View Full Version : קורס נהיגה מתקדמת
האם מישהו מכיר מקום מומלץ במרכז?
ואם יש כמה שרוצים להתארגן וללכת בקבוצה לעשות קורס גם מוזמנים להגיב
אני מנסה לארגן קורס כזה לחברי המועדון.
עד כה קיבלתי הצעת מחיר מחברה אחת ועוד חברה הציע קורס במתכונת שאינה מתאימה.
אני מתכוון להמתין עוד יום ורבע ואז לעשות טלפונים בתקווה לסגור מחיר תוך כמה ימים.
לאחר מכן יעלה שרשור קונקרטי עם העלויות ואז נראה מה תהיה רמת ההיענות של החברים כאן.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=39617&highlight=%F7%E5%F8%F1+%F0%E4%E9%E2%E4#post39617
אתה מוזמן להצטרף.
רענן, רק לחברי המועדון? :sad:
היות וכרגע עדיין לא ברור מה תהיה כמות המשתתפים אני מניח שהקורס יהיה פתוח לכולם עם עדיפות לחברי המועדון.
אבל חברי מועדון? יש הרשמה למועדון מלבד ההרשמה לאתר?
יש משהו מעבר להרשמה לאתר.
בכל מפגש ישנה האפשרות להרשם כחבר מועדון ולקבל חולצה, כובע ועוד אי אילו הפתעות בתמורה ל-100 ש"ח. סכום צנוע שמוקדש כולו לארגון המפגשים, הכיבוד ותחזוקה שוטפת של האתר הנפלא הזה :)
בדוק האפשרויות עם דני כאן http://www.gdrivetech.co.il/home.yecms/index
בברכה - רפי לין :)
יש משהו מעבר להרשמה לאתר.
בכל מפגש ישנה האפשרות להרשם כחבר מועדון ולקבל חולצה, כובע ועוד אי אילו הפתעות בתמורה ל-100 ש"ח. סכום צנוע שמוקדש כולו לארגון המפגשים, הכיבוד ותחזוקה שוטפת של האתר הנפלא הזה :)
שאלת תם:
יש באתר 2030 חברים בסה"כ, כמה מהם מוגדרים "חברי מועדון" שהם בתוקף?
כי ה- 100 ש"ח X2 ששילמתי עברו תוקפם מזמן... :)
גיא,
מצאנו לנכון להשאיר את כל החברים שנרשמו בתשלום, מקום המועדון ועד היום, בסטטוס "חבר מועדון".
ניתן לומר, עפ"י הניסוח שלך, שנכון להיום אין תוקף ל"חבר מועדון".
אנו מאמינים שכל החברים שנרשמו, עשו זאת כתרומה למועדון ולא מתוך צורך לקבל כובע, חולצה, מדבקה ושאר פיצ'פקעס - פשוט מתוך איכפתיות.
בתמורה ל"תרומת" אותם חברים, הם ישארו בסטטוס הנ"ל עד להודעה חדשה וכמובן שיהיו בעדיפות ראשונה בכל פעילות של המועדון. כמו כן, כל "צ'ופר" שנוכל לתת/לחלק/להעניק, ינתן/יחולק/יוענק בעדיפות ל"חברי המועדון".
רענן ושחר הכינו מדבקות מאוד יפות לשמשה הנושאות את כתובת האתר, בתור "חבר מועדון" אתה מוזמן להגיע למפגש הקרוב ולקשט את הפאביה:o באחת :).
ראיתי את המדבקות המדוברות, אכן מדבקות יפות מאוד. למפגשים בהרצליה כשהם מתקיימים ליד מועדון אלפא יש לי קצת בעיה אישית להגיע, אך אם בעתיד הם יחזרו ליקום/ איקאה אשמח שוב להגיע, להתרשם ולצלם את רכבי חברי המועדון כמו בימים הטובים ההם (כמובן שחוץ מהרכב שלי- שיעמוד רחוק רחוק...)
עד אז- אני אני מאחל לכם בהצלחה במפגש הקרוב, ומקווה בשבילכם שיהיה מז"א יפה. לא לשכוח לצלם את הריטמו- אין מספיק תמונות שלה, בעיקר מתא מנוע ובתוך הרכב :)
זוהי המדבקה, והיא מצטרפת ל-2 נוספות בלבד:
אחת של הטסט ואחת של יחידת הכוננים של מד"א לצורך זיהוי הרכב ככוחות הצלה.
