PDA

View Full Version : נגנבה פונטו GT לבנה!!

spidi
12-03-09, 03:21
אנשים צריך את עזרתכם .. גנבו לי את הרכב מול העיניים בשעה 22:15 מנשר!! :sad:
פונטו GT צבע לבן עם לוחית לבנה בחלון מאחרוה .
מס' רישוי 70-343-05 .. פשוט מזעזע שיש אנשים בשעה כזאת ששוברים חלון ומניעים את האוטו בפחות מחצי דקה.
כל מי שישמע שמישהו מוכר חלקים לרכב הזה ספיציפית או ראה בבקשה ליצור קשר איתי בטלפון 0544571124 .
האוטו מושקע בהרבה כסף במיוחד בחודשיים האחרונים ועם ג'נטים 15 וצמיגים של טויו חתך 45.
אם האוטו לא חוזר הלכה לי הקשעה ואהבה רצינית !!!!
תמונות של האוטו :
http://www.pic.co.il/Files/77B58816366C4433A2337BB301BCB25A/norm_759C8EA1DF4A4B29A87FAAFD7AB0AE8C.JPG

http://www.pic.co.il/Files/77B58816366C4433A2337BB301BCB25A/norm_33E3BFFB50654333A9605B01D7236602.JPG

בדיוק מפה גנבו לי-מתחת לחלון של הבית בקומה 5!!!
http://www.pic.co.il/Files/77B58816366C4433A2337BB301BCB25A/norm_F691443347F24F23A994A763BD689BE5.JPG

Caveman
12-03-09, 08:53
נפקח עיניים, מצטער לשמוע :(

פיליפ
12-03-09, 09:22
עצוב מאוד, ניראה כמו הזמנה כי רכב כזה לא גונבים סתם.

זאב-ב
12-03-09, 10:06
מצטער על האבדה נפתח את העניים ונקווה שנוכל לעזור

UNO TURBO 92
12-03-09, 10:15
אפה אתה גר שגנבו לך את הרכב .. ? עים היה לך איזה שהיא הגנה על הרכב כמו אזעקה,אבולייזר,מנעול ההגה . משהוא היה ?

saar
12-03-09, 10:41
הוא כתב שהוא מנשר

iz2
12-03-09, 11:25
מששתף בצערכה מה שתרוץ מיד להגיש תלונה במשטרה שישנו את הסטטוס של הרכב שלך במחשב לרכב גנוב

spidi
12-03-09, 11:46
הגשתי תלונה מיידית במשטרה..
ממש מעצבן..שמעתי ניפוץ זכוכית ואזעקה וישר עפתי לחלון ואני רואה שני אנשים עומדים ליד הרכב ופותחים את הדלת..ואיזה יונדאי צמודה לאוטו מקדימה .. ישר ירדתי בריצה 5 קומות בלי נעליים ובלי כלום ועד שהגעתי למטה הם כבר עפו .. רק שמעתי את הפורק צועק לו מרחוק.. הטלפון היה איתי והתקשרתי למוקד 100 .. הם הוציאו הודעה לכל הניידות באזור והקפיצו לפי מה שהם אומרים 6 ניידות .. אבל ללא תועלת .. הייתי במשטרה אחרי זה בחצי שעה ויש תלונה והכל.
אני מקווה שלא ישחטו לי את האוטו .. זה פשוט לא פייר אחרי ההשקעה וכל מה שהיה מתוכנן בדרך ..

anakonda
12-03-09, 11:55
משתתף בצערך!
עכשיו אני מבין למה היו כל כך הרבה משטרות בצק פוסט
רק שתדע ששמו מחסום מתחת לגשר עם דוקרנים
ליד המוקד של מירס!

spidi
12-03-09, 12:06
כן אני יודע כי עברתי שם בדרכי למשטרת זבולון והיו מחסומים כבר .. גם לפני צומת חוצות המפרץ היה מחסום וביקורת של ניידות תנועה ומה שמצחיק שעצרו 3 פיאט ספייס ואפילו לא פונטו אחת .. כל פעם שראיתי צ'קלקות קיוויתי שאמצא את האוטו שם בצד .. אבל לצערי כלום לא עזר ..
סיכוי גדול שהואטו מוחבא איפהשהו בקרבת מקום..או שנסעו מספיק מהר ועפו מאהזור לעזאזל הרחוק כבר.
ביקשתי שיעשו סיור עם ניידת באזוא נשר וחיפה אבל כרגיל התשובה היתה שלילית מסיבות רבות.
פרסמתי ברוב הפורומים חוץ מסקאלה .. שכחתי את שם המשתמש ומחכה שישחזרו לי ואז אני יפרסם שם מיד.
נבלות של אנשים .. שיישרפו בשינתם.

