PDA

View Full Version : קניית רכבים משותפת ובהנחה

yair068
08-03-09, 22:06
לכל החברים שלום

נראה לי שאנחנו סובלים מאוד מהרכבים של פיאט (ראה פורום מכובד זה) שאין שום חלק שלא מתקלקל.
המזל שיש פה באמת אנשים מעולים שיכולים לענות לפנייה בדקות ולפתור בעיות.
ברצוני להקדים שידוע לי שמכוניות עם הרבה תקלות וחברה שמכבדת את עצמה מפצה ומנסיון שיש לי מחברת כולמוביל .
לכן אני פונה למנהלי הפורום בבקשה שייפנו לחברת פיאט בארץ ויציעו לה הצעה לטובת לקוחות מועדון פיאט ששמרו לה אמונים בשנים ולדור הצעיר בהמשך.
הצעתי היא לקנות כמות מסויימת של מכוניות חדשות (מינימום כ-20 מכוניות)
היבואן יבצע טרייד למכוניותינו במחיר מחירון.
מחיר מכונית חדשה תתומחר ברמה של לקוחות ליסינג ובהנחה של לפחות 20%
ברצוני להבהיר שהיבואן מכר מכוניות באייס בפחות מ- 20000 ש"ח .לחברות הליסינג הוא מוכר בהנחה יותר גדולה.
אנחנו שומרי אמונים במשך השנים שקנינו מכוניות .חלקים.מוסכים .מגיע בהחלט ובגדול.
לכן בשלב ראשון הנני פונה למנהלי הפורום לבדוק האם יש בכלל רצון לחברי המועדון להצטרף לבקשה כזאת .
בברכה וחג פורים שמח לכל חברי המועדון.

Caveman
08-03-09, 22:43
למה בפורום של הפונטו?

ולגבי ההצעה שלך. מה בדיוק נקנה? גרנדה פונטו שלא ממש כדאית גם ככה?
והטבות? מסמל"ת? כן בטח.

אגב, לא כולם סובלים מהאוטו שלהם. אני למשל ממש נהנה ממנו. גם מהפונטו הקודמת נהנתי.

שחר
08-03-09, 22:54
כנ"ל.הוא משרת אותי יופי {בלי עין הרע}8-O

yair068
08-03-09, 23:44
ביקשתי ממנהלי הפורום לבדוק את ההצעה בין החברים.
לא חשבתי שבימים אלה כולם יקפצו להצעה ולחילופין לא יודע אם סמ"לת תצטרף.
אני חושב שבעיסקת טרייד לפונטו שנת 2000 ובתוספת של 60000 ש"ח (סה"כ 76900 ש"ח הצעה שהייתה באייס לפני כחצי שנה)יהיה שווה לבדוק רכישה של גרנד פונטו ירצו החברים טוב לא ירצו לא קרה כלום.
ומי שלא מעוניין שלא יגיב להצעה שאינה מתאימה לו

ארילו
09-03-09, 09:05
נשקלה פעם העסקה הזאת מול סמל"ת, הבעיה הייתה לגייס מספר חברים שמעונינים לרכוש רכב.

אם באמת תהיה היענות של החברים פה, אז נשמח לעזור ולהתארגן מול סמל"ת - ואני בטוח שהם ישמחו למכור.

stio
09-03-09, 10:43
הג"פ שאתה מדבר עליה שנמכרה באייס בזמנו היא עם מנוע 1250 סמ"ק, 8V שמספק 60 כ"ס, גיר ידני 5 הילוכים ואין שום אבזור המקובל ב- 1.4.
2 כריות אוויר (במקום 6), 2 חלונות חשמל, אפילו הציון של 5 כוכבי בטיחות לא תקף על הרכב הזה.
למשל אין ר"ד מקורי, אין ESP, ידיות ומראות בצבע שחור ולא בצבע הרכב, ועוד (רק ב.1.4).

לדגם ה- 1.4 רובוטי סמל"ת דורשת 99K, אני יכול להעלות את הצעת המחיר שקיבלתי אם תרצו.

זאב-ב
09-03-09, 11:32
כשסמל"ת יתחילו ליבא לארץ את האברט החדשה אני בפנים עד אז אני נשאר עם הבימבה שלי
אבל הרעיון כשלעצמו הוא רעיון טוב ונחמד השאלה העיקרית היא האם יש עם מי לדבר כי סמל"ת לא בדיוק ידוע באיכות שירות הלקוחות שלה

stio
09-03-09, 12:10
אם אתה חושק בגרנדה פונטו אבארט החדשה, אתה יכול לגשת לסוכנות שלהם בת"א (הראשית) ולבקש הזמנה מיוחדת, אולי הם יסכימו מכיוון שיש כזאת כבר בארץ. לנסות לא עולה כסף :)