בדוק האפשרויות עם דני כאן http://www.gdrivetech.co.il/home.yecms/index
בברכה - רפי לין :)
משיטוט באתר המובא עולים לנגד עיני שני טיעונים:
הראשון הוא שאני מאמין שלמרות השם "נהיגה ספורטיבית ומירוצים - נהג ספורטיבי (http://www.gdrivetech.co.il/pages.yecms/קורסים_ואימוני_נהיגה_ספורטיבית_ומירוצים/נהג_ספורטיבי)" זהו הקורס שמכוון לצרכינו (ע"פ פירוט התכנים)
השני הוא לכיוון הנגדי:
ההדרכה הינה אישית בשיטת ה-Coaching ומתבצעת ברכבו של המשתתף. מסלול הנסיעה כולל - כבישים עירוניים, בין-עירוניים, מהירים, וכבישים הרריים
מה שאני מבין מזה הוא שישנו מדריך אחד איתנו ברכב, מה שמקשה על העברת התכנים אלינו כקבוצה.
זאת ועוד, לא ברור אם יש להם מגרש סגור שהרי כתוב ההדרכה הינה אישית בשיטת ה-Coaching ומתבצעת ברכבו של המשתתף. מסלול הנסיעה כולל - כבישים עירוניים, בין-עירוניים, מהירים, וכבישים הרריים
האם אתה (רפי) יודע לתת תשובות?
בכל מקרה, נראית לי עוד אופציה ששווה לבדוק.
כרגע נבדקות כל האופציות גם אלו שפחות מתאימות ולו רק בכדי לקבל תמונת עלויות של המציעים.
רפי, תודה על הלינק.
רענן, את הקורס תסגרו לאפריל/מאי.
החודש יש לי אבט"ש :sad:
יש לנו פה בפורום\במועדון אנשים שיכולים להדריך ברמה מקבילה אם לא יותר טובה מהמדריכים בנהיגה מתקדמת.
אז הרעיון שעלה לי הוא למה לא לקבוע כמה תאריכים שטופי שמש בערד (גם לי זה רחוק אם מכירים מקום יותר מרכזי זה גם יהיה טוב) לעשות סיבובים סביב המסלול תוך קבלת טיפים מהחברים המקצועיים יותר באתר, נושאים כמו בלימה נכונה, איך לקחת סיבוב בצורה נכונה טיפים לבטיחות כל אלה דברים שאפשר גם לשאוב מידע מהחברים פה באתר וגם מהאינטרנט ואפילו לעשות איזו הדרכה קצרה של חומר עיוני.
לפי דעתי אפשר להגיע לרמות הרבה יותר טובות מקורס והכסף שנחסוך ילך לדלק בשביל כל הנסיעות והמסלולים שהרי לא כלול בקורס ותיהיה איזו שהיא עלות כוללת שתכלול ציוד שצריך, ובשר לעל האש.
איך נשמע?
ובגלל שהעלתי כבר את הרעיון אני מבקש לפסול את יום שישי! גם קצר וגם אני לומד בו =]
אפשרי בהחלט אך יש כמה הבדלים:
1. תלמיד שעבר קורס ויודע לנהוג לא תמיד יוכל להעביר את החומר לתלמיד אחר.
2. סביר להניח שבאופן כללי אדם שלא מדריך באופן קבוע "יפספס" נקודות מסויימות בהדרכה.
כמובן, אינני פוסל את הרעיון וככה אני למדתי את הרוב אך לדעתי האישית בדרך הזו, מהר מאוד תמצה את מה שאתה יכול לדעת ותהיה צמא לעוד. זו דרך טובה להתחיל אך להמשך צריך יד מכוונת.
ישנם אנשים במועדון שיכולים לבצע הדרכות ברמה גבוהה מאוד ואולי אף נעשה משהו בכיוון בעתיד.
רענן, תראה שמע - אתה לא יודע כלום.
בתור אחד שעבר קורס נהיגה מתקדמת - מלמדים אותך לשבת, מתי לסובב את ההגה, מתי לבלום, מתי ללחוץ ועוד... נראה לך שאתה יודע את הרוב - מצפה לך הפתעה נעימה !