Aditi
12-03-09, 12:45
מצער לשמוע ידידי, מקווה לטוב :sad:

stio
12-03-09, 12:55
ידידי, משתתף בצערך!

אני ראיתי את הרכב שלך יום יום חונה לו בחניה, ותמיד חששתי שזה יסתיים רע בגלל שאתה חונה על הכביש הראשי!
הרבה אנשים עוברים על המדרכה משני הצדדים והמון המון מכוניות, כולל של סטודנטים שיוצאים מהטכניון.
אני מכיר את הרכב שלך מצויין ואפקח עין, אם אראה משהו אני אתקשר אליך- רשמתי את המס' רכב/ טלפון שלך בזיכרון של הפלאפון.

זבל של אנשים, פשוט בושה וחרפה!

יש גם סיכוי גבוה מאוד שראו את הרכב שלך במפגש שהיית בו בנתניה, רשמו את המס' רישוי ו/או צילמו אותו, אתרו אותך דרך מס' רישוי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. גם בגלל זה אני פוחד להגיע למפגשים המוניים מסוג זה.

איך זה שהניעו אותו תוך כמה דקות? מילא אזעקה, אין לך הגנות? אימובילייזר, משהו?
תחפור את נשר, הרכב כנראה מוחבא! 100 אחוז! כל הפינות, כל הרחובות הצדדיים שיש שם. אם המשטרה חסמה את האיזור ולא מצאו אז הרכב לא נסע לשום מקום.

שוב, משתתף בצערך והלוואי שתמצא אותו!

ספייס06
12-03-09, 13:21
בנאדם נותן מעצמו משקיע ברכב ועוקצים אותו גועל נפש
ב"ה יימצאו לך אותו וגם אם לא שהכסף יילך להם לתרופות!

fpclub
12-03-09, 13:44
משתתף בצערך. ממש עצוב לשמוע דברים כאלה. אני מאוד מקווה שתמצא אותה שלמה ובקרוב.

stio
12-03-09, 14:22
משהו בכל זאת לא מסתדר לי.

מדברי ספידי ניתן להבין שהאזעקה החלה לצפצף איך ששברו את החלון, כלומר לא פתחו מכסה מנוע, כי אם כן האזעקה היתה מצפצפת קודם לכן.
בפונטו דור ראשון יש אימובילייזר מקורי במפתח, כמו כן אם היתה מותקנת אזעקה, אני מניח שהיא היתה מבצעת ניתוק אחד או יותר (אולי על המשאבת דלק או סטרטר וכ').
אני לא מבין איך הצליחו להניע בלי שפתחו בכלל מכסה מנוע. לא מדובר על רכב ישן שבד"כ מצליבים חוטים כמו שרואים בסרטים ונוסעים, ברכב הזה יש אימובילייזר מקורי ומערכת אזעקה פעילה.

הייתי חושד שבעל הרכב היה בטיפול באיזה מוסך לאחרונה ושיכפלו לו את המפתח, אבל אז לא היו שוברים חלון אלא פותחים עם המפתח, הוא בוודאות מציין ששמע קול של זכוכית נשברת. מעניין מאוד. (אלא אם יש מפתחות שונים לדלתות ולסוויץ, או שהצילנדר בדלת מקולקל ולכן לא ניתן לפתוח עם המפתח אלא רק עם השלט).

ספידי- לא יודע למה, באמת שאין לי מושג, אבל אני חושב שאני יודע איפה הכי כדאי לך לחפש את הרכב, וגם מה המסלול שעשו הגנבים.

סע לצ'ק פוסט (היום), תשכיר רכב מאחת מהחברות שם (משהו כמו יונדאי גטס, הכי זול) למשך הסופ"ש ואיתו תחפש את הרכב שלך (זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך, אבל בדיוק).

לדעתי (אולי אני טועה, אבל זאת דעתי כעת) הרכב מוחבא כעת ב-.... במקומות האלה יש אנשים נחמדים, באמת, אני הייתי שם המון פעמים ורכשתי מוצרים מהחנויות שלהם ומהשוק שלהם, אבל החושים שלי מראים על המקומות האלה, לא יודע למה, אולי בגלל שבעבר ראיתי שם פונטו GT מסתובבות, ואפילו אחת עקפה אותי שם בזגזוגים.
אם זה כך, המסלול שעשו הגנבים הוא כזה:

מנשר החלו לרדת את הירידה הגדולה עד למטה, ברמזור הראשון פנו ימינה.
עברו את תחנת המשטרה של נשר ואת ביניין HOT, ונסעו ישר עד שהגיעו לרמזור. ברמזור המשיכו ישר, ומשם כבר נכנסים למקומות האלו ומכיוון שלא נסעתי מעולם בכבישים האלו אני לא יודע את המשך הדרך.

