View Full Version : מחזירי אור (הברזל בפנים הפנס) איך מחליפים?
בפנס הקידמי שלי יש מחזיר אור כאילו מין ברזל כזה .. עכשיו שמתי לב שהתאורה חלשה וחשבתי אולי לנקות אותו או להחליף פנס, להחליף זה מלא כסף אז אולי יש פיתרון אחר?
לא נראה לי בכלל שאפשרי לפתוח את הפנס לרמה הזו שאתה מדבר.
כמו כן, שמו של אותו מחזיר אור שאתה מדבר עליו הוא רפלקטור.
פנסי פלסטיק אי אפשר לפתוח. להחליף פנס אם הבעיה ממש מציקה לך, יש חליפיים במחירים טובים.
ולמה אתה חושב שהתאורה החלשה קשורה לרפלקטור? הרבה יותר סביר שמדובר בחיבור גוף לא טוב.
מה זאת אומרת חיבור גוף לא טוב?
והפנס הוא מזכוכית ולא פלסטיק השנה של האוטו הוא 96
הפנס הוא מזכוכית, אבל הרפלקטור בפנים עשוי פלסטיק.
תוודא שהמתחים שהנורה מקבלת תקינים. בד"כ רפלקטור עכור מתבטא בפיזור לא נכון של האור.
המתח צריך להיות מתח של 12 וולט נכון? או שיש שם שנאי מתח?
ובכול הרצינות,עשיתי את זה בכול הרכבים שהיו לי. פרק את הפנסים מהאוטו,פרק את המנורות ואים אפשר גם את התושבות של המנורות,קח אותם לחצר,תכניס צינור מים לתוך הפנס ובלחץ מיים שטוף את האבק,במידה ויש עוד אבק ,הכנס קצת חול דק או (חול ים), סבון כלים, ונער אותם טוב טוב ,לאחר מכן שטוף שוב עים מיים זורמים .עכשיו לחלק החשוב,שים אותם ליבוש כשהפתחים למטה,לפחות יומים בקיץ,"חשוב מאוד שיהיו יבשים לגמרי ליפני ההרכבה".ולא לישכוח כיוון אורות במידה שצריך.(עדיף שתחכה לקיץ עים זה),בהצלחה.
הבעיה עם השיטה הזאת שהיא עלולה להשאיר כתמי מים על הרפלקטור ועל העדשה. אם באמת יש הרבה אבק - אז שווה לעשות את זה.
בשביל לפתוח את הדבק שמחזיק את הפנסים צריך חום גבוה.
אני יודע מנסיון איך ניראים הפנסים של רכבים ישנים,והשיטה החורנית הזו הוכיחה את עצמה כמה פעמים. וכניראה שאגיע למיפגש היום .
שים לב בשיטה הזו של יופיטר לא לשים לחץ מים יותר מידי גבוה, מפני שהרפלקטור המדובר עשוי פלסטיק, ומאוד מאוד עדין ונשבר בקלות.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.