View Full Version : פעם ראשונה - לפני בדיקת רכב במכון
Certificate
22-02-09, 18:59
מעוניין לקחת מאזדה 3 מליסינג לבדיקה טרם רכישתה.
1. אשמח לקבל המלצה למכון אמין ומומלץ, עדיף בהרצליה, ואם לא - אז באיזור.
2. כמה זמן בערך הבדיקה ? (שאדע לתכנן האם להשאר שם, או להגיע עם כב נוסף, לחזור לעבודה וכו')
3. מעולם לא לקחתי רכב לבדיקה,
האם כדאי לבקש / לשאול / לומר משהו למישהו במכון לפני שהרכב נכנס לבדיקה (ואם כן, למי ? אני מניח שלא לפקידה :-))
אני בכלל יוצר קשר ישיר מול מי שיבדוק לי את הרכב ?
4. לאחר הבדיקה, מישהו יושב איתי להסביר לי את תוצאות הבדיקה, או שאני מקבל טופס וזהו ?
(ואם מישהו יושב איתי, אני אמור לבקש, או שזה חלק מהנוהל הרגיל)
בנוסף, הוא יאמר לי מה כדאי לתקן, מה לא, מה בטיחותי, מה לא נורא, כמה אמור לעלות תיקון וכו' ?
תודה רבה !
בהרצליה יש מכון בדיקת רכב מצוין והנו "מבדק" ופרטיו בקישור:
http://www.d.co.il/18504520/28290/
לאחר הבדיקה בוחן הרכב מסביר לך את משמעות התוצאות וכו'.
בברכה - רפי לין :)
Certificate
22-02-09, 19:48
בהרצליה יש מכון בדיקת רכב מצוין והנו "מבדק" ופרטיו בקישור:
http://www.d.co.il/18504520/28290/
לאחר הבדיקה בוחן הרכב מסביר לך את משמעות התוצאות וכו'.
תודה על ההמלצה !
1. האם צריך לקבוע תור מראש, או פשוט להגיע ?
2. כמה זמן בערך הבדיקה ? (שאדע לתכנן האם להשאר שם, או להגיע עם כב נוסף, לחזור לעבודה וכו')
3. מעולם לא לקחתי רכב לבדיקה,
האם כדאי לבקש / לשאול / לומר משהו למישהו במכון לפני שהרכב נכנס לבדיקה (ואם כן, למי ? אני מניח שלא לפקידה )
אני בכלל יוצר קשר ישיר מול מי שיבדוק לי את הרכב ?
1. פשוט תגיע. שים לב שהמכון הזה מאוד פופולרי ועמוס, אז יכול להיות שתחכה קצת בתור.
2. הזמן של הבדיקה הוא בערך שעה. נגיד שעתיים אם זה כולל לחכות בתור. תביא איתך ספר או משהו מעניין אחר :)
3. בסוף הבדיקה ישב איתך הבוחן ויסביר לך מהם הממצאים השונים, ועד כמה הם קריטיים. (זה בנוסף לטופס). הוא לא ייתן לך הערכת עלויות ולא הערכת שמאי (אם יש נזק לאוטו).
Certificate
22-02-09, 19:59
1. פשוט תגיע. שים לב שהמכון הזה מאוד פופולרי ועמוס, אז יכול להיות שתחכה קצת בתור.
2. הזמן של הבדיקה הוא בערך שעה. נגיד שעתיים אם זה כולל לחכות בתור. תביא איתך ספר או משהו מעניין אחר :)
3. בסוף הבדיקה ישב איתך הבוחן ויסביר לך מהם הממצאים השונים, ועד כמה הם קריטיים. (זה בנוסף לטופס). הוא לא ייתן לך הערכת עלויות ולא הערכת שמאי (אם יש נזק לאוטו).
תודה רבה.
א. אין טעם לדבר עם הבוחן לפני כן, להסביר לו שמדובר ברכב ליסינג, שחשוב לי לדעת היטב מה מצבו וכו' ?
ב. אני מניח שבדירת שילדה/שאסי זה דבר שהם חייבים לבדוק, נכון ?
ג. האם יש רשימה של דברים שמכוני הבדיקה בודקים, או שכל אחד בודק מה שהוא רוצה ?
תודה !
יש רשימת בדיקות מוכתבת ע"י משרד התחבורה ושגם הניסוח שלה ואופ התשובות מונחים ע"י משרד התחבורה.
Certificate
23-02-09, 08:48
יש רשימת בדיקות מוכתבת ע"י משרד התחבורה ושגם הניסוח שלה ואופ התשובות מונחים ע"י משרד התחבורה.
היכן ניתן לראות כעת את רשימת הבדיקות הזו ?
(לא מצאתי באתר משרד התחבורה)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.