PDA

View Full Version : סמלים לפיאט מריאה

גיא127
17-04-09, 00:40
מחפש סמלים לפיאט מריאה שיושבים מאחורה fiat marea elx automatic

רפי לין
17-04-09, 03:06
בת"א מתאים לך?.
בברכה - רפי לין :)

גיא127
18-04-09, 09:38
כן אבל לא יקר:D

רפי לין
18-04-09, 10:07
1. ראיתי שיש מריאה לפרוק ב"מוסך פיאטון" שפרטיו מצורפים ובקש שם את שלמה:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=64
2. חדש, בדוק בחנות חלפי פיאט נחום סודאי www.sudai.co.il
בהצלחה ובברכה - רפי לין :)

גיא127
23-04-09, 21:32
אולי יש משהו תחליפי. כי המקורי ממש יקר

צביקוש23
23-04-09, 21:45
מה הבעיה? יש עשרות מריאות בפירוקיות השונות באזור המרכז.
עד לפני שנה (מאז לא ביקרתי אצלם) עמדה מריאה מושבתת לפירוק במוסך איטליאנו בני ברק.

לא חושב שצריך להיות בעיה.

גיא127
26-04-09, 23:50
בטח בעיה הפירוקיות לא מוכנות לפרק!

Ron_Dadon
27-04-09, 00:23
צודק בהחלט בנושא הזה.
גם אני חיפשתי בפירוקיות סמל למכסה המנוע של הספייס שלי, ומצאתי במספר פירוקיות אבל לא היו מוכנים לפרק אותו ולמכור אותו לבד, רק את כל המכסה מנוע.

אלי_בוני
27-04-09, 00:38
חברה לכול אלה שרוצים סמלים ודברים קטנים כאלה עצה שלי לכו לאתר אי ביי,ואתם לא תאמינו כמה אנשים מוכרים סמלים ובהמון צורות גם יש באתר המון אבל המון אופציות ואפשריות וזה לא יקר בכלל משהו כמו 50 ש"ח פלוס מינוס תלוי על מי תיפלו. חבל על הכאב ראש של כול המכוניות לפירוק וכול זה פשוט תזמינו ומקסימום תוך שבועיים זה אצלכם בדואר. ( אבל מי שאוהב את הכאב ראש הזה של להסתובב ולחפש שיהיה בהצלחה לא מתנגד לזה בכלל אבל גם לא בעד )

גיא127
03-05-09, 22:03
חברה לכול אלה שרוצים סמלים ודברים קטנים כאלה עצה שלי לכו לאתר אי ביי,ואתם לא תאמינו כמה אנשים מוכרים סמלים ובהמון צורות גם יש באתר המון אבל המון אופציות ואפשריות וזה לא יקר בכלל משהו כמו 50 ש"ח פלוס מינוס תלוי על מי תיפלו. חבל על הכאב ראש של כול המכוניות לפירוק וכול זה פשוט תזמינו ומקסימום תוך שבועיים זה אצלכם בדואר. ( אבל מי שאוהב את הכאב ראש הזה של להסתובב ולחפש שיהיה בהצלחה לא מתנגד לזה בכלל אבל גם לא בעד )אתה ראית כי אני לא?!

אלי_בוני
04-05-09, 05:30
שמע גיא פעם גם אני הייתי כמוך לא מוצא כלום ולא מתאמץ מספיק וכיום מה שאני מוצא שמה באתר של האי ביי הוא לא יאומן מפה ועד הודעה חדשה.
וואלה אם אתה גר קרוב לבת-ים אני מוכן שתקפוץ אליי ונשב ביחד ותראה את כמות הסמלים שאני מוצא לכול אוטו וכול דבר שרק תרצה אפילו אני יכול להזמין לך את הפקק של השמן שסוגר שאתה פותח במנוע בפונטו דור 2, אין אין יש המון דברים רק צריך לדעת אייך לחפש ומה לרשום בחיפושים.
דבר איתי בפרטי ואני יסביר לך אייך לחפש ואתה תראה שאתה תמצא מה שאתה רוצה .