התחבר

View Full Version : גם אותכם משגעים בכל רמזור?אתה מוכר?

anakonda
19-02-09, 19:16
הגעתי למסקנה שמאז שרכשתי את הרכב כל בחור צעיר שני שעומד איתי ברמזור צופר לי על מנת
לשאול אותי אם אני מוכר את הרכב וכמה הוא שווה במחירון.
אני צריך לכבות את המוזיקה לפתוח את החלון,להבין מה הוא רוצה ממני שלפעמים הוא עומד במרחק שני נתיבים!מה נסגר עם האנשים במדינה?
היום אני רוחץ את הרכב,ואז עוברת פונטו שנת 2000+ עם חלונות מושחרים(כל ה 4)
קסנון שלא ראיתי את הדרך חצי שעה אחרי,גנטים בצבע כחול-נוסע איזה 80 קמ"ש ברחוב.
ומרים את האנברקס כשהוא רואה את הרכב-חוזר רוורס ושואל שאלות מיותרות.
מוכר-לא,אז לא לשאול עוד שאלות!
נמאס מהאנשים הלא קשורים שפונים אליך!איך....נוסעת מהר?!מישהו דיבר איתך אדוני?
מקווה שזה רק בעיר שלי
יוסי

stio
19-02-09, 19:29
בתקופה עם האונו שיגעו אותי גם בכבישים, גם בעבודה, גם בצבא, גם בהודעות פרטיות בכל הפורמים, גם שהעמדתי את הרכב בחניה שמו לי פתקים על המגב.
כל פעם שהעלתי תמונות של הרכב לפורמי רכב אני קיבלתי הודעות פרטיות: "תמכור לי, למה אתה לא רוצה למכור, אני אשלם לך ככה, אני אשלם לך עוד יותר גבוה מההוא"... מה אתם לא מבינים? לא רוצה למכור!

כשפרסמתי את הרכב למכירה קיבלתי מבול של טלפונים, אפילו לשחרר את הרכב מהסוכנות בשקט לא נתנו (אם הייתי יודע שזה מה שיקרה הייתי מפרסם אח"כ, איזו טעות), ועוד פירסמתי ומכרתי במאות שקלים מעל המחירון וזה לא עיניין אף אחד, העיקר לבוא לראות את הרכב עכשיו!
מסבירים לאנשים שאנחנו בסוכנות והם רוצים לבוא לסוכנות?! תנו להגיע הביתה...

בסוף עוד באותו יום שקיבלתי את הרכב החדש מכרתי את האונו. גם אחרי שהורדתי את המודעות זרמו טלפונים, לא יודע איך.
בפלאפון כבר נגמרו לי כל הזכרונות של שיחות נכנסות (זה סמסונג 514).

אפילו אחרי שכבר הקונה נסע לדרכו אני שומע בחוץ צעקות: "איפה הפיאט? היתה פה פיאט אני ראיתי אותה אתמול! מישהו אחר עונה: "יש פה פונטו לבנה, זה לא זה!"...

טירוף! :):o

saar
19-02-09, 20:05
היות ואני עם פיאט פונטו דגם 90 קבריולט 1600 סמ"ק, ותתפלאו לא בצבע צהוב. תמיד משגעים אותי , אני למדתי איך לענות.
שואלים אותי, אתה מוכר? אני עונה כן, למרות שאני לא. ואז אני מוסיף 30 אלף שקל, שקל אחד לא מתחת, שהם שומעים את המחיר הזה, הם כבר לא שואלים שאלות נוספות (: