התחבר

View Full Version : מנועי הגה חשמלי פונטו ספייס

עופר קצב מזגנים לרכב
25-02-09, 08:59
לידעתכם בעלי פונטו ספייס ברשותי מלאי מנועי הגה חשמליים פונטו ספייס משופצים
תנתן הנחה לחברי מועדון פיאט

רפי לין
25-02-09, 09:27
ומהכרותי עם עופר קצב, מדובר באדם אחראי ואמין ועם רמת שרות גבוהה.
בברכה - רפי לין :)

idango
25-02-09, 23:14
האם קיים אצלך מנוע עם "קיט שיכוח" כמו שדוברפה בזמנו ?

רפי לין
26-02-09, 01:59
ברר עם עופר ישירות בטל' 050-5285041 ועוד פרטים: http://www.musach.co.il/details.asp?id=438

vehicle-lab
13-05-09, 14:14
היי
חשבתי שאסור לפרסם אצלכם ומלבד זה שרפי לין הפנה מדי פעם חברים נמנעתי מלפתוח שרשור כלשהוא שדינו כפירסום...

מאחר ופותח השרשור הינו ראשית קונקורנציה שלי ובדיאבד מתחרה ..אנצל שרשור זה גם לפירסום שלי..
ראשית עיניין -לא כל התקלות בהגה האלקטרוני נובעות ממנוע החשמלי למרות שאפשר למתג באחוזים ש70 אחוז מהתקלות הינם במנוע..
לאחר מכן כמקום שני -חישן המומנט שנמצא במוט ההגה!!
במקום האחרון הוא מחשב ההגה.

בכל תקלה ואו החלפה יש לבצע קידוד-איפוס הן של המנוע והן של מד המומנט!!-שימו לב לעינין!!

מאחר ותחרות הינה מצוינת ללקוח אנו מרימים את הרף ומביאים בפניכם את המחירים החדשים

לקוח שיביא ביד בעצמו-מנוע הגה חשמלי למעבדה יקבל אחר במקומו במחיר 450 ש"ח.לא כולל מעמ]-שימו לב האחריות הינה לשנה!!!!!!!

במידה ולקוח מביא למעבדה מוט הגה -יקבל הלקוח מוט הגה [לא משנה מתכוון או לא]במחיר
של 900 ש"ח.[לא כולל מעמ].-אחריות לחצי שנה.

במידה והלקוח מחליט להגיע אם הרכב למעבדה -כולל איבחון-עבודה -תיכנות!
אז אלו הם המחירים:

מנוע חשמלי -הגה אלקטרוני-1000 ש"ח.לא כולל מע"מ.-איבחון עבודה ותיכנות.
מכלול הגה -קומפלט-יום עבודה מלא -2000ש"ח כולל מעמ.-איבחון עבודה ותיכנות

בכבוד רב ולשרותכם איל נוימן
מעבדה לרכב ממוחשב נ איל ושות
0526388234
039526162

ido
13-05-09, 15:49
ירדו המחרים אהה אייל, כנראה שהדוקאטי עשה לך משהו :-)

Amit-IL
13-05-09, 16:37
כל עוד יש מחירים מיוחדים לחברי המועדון אני לא רואה בעייה בלידע את החברים
בתנאי שזה באמת הנחת חבר מועדון ולא סיסמא באויר שכל אחד יקבל את אותו המחיר בין אם הוא חבר ובין אם לא, ואת זה אפשר לדעת לפי תגובות החברים עם הזמן.
כמובן אתם יכולים להתחרות אותנו זה לא מעניין מה שכן מעניין זה מקצועיות, שרות, מחיר, אחריות ודרך ארץ.
את כל שאר הדברים יש בכל מקום אחר.

מהכרותי עם התגובות של רפי לין אם הוא ממליץ אז זה בלב שלם,
כל הכבוד על פירסום המחירים בפומבי ככה מפרסמים אמינות.

רפי לין
13-05-09, 17:17
ללא ספק שתחרות טובה לצרכנים והנה חברי הפורום יוצאים נשכרים.
כמובן שלא רק המחיר חשוב וקובע אלא גם מקצועיות, יחס ואחריות בהמשך וגם איל וגם עופר נותנים זאת מכל הלב.

yaron.goren
15-05-09, 14:42
רפי, תודה על ההמלצה.

הייתי אצל עופר בגנות לפני שבוע - החליף לפונטו שלי את המנוע להגה במשופץ תמורת 700 ש"ח + מע"מ כולל עבודה ואחריות. איש מקצוע מעולה ובחור נחמד.
לפי ההודעה מעלי אולי ניתן להשיג יותר זול - בכל מקרה זה בערך רבע ממה שעולה חדש.

ירון

gsk
17-05-09, 00:25
רפי, תודה על ההמלצה.

הייתי אצל עופר בגנות לפני שבוע - החליף לפונטו שלי את המנוע להגה במשופץ תמורת 700 ש"ח + מע"מ כולל עבודה ואחריות. איש מקצוע מעולה ובחור נחמד.
לפי ההודעה מעלי אולי ניתן להשיג יותר זול - בכל מקרה זה בערך רבע ממה שעולה חדש.