בקיצור, אני ממליץ לך לחרוש קודם כל את המקומות הנ"ל, ורק אח"כ את נשר עצמה.
תשכיר רכב או השאל רכב מאחד מחבריך, וצא במהלך שישי/ שבת לחרוש את המקומות האלו, המשטרה לא תעשה זאת עבורך, האמת שאני התפלאתי שהם בכלל פרסו מחסומים.

מקווה שתמצא את הרכב, אני היום נוסע ללימודים ואפקח עין, כמו שרשמתי בהודעה למעלה אני רשמתי את המס' רכב שלך ואת מס' הטלפון שלך אצלי בזיכרון, ובמידה ואראה את הרכב שלך ברור שאצור איתך קשר.

Speed King
12-03-09, 15:04
אדווח לך במידית.
בהצלחה בחיפוש.

anakonda
12-03-09, 15:14
גם אני רשמתי את המספר רכב בפלאפון(למרות שלא קשה לזהות מדהימה כזו!)
וגם העברתי לכל החברים שמתנדבים במשמר האזרחי ועושים ביימים הקרובים משמרות באזור
נקווה לטוב:mad:
יוסי

Ron_Dadon
12-03-09, 15:58
איי קרמבה...איזה סרט רע.
באיזור שלך באמת אני מעלה את אותם החשדות שגיא מעלה, למרות שאי אפשר לדעת.
גם אותי מסקרן איך הניעו את הרכב בשניות, שכן יש את הקוד במפתח.

בתכלס - מה האימובילייזר הבנוי במפתח מנתק? משאבת דלק? סטרטר?
כי אם זה השני מבין השניים זה דבר מאד מפגר, שכן מספיק לשים "סוויץ" ולזרוק קלאץ' תוך כדי תנועה והרכב יניע.

stio
12-03-09, 16:08
האימובילייזר המקורי במפתח מנתק את ההצתה.
אם ישתמשו במפתח אחר הסטרטר יסתובב, אך לא תהיה הצתה, הרכב לא יניע.

spidi
12-03-09, 17:25
הייתי במשטרה בנשר ובזבולון עכשיו .. משטרת דליה יודעו והוציאו ניידת סיור .. משטרת נשר הוציאו הודעה לכל הניידות לשים עין על פונטו לבנה שתי דלתות ושתי התחנות קיבלו פרטים שלי ופרטים מדויקים של הרכב.
אני כרגע בלי רכב אז לא יסתדר לי להסתובב באופן עצמאי בדליה.. מקווה שמחר אוכל לסדר .. אם לא אז אין לי ברירה אלא לחכות לתוצאות של המשטרה (לא בונה עליהם).
עדיין לא איבדתי תקווה .. מקווה שאמצא את האוטו שלם.
ואגב אין לי מושג איך הם הניעו את האוטו במהירות כל כך שלא התעכבו אפילו יותר מדקה.
כניראה שהאזעקה לא מנטרלת כלום ונמצאת רק בשביל התראות ולא יותר-לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל מתברר שזה ככה וזאת טעות שלי שלא בדקתי מקודם- ז,א שכניראה אפשר לנסוע עם האוטו כשהוא מצפצף.
ויש רק מפתח אחד לסוויץ' ולדלת-המפתח המקורי-.

ido
12-03-09, 18:13
כואב לי הלב בשבלך.

כושי
12-03-09, 18:56
עכשיו ראיתי בקראספורום את ההודעה....אם אני אשמע,אראה או יציעו לי חלקים לGT אני אצור איתך קשר...קצת מלחיץ לראות שככה גונבים בלי יותר מידיי חוכמות.

צביקוש23
12-03-09, 19:03
מסכים עם גיא והאפשרות נראית לי הרבה יותר מסבירה

לפי דעתי מישהו שמכיר את הרכב שלך איכשהו שיכפל את האימבולייזר וכ"ו
ממליץ לך לחשוב טוב איפה הרכב שלך טופל מאז שהוא אצלך

הייתי כמו כן במידה ולא נסעו איתו לשטחים (גנין וכ"ו) לחפש בכפרים הערבים והדרוזים בגליל.
בכפר שממול כרמיאל (שלא זוכר את שמו..) פועלים כמה כנופיות ידועות של גנבי רכב מקצועים מאד . לא אתפלא אם יש להם קשר למקרה.

משהו בכל זאת לא מסתדר לי.

מדברי ספידי ניתן להבין שהאזעקה החלה לצפצף איך ששברו את החלון, כלומר לא פתחו מכסה מנוע, כי אם כן האזעקה היתה מצפצפת קודם לכן.
בפונטו דור ראשון יש אימובילייזר מקורי במפתח, כמו כן אם היתה מותקנת אזעקה, אני מניח שהיא היתה מבצעת ניתוק אחד או יותר (אולי על המשאבת דלק או סטרטר וכ').
אני לא מבין איך הצליחו להניע בלי שפתחו בכלל מכסה מנוע. לא מדובר על רכב ישן שבד"כ מצליבים חוטים כמו שרואים בסרטים ונוסעים, ברכב הזה יש אימובילייזר מקורי ומערכת אזעקה פעילה.

