התחבר

View Full Version : שאלה על פונטו 2003

m.l
18-02-09, 23:13
שלום לכולם, אחותי קנתה השבוע פונטו 2003 ידנית כמובן, היא קנתה את הדגם הכי פחות מאובזר כלומר יאנג, ולפי המידע פה ב"טכני" ב2003 אין ביאנג מצב CITY וברכב של אחותי יש, אז סתם שאלה, או שזאת איזו תוספת שהבעלים הקודמים הוסיף (אם זה אפשרי כלומר בתוספת תשלום) או שזה כן קיים, כמו כן האם צריכה של 1/15.7-16 זה נחשב צריכה טובה עם הרכב? הבנתי שזה הנורמל שלו.

ronesbones
19-02-09, 14:16
האם לרכב פגושים בצבע שחור?
עד כמה שידוע לי (ומופיע ב"דביק" בראש הפורום) CITY קיים ב-FUN ומעלה.

כמו כן, הרבה רכבים מדגם SX שזה FUN בשנתון שלך, נרשמו ברשיון בתור young.
הרכב שלי לדוגמא.
לי זה לא ממש מפריע, אבל שמעתי על אנשים שהתעקשו לשנות את הרישום.

Ron_Dadon
19-02-09, 14:59
תצרוכת הדלק סבירה לחלוטין, אך האם נתוני תצרוכת הדלק זה ע"פ מחשב הדרך או ע"י מילוי ובדיקה מול מספר קילומטרים? שכן למחשב הדרך יש נטייה "ליפות" מעט את המציאות (אצלי, ב1 ק"מ נוסף לכל ליטר בממוצע)

shachar
19-02-09, 16:16
שכן למחשב הדרך יש נטייה "ליפות" מעט את המציאות (אצלי, ב1 ק"מ נוסף לכל ליטר בממוצע)

גם אצלי , פה אנחנו דומים :)

m.l
19-02-09, 17:17
האם לרכב פגושים בצבע שחור?
עד כמה שידוע לי (ומופיע ב"דביק" בראש הפורום) CITY קיים ב-FUN ומעלה.

כמו כן, הרבה רכבים מדגם SX שזה FUN בשנתון שלך, נרשמו ברשיון בתור young.
הרכב שלי לדוגמא.
לי זה לא ממש מפריע, אבל שמעתי על אנשים שהתעקשו לשנות את הרישום.

כן כן פגושים בצבע שחור, קראתי בדביק, ת'אמת זה דיי מעניין אותי לדעת, כי יש לה מצב סיטי, זה כפתור שמופיע ליד הקונוסולה של המזגן, וכשלוחצים עליו גם נידלקת המנורה בלוח השעונים

m.l
19-02-09, 17:17
תצרוכת הדלק סבירה לחלוטין, אך האם נתוני תצרוכת הדלק זה ע"פ מחשב הדרך או ע"י מילוי ובדיקה מול מספר קילומטרים? שכן למחשב הדרך יש נטייה "ליפות" מעט את המציאות (אצלי, ב1 ק"מ נוסף לכל ליטר בממוצע)

מדידה באמצעות קילומטרים ולא מחשב דרך

Caveman
19-02-09, 20:23
מעניין, כנראה שהמצב בשטח לא ממש משקף את הרישום. זו לא פעם ראשונה.

m.l
19-02-09, 21:18
מעניין, כנראה שהמצב בשטח לא ממש משקף את הרישום. זו לא פעם ראשונה.

אממ יכול ליהיות, בכול מקרה רציתי לברר, הבעלים הקודמים נשאל אם הוא הוסיף כסף כדי לקבל את האיבזור הנ"ל והוא אמר שלא, (הוא יד 1)