התחבר

View Full Version : התקנת פילטר פתוח בs75 - הסתבכתי, זקוק לעזרה.

Liran C
18-04-09, 14:00
אני רוצה לשים פילטר פתוח בפונטו שלי (s75 מודל 95).
מאחר וכל אחד אומר לי דבר אחר החלטתי לשאול כאן אתכם בפורום.
אוקיי אז יש לי כמה שאלות:
1) זה יתן לי שיפור כלשהו(אפילו קטן) ברכב הזה?
2) ההתקנה ברכב הספציפי הזה היא פשוטה מבחינת מיקום הפילטר כדי שינוק אוויר קר? או שצריך לשבור את הראש כדי למצוא מקום טוב לפילטר?
3) במידה שזה כן יתן שיפור, על איזה פילטר אתם ממליצים לי?

לנוחיותכם, העלתי תמונות של תא המנוע:
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=47316860.jpg
נ.ב
ביצעתי חיפוש אך הוא לא עזר לי בפתרון.
תודה מראש ושבת שלום לכולם,
לירן.

זאב-ב
18-04-09, 14:41
שיפור לביצועים הפילטר לא יתן לך שיפור לאוזן הוא כן יתן הפילטר יתן לך צליל יותר נעים ויקל על עבודת המנוע בטורים גבוהים כי יכנס הרבה יותר אוויר מאשר בפילטר רגיל והיתרון הכי משמעותי (לפחות מבחינתי) זה שהפילטר הוא רב פעמי ולא צריך להחליף אותו כל פעם אלא רק לנקות ולנסוע ובקשר להתקנה זה לא כזה מסובך רק תמצא מקום קריר קרוב לפנס או לפגוש ויהיה בסדר והפילטרים המומלצים הם SIMOTAו K&N לפחות עד כמה שאני יודע אלה החברות המובילות לי אישית יש את הראשון

Liran C
18-04-09, 14:53
אוקיי תודה רבה גבר =]
בעיקרון גם אני חשבתי על סימוטה או K&N השאלה מה מהם יתן לרכב את המקסימום.
דבר נוסף הוא שאני לא יודע איזה לקנות. עם צנרת/בלי צנרת, עם תיבה/בלי תיבה וכ''ו ממש סיבכו אותי עם זה.
מה אתה מציע?
ולסיום רציתי לשאול גם אם זה מסובך להחליף את הפילטר הפתוח בחזרה למקורי ולהיפך לבד? (לפני ואחרי הטסט)

asaf123
18-04-09, 15:00
לא חושב שיש סיבה להחליף לפני או אחרי הטסט אני כבר שנתיים עובר טסטס עם פילטר פתוח וחוץ מתגובה של "זה לא מיותר?" לא שמעתי דבר מהבוחן.

Liran C
18-04-09, 15:03
בירושלים לא יעבירו אותי, כל הדבר הכי קטן מכשילים פה.
טסט זה כבר שטויות, מה שחשוב לי עכשיו זה איזה לקנות כי עשו לי סלט בראש.

Caveman
18-04-09, 15:26
SIMOTAו K&N לפחות עד כמה שאני יודע אלה החברות המובילות לי אישית יש את הראשון

מובילות? במה?
אולי במה שיש בארץ.
יש להם פילטרים בסיסיים מאוד שסה"כ עושים את העבודה, שזה בסדר גמור.

Liran C
18-04-09, 16:12
Caveman יש לך משהו טוב להמליץ עליו?
אני זקוק לעזרה בבחירת פילטר.

זאב-ב
18-04-09, 17:20
כש אמרתי מובילות הכוונה היא להכי מוכרות ונמכרות לא התייחסתי לגביי איכות או ביצועים כי איו לי שמץ של מושג איך מדרגים איכות של פילטר ולהחליף בין הפילטרים זה ממש לא בעיה כי אתה לא אמור לעשות משהוא קבוע הכל ניתפס ע"י באנדים ולא מרותך או מולחם ואתה גם לא אמור לחתוך כלום מהבית פילטר המקורי

Caveman
18-04-09, 18:29
לירן, כמו שרשמתי, הפילטרים העממיים שתוכל לרכוש בארץ יעשו את העבודה ויענו על הצרכים שלך. אל תצפה לשיפור של ממש, כי לא תקבל.
חשוב למקם את הפילטר נכון, וחשוב לדאוג שיהיה נקי. יש ערכות ניקוי פשוטות מאוד לביצוע העבודה הזו.

Liran C
18-04-09, 21:09
אפילו שיפור ברעש יהיה נחמד
איך זה?:
http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=23_46_103&products_id=760&zenid=661ab1cc7ca4351745a23527c9ca3883
יספיק?