View Full Version : בעית סחיבה פתאומית (ערוך)
עכשיו נסעתי פתאום אני מרגיש שהרכב נחנק קצת ולא כ"כ סחב בעליה...ויוש שמן מים והחום מנוע רגיל..
(הנורה של ההזרקה דולקת לי שאני מתניע את הרכב..אבל זה ככה כבר כמה חודשים...
וגם זאת נסעיה ראשונה שהפעלתי את המזגן על קירור)
יש למישו מושג מה זה?!
תודה רבה וחג שמח.!!!
*** להבא תן בבקשה כותרת עניינית יותר מ"משו שקרה לי..." או שהשרשור ינעל. ***
דבר ראשון גש לבדוק תקלות במורשה.
יכול להיות 18 סיבות שקשורות למערכת הדלק וההצתה שגורמות לך לרעידות. הניחוש שלי זה שיש לך בעיה במערכת ההצתה, פלאגים, חוטי הצתה וכו'.
זה גם מאוד תלוי באיזה רכב מדובר.
זה גם מאוד תלוי באיזה רכב מדובר.
פונטו ספיס sx שנה 2002
כנראה מחשב
עיין ב:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4591&highlight=%F0%E5%F8%FA+%EE%F0%E5%F2
לא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מתניע רגיל זה בא פתאום באמצע הנסיעה...
שן שברחה בטיימינג אולי?
מה הכוונה נורית מערכת הצתה נדלקת? היא אמורה להכיבות לפני ההתנעה לאחר 3-4 שניות ורק אז מניעים והיא נשארת כבויה.
אם דולקת קבוע כשהמנוע עובד גש למוסך לאיבחון.
שן שברחה בטיימינג אולי?
מה הכוונה נורית מערכת הצתה נדלקת? היא אמורה להכיבות לפני ההתנעה לאחר 3-4 שניות ורק אז מניעים והיא נשארת כבויה.
אם דולקת קבוע כשהמנוע עובד גש למוסך לאיבחון.
היא מתכבת ישר אחרי ההתנעה...
כמו שאמרו פה, יכול לנבוע מהמון סיבות, בהעדר פירוט מאוד מפורט של הבעיה נבצר מאיתנו מלדעת.
יכול להיות פילטר דלק סתום, יכול להיות המון סיבות שאין טעם לפרטם, גש למוסך מורשה ואנא ממך חזור עם ממצאים.
דרך אגב כשאתה מכבה את מזגן הרכב נוסע רגיל?
אם כן, אז אולי האיש מתכוון לכך שעם מדחס פועל ההספק של המנוע קצת יורד, אם לזה את מתכוון זה נורמלי וטבעי, כאשר מדליקים מזגן זה מורגש בכך שהמנוע נותן פחות כח.
חברים נא שימו דגש לחזור עם ממצאים, לעיתים אתם פותחים שרשור ונעלמים, תחזרו עם ממצאים לאחר פתירת הבעיה, שבעתיד מי שיריץ חיפוש יראה בסוף את הממצאים וישכיל.
סליחה שאני דוחף את האף אבל היכן נמצא הפילטר דלק בספייס
בתוך המכלול של המשאבת דלק
מנורת ההזרקה נדלקת לך באופן פתאומי ואז אין סחיבה.
קרה לי לפני חודש בערך - התקלה כוהל שלא סיפק ניצוצות לשני פלאגים. ברגע שזה קורה (כאשר נדלקת נורה) קל לבדוק אם מגיע ניצוץ לפלאגים (פשווט לנתק אחד אחד כאשר המנוע מונע, ולראות את ההשפעה).
כמו שאמרו כבר לפני זה יכול להיות מהמון סיבות פשוט הסיבה שנתתי היא לפי הבנתי נפוצה בפונטו ובנוסף הסימפטומים מתאימים.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.