View Full Version : בעיה בעת מילוי דלק
כל פעם כשאני הולך למלא דלק, בהתחלה המשאבה כל הזמן עוצרת ובדרך כלל אחרי זה זורמת עד הסוף או לקראת הסוף.
היום זה היה פשוט בלתי נסבל, הבחור התחיל למלא וכל שנייה נעצר לו, אמר לי שכבר השפריץ לו דלק החוצה והוא אומר שהמיכל מלא. מכיוון שאני ממלא פעם ב-3 שבועות דלק (אני אכן לא נוסע הרבה) אין מצב שאחרי 20 שקל המיכל מלא, הרכב חסכוני אך לא נוסע על אוויר.
יצאתי ומילאתי את שאר הליטרים כשאין אטימה, כלומר החזקתי את משפך (או איך שקוראים לזה) של המשאבה לא עד הסוף אלה קצת לפני באוויר ככה, ואכן נכנס 200 שקל.
עכשיו אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה?
תודה מראש
ערן
בעיה נפוצה בפונטו ובפיאט בכלל גם לי אותה הבעיה פשוט צריך להוציא קצת את האקדח דלק או לשחק איתו קצת עד שהוא ישב טובאני לא חושב שיש פיתרון אחר ועם יש אני אשמח גם לשמוע...
עלה כבר הרבה פעמים, חבל שאתם לא מריצים חיפוש.
קשור למבנה הצינור עצמו אל מיכל הדלק, וזה שפיות התדלוק בארץ פשוט רחבות מידי ובנויות בצורה כזו שהם לא מאפשרות לאוויר לצאת בצורה מסודרת.
או להניח את פית המילוי על השריג האחרון של הקפיץ, או להפוך אותה.
תודה רבה לשנייכם! אעבור לתדלוק עצמי ואעשה את זה :)
וגדעון ביצעתי חיפוש של המילה "דלק" שלא הניב תוצאות גם בחיפוש רגיל וגם במתקדם,
חיפוש של המילה מילוי הניב 6 דפים של תוצאות, בדקתי את העמוד הראשון והתעצלתי לבדוק את האחרים.
עכשיו הרצתי חיפוש שוב ואני רואה שזה מוצא את המילה לתדלק אך עדיין לא דלק...
אני עושה משהו לא בסדר?
ייתכן וחלק מהשרשורים עברו לארכיון.
לכן, מכיוון ואני יודע שעבר זמן מה מאז נשאלה השאלה, רשמתי שוב את ה"פתרון".
אגב, אני באמת לא מבין מדוע לא לתדלק את הרכב בצורה עצמאית. זה מאוד פשוט, ואפילו חוסך כסף בטווח הארוך.
מה גם שזה יכול למנוע מצבים בהם המתדלק ישרוט לך את הרכב עם פיית התדלוק למשל.
מצטרף לעצה של Caveman אני כבר למדתי שאני בא לתדלוק להפוך את הפיה וזה מסתדר:)
"להפוך" את הפיה גורם לחיכוך ידית המשאבה עם פח הרכב,ונכון חלק מהידיות מרופדות גומי
אבל חלקן לא.
ולכן : בחלק מהדגמים ניתן פשוט להוציא את הידית מעט החוצה מהפיה ואז לתדלק.
בעיה נפוצה בפונטו ובפיאט בכלל
זה נפוץ רק לפונטו ספייס. אצלי באונו וב- 127 לא היה ולא נברא דבר כזה. אני תמיד מילאתי בשירות עצמי ותמיד הכנסתי את המשאבה עד הסוף, כיוונתי עם האצבע את מהירות 3 והלכתי להסתובב מסביב לרכב כדי לחפש שריטות חדשות בינתיים בתקווה שאין...
אני לא יודע מה אתם רוצים.
קרה לי פעמיים בתחנת דלק ספציפית.
בד"כ המשאבה "קופצת" בדיוק בנקודה בו היא צריכה לקפוץ- שהמכל מלא.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.