PDA

View Full Version : בעיה במינוס במצבר???

lrl23
28-03-09, 15:30
טוב אז הייתי בטירה באיזה מוסך שאני מכיר את הבעלים ואח שלו עובד בפיאט.
בקיצור ב100 שקל הוא פירק את הבית מצער וניקה אותו עבודה של אולי 15 20 דקות
ורק ב100 שקל, הבעיה ניפטרה אבל העיניין הוא שיש לי עדיין רעידות בטורים כשאני מפעיל את הארבע וינקרים או המזגן, אז הוא אמר לי שזה בעיה של המינוס במצבר
מה זה אומר?
ועוד שאלה קטנה לפני 3 חודשים בערך החלפתי חוטי הצתה + פלאגים עכשיו הוא בדק לי אותם ודגם בקבלה רשום NGK 80 הוא אמר לי שזה לא מקורי למרות שיש סמל של פיאט על הפלאג.
האם מוסך מורשה של פיאט אמור הייה להתקין לי פלאגים מקוריים או לא?

Caveman
28-03-09, 17:09
מוסך מורשה יתקין לך חלפים מקוריים, אלא אם ביקשת אחרת.

lrl23
28-03-09, 20:56
לא אמרתי להם כלום. פשוט רק עכשיו אמרו לי שזה לא מקורי. האם זה יכול לגרום לצריכת דלק מרובה?

saar
29-03-09, 00:05
קודם כל ישר כח על האומץ לקחת את רכבך למוסך שאינו מורשה ועוד בטירה.
לגבי עיניין רכבך, צריך לבדוק את מערכת החשמל מאלף ועד תף, כמו שצריך על מנת להכריע איזה גורם שם מזייף בזלילת חשמל.
יכול להיות אלטרנטור חלש, יכול להיות מצבר חלש. יכול להיות המון גורמים, צריך לבדוק.

lrl23
29-03-09, 16:19
קודם תודה וזה לא כזה בעיה לקחת את הרכב לשם.
וניראה לי שאני יתן לזה לחכות עוד קצת עד לטיפול הבא.
יש לכם מושג כמה המחירון של הרכב שלי? פיאט פונטו ELX2002 יד 2 פרטי לא מהשכרה 115800 ק"מ טופלה במוסך מורשה יום שישי האחרון עשיתי לה אזעקה חדשה וכמובן גם ניקיון לבית המצער, טיימינג גם נעשה לרכב חוטי הצתה+4 פלגים חדשים הרכב שמור מבפנים וגם מבחוץ!!!
כמה אני יכול לקבל בשבילה? הרבה אנשים משגעים אותי לאן שאני לא הולך שואלים אותי האם היא למכירה, הייתי בטירה פעמיים שאלו אותי אפילו בכפר סבא כבר שיגעו אותי.

רקובי
29-03-09, 16:31
אם כולם רוצים - תבקש 50000...

lrl23
29-03-09, 16:53
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עכשיו ברצינות חשבתי יותר על הכיוון של 40000 ש"ח
יכול להיות שאני אקבל כזה מחיר או שאני מגזים?

ארילו
29-03-09, 18:16
מגזים.
אבל תנסה.

lrl23
30-03-09, 16:08
תודה

lrl23
30-03-09, 17:07
העיניין הוא שיש לי עדיין רעידות בטורים כשאני מפעיל את הארבע וינקרים או המזגן, אז הוא אמר לי שזה בעיה של המינוס במצבר
מה זה אומר?

raanan_t
30-03-09, 18:36
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עכשיו ברצינות חשבתי יותר על הכיוון של 40000 ש"ח
יכול להיות שאני אקבל כזה מחיר או שאני מגזים?

40K, מוגזם בהחלט.
כפי שאמר אביעד, תנסה, מקסימום יחשבו עלייך דברים לא יפים.

לגבי המינוס - חיבורי חשמל לא תקינים ברכב יכולים לגרום לכל מיני רעידות. המצבר מחובר לרכב בעזרת שני חוטים פלוס ומינוס. כאשר המינוס אינו בעל מגעים טובים או שחוט החשמל בלוי תתכן ירידה כללית של המתח ברכב מה שיוביל לכל מיני תופעות חשמליות הזויות.

lrl23
01-04-09, 08:48
40K, מוגזם בהחלט.
כפי שאמר אביעד, תנסה, מקסימום יחשבו עלייך דברים לא יפים.

לגבי המינוס - חיבורי חשמל לא תקינים ברכב יכולים לגרום לכל מיני רעידות. המצבר מחובר לרכב בעזרת שני חוטים פלוס ומינוס. כאשר המינוס אינו בעל מגעים טובים או שחוט החשמל בלוי תתכן ירידה כללית של המתח ברכב מה שיוביל לכל מיני תופעות חשמליות הזויות.

סוף כול סוף בן אדם שנותן תשובה רצינית [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח סתם
תודה זה מה שאמרו לי במוסך לא מורשה, אבל אני מעדיף לחכות לטיפול 120000 כדי לטפל בבעיה הזאת .
ושוב תודה לכולם!