נ.ב - אם נשאר מקום, אני בפנים.
בברכה אסף.
רענן, תראה שמע - אתה לא יודע כלום.
נראה לך שאתה יודע את הרוב - מצפה לך הפתעה נעימה !.
חלילה, לא אמרתי שאני יודע את הרוב, אמרתי שאת רוב מה שאני יודע למדתי מחברים.
ברור לי שאינני יודע הרבה. (נראה לי שהשיופים עלו לך לראש :) מתי אתה מסיים עם הג'אנטים?)
הפתעה נעימה, זה אין ספק.
בתור אחד שעבר קורס נהיגה מתקדמת - מלמדים אותך לשבת, מתי לסובב את ההגה, מתי לבלום, מתי ללחוץ
את זה אני יודע גם בלי קורס.
טוב שלא מלמדים מתי צריך להפעיל מגבים ובאיזה מהירות כדאי להפעילם.
אמרתי שאת רוב מה שאני יודע למדתי מחברים.
למדת מאחיך?
הביצועים של שניכם היו שונים לגמרי בטיול הראשון לרמת הגולן... :p
גיא, קשה לך להבין שאני יודע גם לנהוג רגוע, אה?!
לפעמים זה ממש קשה לי לנהוג ככה אבל בימים אחרים זה כיף (ע"ע: טיול מועדון פיאט רמת הגולן).
עריכה:
אגב גיא, במקום לדבר על רחוק לי להגיע לת"א, מתי אתה מגיע ליום מסלול בערד?
לא צריך להתעצבן, אבל בפעם הבאה שאתה נוסע על 50 קמ"ש בכביש בין עירוני עם נתיב בודד לכל כיוון, אפשר לעשות זאת גם על השוליים, כי אלה מאחור לא יכולים לעקוף... :lol::lol::lol:
כשהייתי ספק בבסיס עם משאית אינטר צבאית בעליות גם אנחנו ירדו לשוליים כדי לא להפריע לתנועה, זו לא בושה, ואפילו אמרו לנו תודה...
גיא, יגיע לערד?? :o אין מצב, זה יכפיל או ישלש את הק"מ של האוטו :D
אסף למה אתה רוצה ללכת לקורס שכבר היית בו?
עריכה:
אגב גיא, במקום לדבר על רחוק לי להגיע לת"א, מתי אתה מגיע ליום מסלול בערד?
מתי שיהיה לי GPS, אני לא יודע איך מגיעים. פאדיחה, הא?
גיא, יגיע לערד?? :o אין מצב, זה יכפיל או ישלש את הק"מ של האוטו :D
האוטו אצלי 5 חודשים וכבר עשה הרבה קילומטרים :)
מתי שיהיה לי GPS, אני לא יודע איך מגיעים. פאדיחה, הא?
האוטו אצלי 5 חודשים וכבר עשה הרבה קילומטרים :)
תגיע לראשל"צ משם רענן יוביל אותך.
חוץ מזה מה הבעיה לקחת מפה ולהתסכל? להתסכל על שלטים בכביש.
עדיין אין לי GPS והייתי בכל הארץ, אני יכול אז גם אתה יכול.
את זה אני יודע גם בלי קורס.
טוב שלא מלמדים מתי צריך להפעיל מגבים ובאיזה מהירות כדאי להפעילם.
באמת?
על תנוחת ישיבה נכונה אתה יודע?
על כיוון מראות נכון אתה יודע?
על בלימה דגרסיבית אתה יודע?
על הפניה נכונה של ההגה כדי לשמור על הקו הישר ביותר בסיבוב, תוך כדי נגיעה באייפקס אתה יודע?
על היגוי נכון בעזרת העברת משקל אתה יודע?
אם השבת כן לכל השאלות, אתה מוזמן לבוא להדריך אותנו.
אם לא, אני ממליץ לך לגשת לעבור קורס כזה. גם תהנה, וגם תקבל טעימה שתוציא אותך (וכמעט את כל הנהגים שחושבים שהם יודעים) מהשוק.
אם יהיה קורס אז אני יותר ממעוניין להצטרף. לפי דעתי זה חשוב מאוד לעבור את החוויה הזאת.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.