התחבר

View Full Version : נצפתה היום פרארי חדשה מחכה לשחרור

צביקוש23
25-03-09, 19:58
היום במסוף מטען אווירי ממ"ן שבנתב"ג

נצפתה פרארי מדהימה חדשה דנדשה לגמרי, צבע אדום מטאלי, גג נפתח עם לוחית רישוי של האיחוד האירופי.
ביררתי במסוף, הרכב נחת בארץ לאחר שנקנה ע"י תושב הארץ.
לא ידוע לי מי הקונה המאושר.

אני לא יודע איזה דגם אבל מצאתי באינטרנט צילום של רכב זהה רק בצבע שונה רק שזה שהגיע היום לארץ הוא קבריולט ובצבע אדום.
אני מניח שמישהו פה יוכל לזהות את הדגם.

אולי לידידנו ניר יש מידע כלשהו על הקונה המאושר (והעשיר)

צביקוש23
25-03-09, 20:06
והצילום שמצאתי באינטרנט של דגם זהה.

Caveman
25-03-09, 20:18
360 כמובן.

לא יפה לדעתי. פרארי פרארי, אבל לא יפה.
תוחזר ה 355 לאלתר !

stio
25-03-09, 20:23
מיכאל לוי מחליף את הפרארי שלו לאחת חדשה?

פיליפ
25-03-09, 21:00
איך הצליחו לייבא 360 לארץ שכן היא ירדה מפס היצור לפני יותר משנתיים?

אגב, יש כבר 360 בארץ למיטב ידעתי, לא, לא זאת ממסודרים שהובאה ארצה לצורך הצילומים.

raanan_t
25-03-09, 21:40
הפרארי הזו עברה בנתב"ג לפני כמה ימים.
כאשר הגעתי למשמרת כבר קיבלתי דיווח מאחד העובדים כי מבפנים, היא נראית ומרגישה ממש נח :D
חבל שהיא ברחה לפני שהגעתי, אולי הגיע הזמן שאתחיל לעבוד יותר בשעות הבוקר. :confused:

צביקוש23
25-03-09, 22:06
היכן אתה עובד רענן? האם בנתב"ג?.. ואם כן איפה?

אני עובד בנתב"ג... בפליינג קרגו.

נכון להיום בשעה 17:00 היא נמצאת במסוף ממ"ן במתחם "האמבטיה" (סמוך לשער צפוני של ממ"ן) אי אפשר לפספס ... כשהיא מוקפת גיפים מתוצרת טויוטה המיועדים לרשות הפלסטינית.

הפרארי הזו עברה בנתב"ג לפני כמה ימים.
כאשר הגעתי למשמרת כבר קיבלתי דיווח מאחד העובדים כי מבפנים, היא נראית ומרגישה ממש נח :D
חבל שהיא ברחה לפני שהגעתי, אולי הגיע הזמן שאתחיל לעבוד יותר בשעות הבוקר. :confused:

raanan_t
25-03-09, 22:10
כנראה שאנחנו שכנים :)

ספייס06
26-03-09, 13:47
יש מצב בהחלפה על ספייס 06 (שמורה..)
:rolleyes:

Snower
26-03-09, 21:11
א[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, האמנם החלום האמיתי שלי היא כזו אשר תחליף את אחותה הקטנה (הבייבי) :) בחנייה שלי !
נוו....טוב נהיה ריאליים. החלום האמיתי הוא להיפגש עם הבעלים הראשונים ולהצטלם יחדיו
אם (פרארי 360 ספיידר) וביתה הקטנה (פיאט קופה) מבית פינינפרינה!!!

דרך אגב הדגם הוא 360 ספיידר לאור התיאור שנתת, את הבעלים של הפרארי 360 קופה האדומה המסתובבת בארצנו אני מכיר אישית (לא הפרארי ממסודרים) ובואו נשבור לצערנו את המיתוס - היא לא תשאר בארץ לפי דבריו :(