הייתי חושד שבעל הרכב היה בטיפול באיזה מוסך לאחרונה ושיכפלו לו את המפתח, אבל אז לא היו שוברים חלון אלא פותחים עם המפתח, הוא בוודאות מציין ששמע קול של זכוכית נשברת. מעניין מאוד. (אלא אם יש מפתחות שונים לדלתות ולסוויץ, או שהצילנדר בדלת מקולקל ולכן לא ניתן לפתוח עם המפתח אלא רק עם השלט).

ספידי- לא יודע למה, באמת שאין לי מושג, אבל אני חושב שאני יודע איפה הכי כדאי לך לחפש את הרכב, וגם מה המסלול שעשו הגנבים.

סע לצ'ק פוסט (היום), תשכיר רכב מאחת מהחברות שם (משהו כמו יונדאי גטס, הכי זול) למשך הסופ"ש ואיתו תחפש את הרכב שלך (זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך, אבל בדיוק).

לדעתי (אולי אני טועה, אבל זאת דעתי כעת) הרכב מוחבא כעת בדליית אל כרמל או עוספיה. במקומות האלה יש אנשים נחמדים, באמת, אני הייתי שם המון פעמים ורכשתי מוצרים מהחנויות שלהם ומהשוק שלהם, אבל החושים שלי מראים על המקומות האלה, לא יודע למה, אולי בגלל שבעבר ראיתי שם פונטו GT מסתובבות, ואפילו אחת עקפה אותי שם בזגזוגים.
אם זה כך, המסלול שעשו הגנבים הוא כזה:

מנשר החלו לרדת את הירידה הגדולה עד למטה, ברמזור הראשון פנו ימינה.
עברו את תחנת המשטרה של נשר ואת ביניין HOT, ונסעו ישר עד שהגיעו לרמזור. ברמזור המשיכו ישר, ומשם כבר נכנסים למקומות האלו ומכיוון שלא נסעתי מעולם בכבישים האלו אני לא יודע את המשך הדרך.

בקיצור, אני ממליץ לך לחרוש קודם כל את המקומות הנ"ל, ורק אח"כ את נשר עצמה.
תשכיר רכב או השאל רכב מאחד מחבריך, וצא במהלך שישי/ שבת לחרוש את המקומות האלו, המשטרה לא תעשה זאת עבורך, האמת שאני התפלאתי שהם בכלל פרסו מחסומים.

מקווה שתמצא את הרכב, אני היום נוסע ללימודים ואפקח עין, כמו שרשמתי בהודעה למעלה אני רשמתי את המס' רכב שלך ואת מס' הטלפון שלך אצלי בזיכרון, ובמידה ואראה את הרכב שלך ברור שאצור איתך קשר.

צביקוש23
12-03-09, 19:06
כמו כן אני ממליץ ואפילו זועק .

אפילו שזה קצת יקר, התקינו קודן וחבלית איתור של פוינטר או איתוראן.
יש להם צוות בלשים משלהם , וידוע לי שב 95 % מהמקרים הם מאתרים את הרכב תוך דקות כולל הוצאת מסוק פרטי וכ"ו.

ממליץ לכולם בחום למי שאכפת לו מהרכב.

spidi
12-03-09, 20:04
טיפולים עשיתי אצל אנשים שהם אחים שלי .. ואין סיכוי שהם יחשבו לעשות לי דבר כזה(תתפלאו אבל אני בטוח בדבריי).
אני חושב לשני כיוונים : 1) בעל הרכב הקודם השאיר אצלו מפתח ולא אמר לי וחיכה להזדמנות פז.
2) אני תמיד בהרגלי מחנה את האוטו ועולה הביתה לכמה שעות לפחות כדי לנוח מהעבודה - תמיד ככה - ושמתי לב תמיד שאנשים עוברים מסתלים על האוטו - זה טבעי כי הוא מושך צומת לב מבחינה חיצונית - ויכול להיות שמישהו מהבניין ששם לב להרגל שלי וידע איך ומתי לעקוץ!!!
לצערי ליד המדרכה זה המקום חניה היחידי שאני יכול להחנות - מי שגר בנשר יודע איך זה הולך .
לפחות עליתי על הגניבה מיד וכמעט השגתי אותם אילו היו מתעכבים עוד כמה שניות - כי אם הייתי מחנה את האוטו במרחק שאני לא יכול לראות (רחוק מהכביש) אז בטח הייתי עולה על זה שגנבו לי אותו אחרי יום או כמה שעות לפחות!!!
הקטע שהמקרה הזה לא הזיז לאף אחד מהשכנים .. אנשים עם חלונות פתוחים ומסתכלים כאילו פרסומת של YES או משהו בסגנון!!! אני בטוח שאם מישהו מקומה ראשונה היה נותן צעקה הגנבים היו נלחצים ובורחים .. משהו פה מסריח ביותר ואני לא אוהב איך שזה מסתדר לי בראש - אני אישית אם הייתי בקומה ראשונה וידעתי שגונבים את האוטו של השכן הייתי יוצא מיד ואולי שומר טיפה מרחק אבל מנסה לעזור לפחות להרתיע אותם - לחץ גורם לגנבים להשתגע ולסגת אחורה.

שחר
12-03-09, 20:42
מצטער בישבילך אני עושה את הברורים שלי לא שחחתי אותך בגלל המיקרה שלך התחלתי לפחד ואכשיו אני מתחיל להכניס את הרכב קבוע לחניה הביתית למרות שיש לי
אזעקת ביפר,קודנית,אמבוליזר אני לא מסתמך על זה
מה זה התחיל להיות ביכוש לפונטו GT ?

ido
12-03-09, 20:44
ספידי קח בחשבון שמסתובבים היום בשוק המון מפתחות מסטר מחוברים למחשב קטן שמפענח אימובליזר מקורי ומשבש אותו.

שחר
12-03-09, 21:00
הבן ז... הזה יותר מיקצועי מהסרט עקיצה ב.60 שניות

matanmelman
12-03-09, 21:17
כואב הלב.
אני מקווה שימצאו את הרכב שלם.
רשמתי את המספר שלך ואני מהקריות אני מבטיח להסתכל.

shachar
12-03-09, 21:39
מבטיח לפקוח עין באיזור יוקנעם ->תל חנן->נשר->טכניון ->חיפה
כבר בבוקר כל רכב לבן שהגיח מרחוק הקפיץ אותי

מקווה לבשורות טובות יותר במהרה

spidi
12-03-09, 21:52
תודה רבה חבר'ה .. כל עזרה יכולה להוות התקדמות בסרט הזה.
אני מקווה שהכל יסתדר לטובה והכלבים האלה יקבלו את מה שמגיע להם.
בע"ה ובעזרת אנשים טובים כמוכם יימצא האוטו ... מקווה.

UNO TURBO 92
13-03-09, 10:11
גם אני חיי בפחד מאז שקניתי את האונו טורבו . כול ערבי שרואה אותי עוצר ושואל עם אני מוכר . פעם אחד מישהו שאל אותי עם אני מוכר {ערבי כמובן} אחרי שעניתי לו בשלילה ונסעתי שמתי לב שהוא נוסע אחרי . כמובן שעשיתי עיקוף שלם עד הבית על 180 ככה שהוא נעלם לי . למרות שיש לי אזעקה, איבולייזר, מנועל לגיר, אני עדיין מפחד בלילה . אז כול פעם אני בנוסף מנתק משהו מהמנוע .
כי לאונו טורבו השניה שהייתה לי חבר שהיה לו פיאט אונו רגילה הניעה אותה עם המפתח שלו :eek::eek:

אז חבר'ה באמת שווה כול שקל אזעקות למיניהם . אני ניראה לי היחיד בארץ שיש לו בפיאט אונו פויינטר.
גם שרות לקוחות שלהם שאני מתקשר אליהם הם מיתפלאים " מה פיאט אונו" , "זה לא רכב ישן "

אז חבר'ה לא להיתעצל . לא לעלות מהר הביתה מעייפות לחכות עוד כמה דקות לנתק משהו ממנוע לעשות משהוא שיקשה על הבני ז@#$%$ האלה .

אני מזה משתתף בצערך ואני מרגיש כאילו גנבו לי את הרכב . ועם אני יראה משהוא למרות שאני מהמרכז .אני יתקשר אפילו עם צריך אני יעשה איתם תאונה עם אני יראה אותם על הכביש {רק אני מקווה שאני יהיה עם הרכב של אישתי שאני רואה אותם כי חרם על הפיאט }:):)

stio
13-03-09, 10:50
אני חושב לשני כיוונים : 1) בעל הרכב הקודם השאיר אצלו מפתח ולא אמר לי וחיכה להזדמנות פז.
2) אני תמיד בהרגלי מחנה את האוטו ועולה הביתה לכמה שעות לפחות כדי לנוח מהעבודה - תמיד ככה - ושמתי לב תמיד שאנשים עוברים מסתלים על האוטו - זה טבעי כי הוא מושך צומת לב מבחינה חיצונית - ויכול להיות שמישהו מהבניין ששם לב להרגל שלי וידע איך ומתי לעקוץ!!!
לצערי ליד המדרכה זה המקום חניה היחידי שאני יכול להחנות - מי שגר בנשר יודע איך זה הולך .
לפחות עליתי על הגניבה מיד וכמעט השגתי אותם אילו היו מתעכבים עוד כמה שניות - כי אם הייתי מחנה את האוטו במרחק שאני לא יכול לראות (רחוק מהכביש) אז בטח הייתי עולה על זה שגנבו לי אותו אחרי יום או כמה שעות לפחות!!!
הקטע שהמקרה הזה לא הזיז לאף אחד מהשכנים .. אנשים עם חלונות פתוחים ומסתכלים כאילו פרסומת של YES או משהו בסגנון!!! אני בטוח שאם מישהו מקומה ראשונה היה נותן צעקה הגנבים היו נלחצים ובורחים .. משהו פה מסריח ביותר ואני לא אוהב איך שזה מסתדר לי בראש

