View Full Version : בעיה עם השטנגת הילוכים או מוט הילוכים באונו
המכונית המדוברת היא אונו 92 מנוע 1108 S60
טוב אין לי מושג איך להגדיר את זה רק קיבלתי הערכה מחבר שהוא מוסכניק
קמתי הבוקר הלכתי לאוטו לחזור הביתה מאיפה שהיתי והכל תקין הכל טוב ויפה וכשאני מגיע לתחנת דלק לתדלק אני מכבה את המנוע כרגיל מתדלק וכשאני יוצא מישם פתאום אני רואה שהמוט הילוכים שלי משוחרר עכשיו לא הבנתי מה זה וכל הדרך נלחמתי עם האוטו להכניס להילוכים וכשניסתי להכניס להילוך חמישי זה במקום להכנס לחמישי הוא נכנס לשלישי ועכשיו אין לי חמישי ואין לי רוורס
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בבקשה מה זה אומר ואיך אני מטפל בעיניין
כי כל הדרך הביתה משכחתי את הרביעי ל120 מקסימום על כביש 2
ודרך אגב אני חדש פה מקווה להשתלב
תודה רבה למי שעוזר
צביקה קרבורטור
18-04-09, 14:23
המכונית המדוברת היא אונו 92 מנוע 1108 S60
טוב אין לי מושג איך להגדיר את זה רק קיבלתי הערכה מחבר שהוא מוסכניק
קמתי הבוקר הלכתי לאוטו לחזור הביתה מאיפה שהיתי והכל תקין הכל טוב ויפה וכשאני מגיע לתחנת דלק לתדלק אני מכבה את המנוע כרגיל מתדלק וכשאני יוצא מישם פתאום אני רואה שהמוט הילוכים שלי משוחרר עכשיו לא הבנתי מה זה וכל הדרך נלחמתי עם האוטו להכניס להילוכים וכשניסתי להכניס להילוך חמישי זה במקום להכנס לחמישי הוא נכנס לשלישי ועכשיו אין לי חמישי ואין לי רוורס
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בבקשה מה זה אומר ואיך אני מטפל בעיניין
כי כל הדרך הביתה משכחתי את הרביעי ל120 מקסימום על כביש 2
ודרך אגב אני חדש פה מקווה להשתלב
תודה רבה למי שעוזר
שלום רב וברוך בואך לפורום !
גש למוסך הקרוב , שאתה מכיר ונחשב לאמין, ממחשבה ראשונה שעולה בראשי, קיים חופש בבוקסה לגיר והיא שקעה , וכך לא מתאפשר לך להחליף לכל ההילוכים הנדרשים, מדובר בבוקסה מאוקלון, או בידית גיר שחוקה, בכל מקרה אתה זקוק למוסך.
בהצלחה
וחזור לעדכן בפורום.
בברכה
צביקה
החבר המוסכניק שלך צודק. כנראה שמשהו בחיבור של ההילוכים אצלך השתחרר. תנסה לשחק איתם מהצד של המנוע.
כדי לתקן את זה לא יהיה מנוס מלהרים את הרכב על ליפט.
בד"כ מדובר על בוקסה מגומי שסיימה את חייה. הבוקסה לא יקרה אבל העבודה לא מאוד קלה. (מצד שני, מוסך שיודע מה הוא עושה יעשה את זה בפחות מחצי שעה).
בהצלחה!
החבר המוסכניק שלך צודק. כנראה שמשהו בחיבור של ההילוכים אצלך השתחרר. תנסה לשחק איתם מהצד של המנוע.
כדי לתקן את זה לא יהיה מנוס מלהרים את הרכב על ליפט.
בד"כ מדובר על בוקסה מגומי שסיימה את חייה. הבוקסה לא יקרה אבל העבודה לא מאוד קלה. (מצד שני, מוסך שיודע מה הוא עושה יעשה את זה בפחות מחצי שעה).
בהצלחה!
תוכל להסביר לי בבקשה איפה זה מהצד של המנוע?
כי אין לי שום ידע איפה כל דבר רק ליפני שבוע ראיתי מה זה הסטרטר ואיפה שהוא נמצא...
מעבר לזה כלום
הסתדר דוד שלי שהיה בעבר מוסכניק בא ותיקן לי את הבעיה
נפל לי בורג מלמטה בחיבור שמתחת לאוטו וזה גרם לבעיה
אז הוא בא ושם בורג חדש במקום וזהו הבעיה נפתרה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.