ירון

איך ידעת שצריך רק להחליף מנוע. כלומר מי אבחן את הודעת התקלה של ההגה ואיך?

iz2
12-06-09, 17:55
שלום יש לי בעיה בהגה החשמלי בפונטו ספייס 2002 שלי,הבעיה התחילה לפני חודשיים בערך כאשר אני הייתי מניע את הרכב אז ההגה לא היה זז ואז אני הייתי נוסע אם הגה קשה מיכוון שהגה החשמלי לא עבד ואז בנסיעה לאחר הפסקה ההגה היה עובד בחזרה וככה תקופה של חודשיים לפחות שזה היה קורה לתקופות רחוקות במהלך החודשיים משהו כמו אחד לשבועיים ושבוע שעבר התנעתי והגה הפסיק לעבוד ומאז הא לא עובד יותר.
השאלה שנשאלת האם אולי מדובר במצבר שלא נותן מספיק כוח וזות מפני שמדובר בהגה חשמלי?
ובמידה ולא מדובר במצבר האם מישהו יכול להפנות אותי לאדם אמין,וזות על סמך מקרה דומה שהיה לו?
היום נסעתי ברכב והגה פעל כשורה יכול להיות אולי מדובר במצבר של הרכב?..

רפי לין
12-06-09, 20:05
מהיכן אתה בארץ?.
האם נורת תקלת הגה הכוח דולקת?.

iz2
12-06-09, 20:12
אני מחולון,חיובי נורת התקלה של ההגה דולקת בזמן שהגה חשמלי מפסיק לפעול הבעיה,שהתקלה של ההגה כפי שציינתי הייתיה לי להתאים רחוקות והתקלה עצמה בחיים לא הייתיה באפון פיתומי תוך כדי נסיעה אלה רק בזמן שאני מניע את הרכב הוא שהתקלה קוראת הוא שההגה פועל כמו שצריך,אבל בשלושה ימים האחרונים זה כבר היה באופן קבוע שכול התנעה בבוקר הנורה הייתיה דולקת וההגה קשה הבעיה שאיך שרשמתי היום בבוקר את התקלה מיד אחרי זה נסעתי וההגה עבד השאלה שנישאלת שאולי מדובר במצבר ולא בבעיה באחד מחלקי ההגה?..

רפי לין
13-06-09, 02:35
3 אפשרויות טובות:
1. www.vehicle-lab.net
2. http://caraircondition.allbiz.co.il/
3. http://www.elieteli.co.il/
נא עדכננו בממצאים ותוצאות.

iz2
13-06-09, 15:24
רפי ידידי אני יודע שלא חסר מקומות באם ניתן לטפל בבעיה,השאלה שלי על סמך הידע שלך בסוג הרכב הנ"ל העם יש סיכוי שמדובר במצבר שהוא חלש בוא נצא מנקודת הנחה שבמידה והתקלה לא מופיע במידה והמוסך יחבר אותי למחשב הוא לא ימצא את התקלה,השמח לתשובה מימך בהקדם.

Caveman
13-06-09, 15:36
יש לך קושי להניע את הרכב?

iz2
13-06-09, 17:02
שלילי אין קושי.

Caveman
13-06-09, 17:17
אז סביר להניח שלא מדובר במצבר חלש.
גש למוסך, או לאחד המקומות שהוזכרו לא אחת בפורום, שיתחברו למחשב הרכב לאבחן את התקלה. זה יכול לנוע בין מגע רופף, להחלפה של כל המערכת. אי אפשר באמת לדעת.

ron1973
18-05-10, 14:21
שלום ,

יש לי פונטו 2001 עם בעיה בהגה כוח שמוכרת לכולם, הבעיה אצלי היא שבכל הנעה, או שזה עובד טוב או לא.
אני הנדסאי חשמל במקצועי ומתמצא באלקטרוניקה פיקוד ובקרה וממה שאני רואה , מדובר בנתק כנראה באחד החיישנים.
איך אני יכול לקבל סכימת חיבורים של מערכת ההגה ומיקום החיישנים שלה בכדי לאתר את התקלה.

מנש המטורף
18-05-10, 14:50
תגיד עופר יש לך גם הגהים הידראולים לפונטו דור ראשון?

ארילו
18-05-10, 17:19
היי רון,
התקלה בד"כ במנוע ההגה. השאלה היא רק מה התקלה בדיוק :)

saar
18-05-10, 17:52
גם אני מעיד זכות על עופר, אדם נפלא ונעים.
לא ממתינים אצלו בתור, קובעים תאריך ושעה ומגיעים ישר לעבודה.
הוא נותן מחיר קרן, עד כדי כך שאם יקרה משהו בעתיד, אז אפילו לא מחייב אותך בפעם השניה בכלל.
(תלוי כמובן כל דבר על איזה חלק ועבודה מדובר).

ממליץ עליו בחום.

יאמר לזכותו שהוא זול מהתחלה ולכל אורך הדרך, ולא מיישר קו כאשר יש תחרויות

ggenia
02-06-10, 00:51
שלום לכולם
בצפון אני ממליץ על מוסך "אור הגליל" הנמצאים בעכו
החליפו לי מנוע הגה תוך 20 דקות
מחיר ששילמתי 800 ש"ח כולל עבודה, מע"מ, אחריות וקפה מעולה

דיבר איתי בטלפון ווידא שאכן הבעיה במנוע הגה

הם גם עובדים בשבת, ממליץ בחום

04-9910433
050-5392374

ilank
14-06-10, 13:17
הייתי אצל זאביק היום לאחר שההגה נהיה קשה חיבר לאקסמינר הופיע הודעה על בעיה\קצר במנוע הגה תוך חצי שעה הוחלף ההגה 500 + מע"מ = 581 בויזה 3 תשלומים ללא ריבית. שירות נפלא ויחס טוב ענה על כל שאלותיי והיו לי שאלות . אני בעלים גאה של ELX 2001 יד ראשונה שמורה בטרוף 180K ורק עכשיו הלך המנוע הגה .
בקיצור תודה רבה לפיאט קלאב מת עליכם .