כמה זמן הרכב אצלך, ועם כמה מפתחות קיבלת אותו? היית צריך לקבל 2 מפתחות מקוריים.

הרכב שלך מושך הרבה תשומת לב, גם אני שהלכתי על המדרכה לידו בפעם הראשונה שראיתי אותו- עצרתי, הסתכלתי, וישר זהיתי שמדובר בפונטו GT, למרות שאז לא היה לרכב את הלוחית מאחור. גם כשהתקנת את הג'אנטים ישר הבחנתי בזה, אבל תמיד חשבתי שזה עלול להסתיים בגניבה, משום שרכב כזה מיוחד לא מחנים על הכביש הראשי, פשוט יש המון אנשים שעוברים ומכוניות שרואים את הרכב, ויכולים לדווח הלאה. אחרי שהסתכלתי על הביניין למעלה הבנתי שזו החניה היחידה שאתה יכול לראות את הרכב מהבית.

מלבד זאת אני לא מבין את האומץ והחוצפה של הגנבים: לבוא בשעה 22:15 בערב לרחוב כזה סואן ומואר, ליד חנות מכולת וסמוך לשער של הטכניון עם תנועת מכוניות ואנשים גדולה ומשני הצדדים וביניני מגורים עם חלונות שפונים לרכב, ותוך 30 שניות להתניע ולנסוע?! פשוט ביזיון.

זה רק מוכיח שכל האזעקות הרגילות ואזעקות הביפר פשוט לא שוות כלום, עד שאתה יוצא החוצה הרכב כבר איננו. לא פלא במכוניות החדשות הפסיקו להתקין אזעקות, וחברות הביטוח לא דורשות אזעקות כתנאי לביטוח מקיף, אלא רק קודן.

בקשר לשכנים- אולי לא הבינו מה קורה לנגד עניהם, או שהם פחדו. אחרי הכל לך תדע מה יש לגנבים, אולי נשק או סכין ולא כל אחד רץ להגן על רכוש של אחרים. אני אם הייתי רואה דבר כזה זה ברור שהייתי מנסה להבריח אותם.

בכל אופן אני אתמול עשיתי סיבוב בנשר בהרבה רחובות סמוכים, גם בשעה 18:15 וגם בשעה 22:00 ולא ראיתי כלום, ראיתי המון פונטו רגילות, גרנדה פונטו, אונו ואפילו HGT אבל לא ראיתי את שלך, וזה רק מחזק את קו המחשבה שלי מההודעה הקודמת.

שים לב מה רשמתי לך אתמול:

יש גם סיכוי גבוה מאוד שראו את הרכב שלך במפגש שהיית בו בנתניה, רשמו את המס' רישוי ו/או צילמו אותו, אתרו אותך דרך מס' רישוי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. גם בגלל זה אני פוחד להגיע למפגשים המוניים מסוג זה.

שים לב מה רשמו בקארספורום היום:

דרך אגב...לא שמתם לב שהיו כמה אנשים
שדיברו עם מישהו בפל' ובערבית אמרו מס' לוחיות רישוי
נתקלתי ב3 בחורים כאלה במפגש

לדעתי המפגש שהיית בו הוא הצרה הצרורה שהובילה לגניבה.
השאלה היא האם מישהו ראה לאיזה רכב נכנסו אותם אנשים.

אתה דיווחת על יונדאי שסגרה על הרכב שלך מלפנים, האם ראית את היונדאי הזו במפגש?!

spidi
13-03-09, 15:46
קיבלתי רק מפתח אחד עם האוטו..!! התעקשתי הרבה כשקניתי את האוטו וביקשתי מהבחור שיעלה הביתה ויחפש טוב אם יש לו עוד מפתח .. אבל לשוא .. הוא טוען שלא קיבל עם האוטו עוד מפתח כשקנה אותו ..
בקשר ליונדאי אני לא זוכר שראיתי אותה במפגש ..
גם היום עשיתי סיבוב בנשר ברגל איזה שלוש שעות הסתובבתי ממחשבה אולי האוטו זרוק איפה שהוא בחניה או פינה ..
אני מנדנד למשטרה כל הזמן אפילו עכשיו התקשרתי(פעם רביעית מאז המקרה) ואמרתי להם שאני חושד כמעט 100% שהאוטו נמצא בדילה או שהוא מוחבא בנשר - נתנו לי שם של אחראי במוקד 100 ואמרו לי להתקשר אליו - הבנאדם ניראה לי ברמה דגבוהה - הוא מוציא ניידת של משטרת חיפה עכשיו שתעשה סיורים בדליה בשעות הקרובות.
מקווה שהם עושים את מה שהם אומרים ..

stio
13-03-09, 15:58
אני לא חושב שבעל הרכב הקודם גנב לך אותו.

