את המדבקות האלו ובכמה.?
והאם זה יהיה יפה לפונטו דור 1?
[http://www.uploadfileyou.com/files/wzxmwobuwucov3g39my7.bmp (http://www.uploadfileyou.com/)

ארילו
20-04-09, 23:39
המדבקות האלו מגיעות מהמפעל של פיאט.

תנסה אצל מיר או סודאי.
האמת שכל בית דפוס שמכבד את עצמו יכול להכין לך כאלה.

אלי_בוני
21-04-09, 01:24
גבר אם תיהיה באזור המרכז בזמן הקרוב כי אני רואה שאתה מהצפון ועדיין תרצה את המדבקות האלה שלח לי הודעה בפרטי ונדבר בטלפון יש מקום בתל אביב ברחוב סלמה שמכין מדבקות על המקום אייך שאתה רוצה בצורה בגודל לכול דבר, אז יש מצב שהוא יכין לך אחד כזה שווה לנסות, יש לו אחלה של מחירים.
שהתכוונתה האם זה יהיה יפה לפונטו דור 1, אני חושב שזה יותר אם אתה אוהב את זה על האוטו שלך אז אתה תשים גם אם יגידו לך יפה או לא יפה כול אחד והדעה שלו בנוגע למדבקה.
וגם אני חושב שהוא יפה .

i12z
21-04-09, 18:08
גבר אם תיהיה באזור המרכז בזמן הקרוב כי אני רואה שאתה מהצפון ועדיין תרצה את המדבקות האלה שלח לי הודעה בפרטי ונדבר בטלפון יש מקום בתל אביב ברחוב סלמה שמכין מדבקות על המקום אייך שאתה רוצה בצורה בגודל לכול דבר, אז יש מצב שהוא יכין לך אחד כזה שווה לנסות, יש לו אחלה של מחירים.
שהתכוונתה האם זה יהיה יפה לפונטו דור 1, אני חושב שזה יותר אם אתה אוהב את זה על האוטו שלך אז אתה תשים גם אם יגידו לך יפה או לא יפה כול אחד והדעה שלו בנוגע למדבקה.
וגם אני חושב שהוא יפה .

כמה בערך זה יעלה פלוס/מינוס?

וסתם רעיון קטן שעלה לי בראש שכל חברי הפורום ישמו איזה מין מדבקת זיהוי כזאתי (לא כמו שהתכוונתי פה) נגיד סתם מדבקה בסגנון של הלוגו של האתר עם הכתובת (מה שפעם הוציאו) אבל מעוצבת כזאתי...זה יהיה נחמד...אבל עדייין זה סתם רעיון..

אלי_בוני
21-04-09, 18:12
וואלה גבר אני לא יכול להגיד לך בדיוק את המחיר פלוס מינוס זה תלוי אך ורק בגודל שלו צריך לבדוק את זה יותר לעומק אם אתה מעוניין.
בנוגע למדבקות של המועדון שחשבתה שיהיה לכולם, לך תידע מי ירצה להדביק על האוטו ומי לא, אם כבר עושים צריך שיהיה לכולם ולא לאחד או שתיים.

i12z
21-04-09, 18:15
וואלה גבר אני לא יכול להגיד לך בדיוק את המחיר פלוס מינוס זה תלוי אך ורק בגודל שלו צריך לבדוק את זה יותר לעומק אם אתה מעוניין.
בנוגע למדבקות של המועדון שחשבתה שיהיה לכולם, לך תידע מי ירצה להדביק על האוטו ומי לא, אם כבר עושים צריך שיהיה לכולם ולא לאחד או שתיים.

