התחבר

View Full Version : רעשים מהמנוע - חלק ב'


dodihob
05-04-09, 21:36
אז לפני כמה זמן ניגשתי למוסך שמשון לטפל ברעשים במנוע, מה שהובכן כ"דפיקות במנוע", הוחלפו מסיבי טלטל ונעשה טיפול 100k על הדרך.
עכשיו כשהחזירו את הכל למקום לאחר הטיפול, הדלקתי את המנוע והיה רעש מתכתי. הם אמרו כי הכוסית התעקמה שהם עשו מה שהם עשו, על איזה כוסית הם מדברים אני לא יודע.
עכשיו הם טיפלו בזה וכשיצאתי מהמוסך שמעתי עוד קצת רעשים, אך ממש קלים וטיפלו בזה בכמה דפיקות מתחת לרכב.
עכשיו, אני לא עושה נסיעות ארוכות, וביצעתי נסיעה לאשדוד והרעש חזר! :mad: לאחר שהאוטו ישב כמה שעות נסעתי חזרה לנס ציונה והרעש נעלם.
יום שישי שוב נסעתי לתל אביב והרעש חזר שנית! רעש ממש לא נעים.
עכשיו אני שואל אם אתם יודעים מה הכוסית הזאתי?
האם נסיעה עם רעש כזה יכולה לפגוע ברכב?
ואיך אפשר לטפל? האם צריך להחליף כוסית? אפשרי בכלל?

אני דיי מבואס מכל הסיפור למה באתי עם רעש אחד וחזרתי עם רעש אחר שבכלל לא היה לי
תודה רבה מראש
ערן

yair068
06-04-09, 00:19
סיפור ידוע וממש כואב גם אצלי היה.
כשמסבים נשחקים האם יש פגיעה בקרנק את זה צריך לבדוק במכשיר אם ישנו נזק הוא יהיה בלתי הפיך ז"א שעלול להיות רעש יותר גדול אם מחליפים מסבים וזה במצב גרוע שהקרנק קיבל צורה אובלית לפי הסיפורים על שמשון לא נראה לי שהוא לא בדק(מיקרומטר).
נושא שני האם נאמר לך לאחר החלפת המיסבים שלא לאמץ את הרכב בטורים גבוהים מעל 3000 סבובים עד ל500 ק"מ ממש הרצה למנוע.
מתי יש לך רעשים בהילוכים ראשון ושני בטורים מעל 3000 סיבובים כשהרכב במאמץ של נוסעים או מזגן
האם הוחלפו כל המסבים תן פרטים נוספים.
צריך 500 ק"מ כדי לגבש דיעה יכול להיות שהקרנק היה טוב והמסבים נעולים טוב והם צריכים זמן להפתח.
מה שאני עשיתי פשוט הרמתי את הרכב הנעתי את המנוע וושמתי אוזן ליד הקרטר ואז שמעתי את הרעשים צריך להיות זהיר בבדיקה זאת כשאתה מתחת לרכב והוא פועל.....
אצלי גם נפגע משולש שזה עוד רעש מתיש .
עליך להיות בטוח שהרעש מהקרנק ואלו הבדיקות והתסמינים

dodihob
06-04-09, 00:45
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נראה לי עשית את הרעש החדש הזה יותר ממה שהוא...
הייתי בטיפול לפני כחודש חודשיים, הרעש מאז הופיע אך ורק פעמיים כמו שציינתי בנסיעה לאשדוד ולתל אביב. הרעש מגיע אך ורק בנסיעות ארוכות.
הרעש לא מגיע בסל"ד מסויים ובלי קשר לא אמרו לי לא לעבור את ה-3,000 סל"ד ל-500 קילומטר הראשונים.
הרעש הקודם הפסיק לחלוטין, הבעייה נוצרה בטיפול, הרעש אובחן שמגיע מהכוסית אשר התעקמה במהלך הפירוק של הרכב בשביל להגיע למיסבים.
עכשיו השאלות שלי עדיין עומדות והם בקשר לכוסית הזאת

saar
06-04-09, 02:07
לא הבנתי, האם הרעש נגרם מהמוסך ומהטיפול שם?
אם כן, הריי שיש לך פה, חזור אליהם אמור להם זאת, שיסדרו את זה. מדובר בסעיף "עבודה חוזרת", ואל לך לשלם גרוש נוסף.
אם מדובר בבלאי שכתוצאה מהטיפול פשוט החל לתפוס תאוצה אז זהו משהו אחר, ובאחריותך לטפל פה.
ככה או ככה, מדובר במוסך שמשון, אמור לו שאתה חבר הפורום והגעת בהמלצת החברים כאן, דבר אל ליבו בכך שהגעת עם רעש א' או עם מטרה לטיפול ויצאת עם רעש ב' שזה תופעת לוואי מאופן הטיפול שבוצע ברכב, הדבר מאוד מעיק עליך ומעצבן אותך, ואתה מבקש שיפתרו את הבעיה, אני לא מאמין שיקשו עליך שם.
כוסית כן כוסית לא, לטפל בעיניין, מיד כל עוד זה חם. לא לחכות יותר מידי שיעבור הזמן מהטיפול כי אחר כך, לך תוכיח שאין לך אחות.