מדבריך ניתן להבין שהצילינדר היה תקין, ושלסוויץ' ולדלת היה אותו מפתח. אם לבעל הרכב הקודם היה את המפתח השני, הוא היה פותח את הדלת עם המפתח ולא ע"י שבירת חלון (אתה רשמת שאתה שמעת קול זכוכית נשברת).

אני חושד שהיו אנשים במפגש ב- 07/03/09 בנתניה שראו את הרכב חונה שם ורשמו את המס' שלו, ביררו עליך פרטים באמצעות גורם שלישי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. זו גם הסיבה שלקח להם 4 ימים בלבד לגנוב אותו מיום המפגש.
יכול להיות שהרכב מוחבא בקרבת מקום, והגנבים מתכוונים לאסוף אותו משם בסופ"ש למשל.

אני במקומך הייתי משכיר רכב ויוצא לכל המקומות בסביבה, גם אם לא הייתי מוצא את הרכב לפחות היתה לי הרגשה שעשיתי הכל כדי למצוא אותו.

בכל אופן בהצלחה, מקווה שתמצא אותו. אל תסמוך על המשטרה, הם לא עושים כלום לדעתי.

spidi
13-03-09, 16:17
אם היית עובד ביומיים האלה ליד הבית ואיפה שהייתי מחנה את האוטו היית רואה שם את הזכוכיות על הרצפה .. החלון שליד הנהג פשוט מרוסק הכל על המדרכה .. בגלל זה אני אומר שאם היה להם מפתח אז הם היו פותחים את הדלת ומניעים ועפים - רק שהם שברו ואז הניעו - השבירה של החלון והאזעקה הקפיצו אותי מהמיטה ישר ..
עכשיו מישהו בשם יעקובסון אחראי במוקד 100 - התקשר כדי לשאול אותי למה אני חושב שהרכב בדליה - הסברתי לו הכל על המקרה ולמה אני חושב ככה - וואללה ניראה לי לפי הדיבור שלו הוא בנאדם מבין וסבלני - הוא נתן לי לדבר ורק אז חשב קצת ואומר לי שהוא חושב שהמחשבה שלי נכונה - לגבי זה שהרכב נמצא בדליה - הוא הוציא שתי ניידות לסיורים וביקורת שם. והבטיח שיתקשר אליי בכל דבר קטן או חשד.
אני בעצמי עושה סיבובים מחר על הבוקר בדליה(בנשר עדיין לא סיימתי) - בע"ה נמצא אותה.

צביקוש23
13-03-09, 16:39
מאחל לך מכלב הלב שתמצא את הרכב

בכל אופן אני שב וממליץ לך מאד להתקין ברכב פוינטר\איתוראן
תאמין לי שווה כל שקל

אם היית עובד ביומיים האלה ליד הבית ואיפה שהייתי מחנה את האוטו היית רואה שם את הזכוכיות על הרצפה .. החלון שליד הנהג פשוט מרוסק הכל על המדרכה .. בגלל זה אני אומר שאם היה להם מפתח אז הם היו פותחים את הדלת ומניעים ועפים - רק שהם שברו ואז הניעו - השבירה של החלון והאזעקה הקפיצו אותי מהמיטה ישר ..
עכשיו מישהו בשם יעקובסון אחראי במוקד 100 - התקשר כדי לשאול אותי למה אני חושב שהרכב בדליה - הסברתי לו הכל על המקרה ולמה אני חושב ככה - וואללה ניראה לי לפי הדיבור שלו הוא בנאדם מבין וסבלני - הוא נתן לי לדבר ורק אז חשב קצת ואומר לי שהוא חושב שהמחשבה שלי נכונה - לגבי זה שהרכב נמצא בדליה - הוא הוציא שתי ניידות לסיורים וביקורת שם. והבטיח שיתקשר אליי בכל דבר קטן או חשד.
אני בעצמי עושה סיבובים מחר על הבוקר בדליה(בנשר עדיין לא סיימתי) - בע"ה נמצא אותה.

