View Full Version : השכמה לחלונות
שלום חברה יש לי שאלה בקשה קטנה יש מישהו שמכיר מקום שעושה מחיר טוב על השכמת חלונות באזור תל-אביב והסביבה אם כן אני ישמח לקבל הצעות.
ועוד דבר קטן מי יודע כמה אחוז מותר בחלונות הקידמיים והאחוריים, כי מאחורה הבנתי שמותר 100% ומקדימה 60% אני אני רוצה להיות בטוח, וזה נכון שאפשר להוציא אישור מיוחד להשכמת השמשה האחורית של האוטו ?????
מקדימה אסור בכלל. דובר כבר על זה מספר פעמים בפורום.
אוקיי הבנתי חברה ומה בנוגע לשמשה האחורית יש מצב שיש דבר כזה שיש אישור מיוחד להשכמה שלו?
לא שידוע לי.
שוב, זה גם לא בטיחותי.
וואלה שאני חושב על זה בוא נעזוב את היופי לרגע בצד ואתה צודק במאה אחוז שזה לא בטיחותי בכלל כי אף אחד לא משטתף פה במירוצים של מהיר ועצבני8)
אני אישית התקנתי את הרשת השחורה בחלון האחורי.
גם נוח ואפשרי לראות מה מתרחש מאחור
נותן אפקט של זכוכית שחורה מבחוץ
וגם מסתיר חלקית את הרמקולים (ביחד עם בד אקוסטי יוצא יפה ואסתטי)
אני אישית התקנתי את הרשת השחורה בחלון האחורי.
גם נוח ואפשרי לראות מה מתרחש מאחור
נותן אפקט של זכוכית שחורה מבחוץ
וגם מסתיר חלקית את הרמקולים (ביחד עם בד אקוסטי יוצא יפה ואסתטי)
וואלה אני גם חשבתי לאחרונה לעשות כמוך לקנות רשת שחורה ולהדק אותו אחורה לשמשה האחורית,
יש לך תמונה להראות לי אייך זה נראה ומאיפה מביאים את הרשת הזאת ???
שלא תגיד שלא דואגים לך! חח ירדתי למטה לצלם
וכן,רק משהו אחד חסר...המדבקה של המועדון!
הרשת עלתה לי בזמנו 70 ש"ח שזה יקר! אפשר להשיג ביותר זול.
פשוט התקנתי את המערכת ואמרתי על הדרך אני גם יוסיף את זה.
קודם כול אני מכבד את זה שירדתה לצלם לי את זה, ושנית יפה מאוד, וחבל שיש את השלישית שהוא ההורס כי מה שהכוונה שלי הייתי היא לא רשת כזאת את זה אני מכיר וזה גם נחמד לאאלה, אני התכוונתי לרשת כמו של שער בכדורגל משהו כזה זאת אומרת אם רווחים של סנטימטר אחד משהו כזה ולקנות לפי רוחב ואורך ולהדק את זה לצדדים שכול השמשה האחורית תחוסה ברשת ראיתי את זה אצל אחד בהונדה סיויק וזה יפה אש .
אבל אני חייב לציין לך שהבד האקוסטי יצא לך קטלני ביותר עוד לא ראיתי בד שהידקו אותו כול כך טוב לרמקולים והוא גם יפה חוץ מזה .
רשת כזאת אני לא מכיר, אולי תפנה ל-topcar בחולון, הבנתי שזאת חנות המפעל. אולי הם יכולים לעזור לך, למרות שנראה לי מה שהבחור עשה בהונדה סיויק אינו יעודי לרכב, אלה רשת שהשיג והידק לחלון, לא נראה לי כל כך בעייתי לעשות.
גם אני תיארתי לעצמי שזה רשת פשוטה ולא קשה להדק אותו אבל רציתי לראות אייך זה יוצא בפונטו וחשבתי שאתה עשיתה רשת כזאת, בכול מקרה אני יעשה מקסימום יום של סיבובים בחולון תל אביב והאזור עד שנימצא ( מקסימום אני באמת ילך לבלומפילד ויחתוך להם מהרשת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח ).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.