View Full Version : שמן בפלגים!!!
עשיתי היום טיפול 10000 באוטו וכאשר הוצאתי את הפילטר אוויר היה לי שמן שם וגם בפלגים.. מה זה אומר שהראש מנוע שלי גמור?
יש לי פונטו 96 1250 סמק
בדוק שצינורית הנשם שמובילה לבית המצערת שלך לא סתומה והיא יונקת כשאתה נמצא בסרק.
השמן היה על הפלאגים? או על האלקטרודות שלהם?
רוב הסיכויים
אם יש שמן בצבע חום בפילטר אויר זה סימן
נקודה שנייה אם יש שמן על הפלגים סימן שני וזה לא משנה אם זה על האלקטרודה או ?
עוד סימנים האם אתה מוסיף מים ובאיזה נוזל קירור
החנה את הרכבלאחר נסיעה ארוכה ובסרק לחץ על המצערת אם יוצא מים יותר מהרגיל מהאגזוז עוד סימן
בדרך כלל רוב הסיכויים שעשיתה מעל 120K ק"מ זאת הנוסחה והוספתה מים רגילים.
אני משתמש עם מים ירוקים דייי יקרים גם
הרכב מאבד מים?
לא ענית על השאלה שלי.
לא הוא לא אוכל מים ... אבל מה שכן היה לי פלג בשמן ובפילטר אוויר.. וזה לא נשמע טוב..
יש לי גם בעיה של קירור המנוע תמיד נשאר בכביש מהיר על 0 מעלות . הייתי במוסך ואמרו לי שיש לי בעיה ביוניט של הרדיאטור.. המוסכניק אמר לי שעדיף ככה מאשר שיתחמם. יש לי יוניט חילופי והמאוור עובד רק על מהירות אחת הכי גבוהה.הם אמרו לי שאני יכול להחליף אבל לא כדאיכי גם ככה חם עכשיו בעונה ועדיף שיהיה קר. זה לא נשמע לי הגיוני אני עדיין חושב שזה הטרמוסטט.. אני ילך למוסך שלישי ליתר ביטחון לבירור נוסףף.
בפילטר אוויר יכול להמצא שמן אם צינור הנשם לא תקין על פי מיטב ידיעתי.
פלגים עם שמן, יכול גם להיות שיש לך נזילת שמן מעל הפלגים, ולכן נוזל עליהם שמן, וכאשר הוצאת את הפלאג ראיתי את זה ובנוסף יתכן שליכלכת את האלקטרודה בזמן הוצאת הפלאג ובעצם היא הייתה תקינה. אופציה נוספת אך לא הגיונית כל כך היא שהפלאג לא ישב כמו שצריך ואם יש לך נזילת שמן מעל הפלאגים אז חדר לשם שמן, אופציה זו פחות סבירה כי המנוע שלך היה אמור לזייף עם פלאג שלא מורכב באופן תקין.
למה ישר לקפוץ לראש מנוע? :P
את נושא הקירור, הסברנו לך כבר בשירשור קודם. אני לא מקבל טענה של מוסך "עדיף ככה", אולי עדיף ככה אם המערכת קירור שלך פגומה, ואז באמת עדיף קודם לתקן אותה.
שאלה - האם המזגן שברכבך מקורי או ישראלי? (מתקשר למערכת הקירור ולא לבעיה של הפלאגים)
דבר ראשון יש לי בריחה בגז. והוא לא עובד כרגע. ואין לי מושג איזה מזגן יש לי איך אני בודק?
נדב, תבדוק שהצינורית שמתחברת לנשם ולמצערת לא סתומה ויונקת אוויר כשהמנוע בסל"ד סרק.
אם אין שמן על האלקטרודה של הפלאג והאוטו לא מאבד מים - אז כנראה שאין בעיה עם ראש המנוע.
זה הצינור שמתחבר מהראש מנוע למעלה לאיזה פלסטיק שם?
כי חבר שלי אמר לי דה צינור נשם אין לי מושג של מה אבל היה בו מלא שמן וניתקיתי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.