spidi
13-03-09, 16:45
צביקוש אתה פירסמת בקארסס פורום . ושם אין לי אפשרות להוסיף הערות - זה ת'רד לחברים רשומים בלבד - תשים כמה תמונות ממה שיש פה בבקשה כדי שיוכלו לראות את האוטו ואיך הוא ניראה -..
ותודה לך על הפרסום ..
רק במקרים כאלה יודעים שהגנות כמו איתוראן יכולות לעזור באמת... בע"ה אם האוטו יחזור יותקן איתוארן .. ואם לא אז באוטו הבא יהיה מספיק הגנות למניעת גניבה.
באמת מקווה שייגמר בטוב.

stio
13-03-09, 16:58
צביקה, היה פה אחד מהמועדון עם פיאט קופה כחולה, היה בטיול שלנו. אתה זוכר אותו?
יש לך עדיין את הטלפון שלו? אולי תתקשר אליו אולי הוא יודע משהו? הוא גר בדליה ולחבר שלו יש פונטו GT אדומה שעקפה אותי שם יום אחד והורידה אותי מהכביש. גם ה- GT הזאת באה להסתכל עלינו לפני שיצאנו לטיול, שהיינו על המחלף.

ספידי, לא הלכתי על המדרכה מאז, רק עם רכב. דווקא הסתכלתי על הכביש ולא ראיתי זכוכיות, עכשיו אני מבין ששברו את החלון השני שפונה למדרכה, חשבתי של הנהג.

איפה יחידת אתגר של המשטרה שצריכים אותם?!

צביקוש23
13-03-09, 17:02
אין לי טלפון שלו ואני בקושי זוכר איך קראו לו

אני רק זוכר שהוא סיפר שהוא מדליית אל כרמל
מעבר לזה אין לי שום מידע על הבחור הנ"ל

צביקה, היה פה אחד מהמועדון עם פיאט קופה כחולה, היה בטיול שלנו. אתה זוכר אותו?
יש לך עדיין את הטלפון שלו? אולי תתקשר אליו אולי הוא יודע משהו? הוא גר בדליה ולחבר שלו יש פונטו GT אדומה שעקפה אותי שם יום אחד והורידה אותי מהכביש. גם ה- GT הזאת באה להסתכל עלינו לפני שיצאנו לטיול, שהיינו על המחלף.

ספידי, לא הלכתי על המדרכה מאז, רק עם רכב. דווקא הסתכלתי על הכביש ולא ראיתי זכוכיות, עכשיו אני מבין ששברו את החלון השני שפונה למדרכה, חשבתי של הנהג.

איפה יחידת אתגר של המשטרה שצריכים אותם?!

spidi
13-03-09, 17:04
לגבי אתג"ר .. אני צריך לבקש אותם באיזה טלפון ? או לבקש מהמשטרה להוציא להם הודעה על זה ?
אני רוצה לדבר עם כל גורם שיכול לעזור

stio
13-03-09, 17:12
יחידת אתגר שייכת בעצמה למשטרה, אני מאמין שמי שצריך לדעת כבר יודע.
הבעיה עם הגנבים היא שהם מחביאים את הרכב ורק אחרי כמה ימים שכולם כבר שוכחים הם חוזרים לאסוף אותו.

צביקוש23
13-03-09, 17:20
גזור ושמור:
מיד ובעזרת השם אם וכשאשר יושב הרכב ממליץ ללא דיחוי להתקין מערכת הגנה+קודן+שירות איתור לוויני של אחת החברות המתמחות בכך
1:פוינטר
http://www.pointer4u.co.il/

2:איתוראן
http://www.ituran.com/ituranfront/

stio
13-03-09, 17:24
צביקה, אצלך זה מותקן?

אגב, מהאתר של איתוראן עוד לא הצלחתי להבין איפה מתקינים וכמה זה עולה לחודש.

צביקוש23
13-03-09, 17:31
מאחר וערך הרכב שלי (טמפרה) מאד נמוך אין טעם להתקין מערכת שכזאת
ב 127 שלי תיהיה בטוח שלאחר שתעבור טסט ופחחות תותקן בה מערכת שכזאת ללא ספק!

אבל ברכב מיוחד ששווה בערכו הכספי חשוב מאד מאד להתקין מערכת שכזאת.
ואני יודע גם על כמה עשרות בעלי רכבי אספנות ש/התקינו ברכבם העתיק מערכות שכאלה.

לדעתי מי שמחזיק ברכב מיוחד (ספורט\ רכב ייחודי\ אספנות ובמיוחד במצב תצוגה) חובה עליו להתקין מערכת שכזאת כולל איתור לוויני!
אני יכול להעיד שלבלשים הפרטים של חברת פוינטר יש אחוזי הצלחה מרשימים מאד

צביקה, אצלך זה מותקן?

אגב, מהאתר של איתוראן עוד לא הצלחתי להבין איפה מתקינים וכמה זה עולה לחודש.