כן הלוואי וכולם היו מסכימים בשביל איחוד חברי הפורום וצריך לעשות איזה מפגש התקופה יבוא בטוב...
ותמיד אני רואה רכבי פיאט בכביש ואנ שואל את עצמי אולי הם מהמועדון או לא ... ולפי המדבקה זה יהיה סמל זיהוי כזה חח :-)

אלי_בוני
21-04-09, 18:27
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אהבתי לפי הסמל ככה תידע שהם חברי המועדון טוב אתה.
תן לי לבדוק לך את הנושא של המדבקה כמה ימים אני אנסם לקפוץ אליו או יברר איכשהו ואני אצור איתך קשר בפרטי כבר.
דרך אגב ציינתי את זה שאתה יכול לשדרג את המדבקות האלה ולעשות אותם יותר יפות בהרבה כמו שרק אתה רוצה שיהיו.

i12z
21-04-09, 18:39
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אהבתי לפי הסמל ככה תידע שהם חברי המועדון טוב אתה.
תן לי לבדוק לך את הנושא של המדבקה כמה ימים אני אנסם לקפוץ אליו או יברר איכשהו ואני אצור איתך קשר בפרטי כבר.
דרך אגב ציינתי את זה שאתה יכול לשדרג את המדבקות האלה ולעשות אותם יותר יפות בהרבה כמו שרק אתה רוצה שיהיו.

אלי סומך עלייך אתה...
אתה סבבה אתה שתידע...

Caveman
21-04-09, 21:20
יש כבר מדבקות עם כיתוב כתובת המועדון.
אם הייתם מגיעים למפגש האחרון הייתם יכולים לקבל גם.
במפגש הבא...

צביקוש23
21-04-09, 23:05
המדבקות בצבע אפור שכמעט לא נראה, הם ממש (אבל ממש ) קטנות ובקושי מבחינים בהם.
לדעתי יש לעשות כאלה לחלון אבל אם כיתוב לבן וקצת יותר גדול.

לדעתי המדבקות שחולקו (ושהדבקתי כמובן ) במיפגש האחרון לא מוצלחות לחלוטין. הצבע לא מתאים והגודל קטן יותר מדי.

צביקוש23
21-04-09, 23:07
המדבקות האלה (כאלה בדיוק) וגם רבות אחרות נמכרות באי בי במחירים מצחיקים .

הכי פשוט תיכנס לאי ביי (רצוי להרשם קודם) תעשה בשורת החיפוש (באנגלית כמובן) :FIAT STIKER
לא תאמין כמה סוגי מדבקות (שרובם מדבקות מקוריות וחלקם אפילו נדירות) לפיאט על סוגיו ודגמיו השונים נמכרים באי ביי (כולל המדבקה הספציפית שעליה שאלת)

בהצלחה

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את המדבקות האלו ובכמה.?
והאם זה יהיה יפה לפונטו דור 1?
[http://www.uploadfileyou.com/files/wzxmwobuwucov3g39my7.bmp (http://www.uploadfileyou.com/)

Caveman
22-04-09, 00:05
לדעתי המדבקות החדשות טובות מאוד. הן לא צריכות לכסות את כל הרכב ולבלוט מקילומטרים. ממש בדומה למדבקות הPMK2 שיש לי גם.

אלי_בוני
22-04-09, 02:23
Caveman אני ישמח לקבל מדבקה של המועדון ולהדביק אותה באוטו שלי בשמחה רבה.
יש לך מושג האם יש פגישה בזמן הקרוב ?

raanan_t
22-04-09, 11:45
לדעתי המדבקות שחולקו (ושהדבקתי כמובן ) במיפגש האחרון לא מוצלחות לחלוטין. הצבע לא מתאים והגודל קטן יותר מדי.

צביקה, זה עניין של טעם וגישה. אני חושב שזה לא צריך לבלוט יותר מדי וחשוב שזה ישתלב עם הרכב.
אם אתה רוצה אני מוכן להכין במיוחד בשבילך מדבקה בצבע ורוד פוקסיה :D

pompa
22-04-09, 13:08
מה זה לכל הרוחות ורוד פוקסיה ?
כמה גוונים של ורוד יש ולמה ?

צביקוש23
22-04-09, 20:01
האם אפשר לבן מבריק בסגנון כנעני ?..:D

צביקה, זה עניין של טעם וגישה. אני חושב שזה לא צריך לבלוט יותר מדי וחשוב שזה ישתלב עם הרכב.
אם אתה רוצה אני מוכן להכין במיוחד בשבילך מדבקה בצבע ורוד פוקסיה :D