התחבר

View Full Version : התחדשתי בג'נטים

dodihob
04-02-09, 17:55
לאחר התלבטות קשה בלהחליף לג'נטים, להישאר עם 14 או לעלות ל-15 וכמובן איזה ג'נטים לקנות, ראיתי יום שישי לפני כחודש שפיליפ מוכר את הג'נטים שלו. ישר הרמתי צלצול וידעתי שאני יקנה אותם ממנו. עכשיו לפני כשבועיים ביצעתי את הנסיעה לדרום וקניתי, והותקן לפני כשבוע.
(אגב הג'נטים החדשים של פיליפ נראים מדהים, וכמובן גם האוטו!)
הפחד שלי מהתייעצות עם רענן שהנוחות (לא שיש הרבה) בנסיעה תפגע אבל התוצאות הפתיעו אותי, נסיעה נעימה, מרגיש כי האוטו מאיץ קצת יותר מהר והאחיזה...אין על האחיזה! :)
אז לקחתי היום קצת זמן לעשות הברקה קלה לאוטו ולשתף אותכם בתמונות
איך הבימבה שלי?

Caveman
04-02-09, 19:15
יפה מאוד, תתחדש :)
האם הייתה בעיה לאשר את מידת הצמיגים?

raanan_t
04-02-09, 19:18
אני שמח שהצעד יצא אל הפועל, נראה טוב מאוד.
אם אתה עדיין עם הצמיגים שהיו על הרכב של פיליפ אז היה בטוח שהאחיזה גבוהה מאוד. TOYO T1R הם צמיגים מצויינים, אם תגלגל אחורה לימי המסלול האחרונים ישנה תמונה בבלימה שבה הרכב מרים גלגל אחורי וזה מראה בדיוק את יכולות האחיזה של הצמיג טרם החלקה.

תתחדש, ותהנה.
כמובן, תגיע למפגש הקרוב שנוכל להתרשם ב-LIVE :)

שחרון
04-02-09, 19:52
יצא פצץ.(פיליפס כזה פראייר)
את המידה ל-15 אינץ תוכל לאשר!
אבל את הצמיג שמורכב על הגנטים לא תוכל לאשר.
תצטרך לעבור למידה 185X55X15 בצמיג.

שחרון

פיליפ
04-02-09, 20:13
אני שמחר שיצאת מרוצה, ניראה טוב מאוד על האוטו.

שחר, אפשר לאשר הכול ;)

dodihob
04-02-09, 20:44
תודה רבה על התגובות
אני תמיד חשבתי שמקורי זה הכי יפה
והמידה או לפחות 185X55X15 תאושר בקרוב :mrgreen:

היה בתכנון עוד תוספות (כולל עבודת פחחות וצביעה גדולה אם לא כללית) אך כרגע כנראה אני עוזב את העבודה סוף החודש, אז הדברים ידחו.
בינתיים בזמן הקרוב אני יוסיף את המנורות פיליפס דימונד ויזיון + לדים למנורות חנייה לבנים וחלונות שחורים מאחורה.
2 שאלות יש לי,
1. כמה אחוזים השחרה לעשות בחלון מאחורה, רוצה גוון יפה, לא שחור 100%.
2. איך אני מארגן לעצמי פגוש קידמי של hgt ? (עדיין בגדר האפשרויות למרות העבודה).
שוב תודה רבה לכולם
ערן

Caveman
04-02-09, 21:00
רק נציין שנורות לד יגרמו לנורת התקלה באורות לדלוק באופן קבוע, אלא אם תתקין גם ממסרים על החיווט.

dodihob
04-02-09, 21:07
נראה לי דיברתי איתך על זה גדעון, קיבלת פעם שעברה כתשובה מנחתי מתח
מקווה שזה רק לא סיפור גדול
ואגב סתם שתדעו, שהורדתי את הצמיג הישן ואיכסנתי במחסן בדקתי את שנת היצור שלו, מכיוון שזה אוטו ראשון שלי והתלהבתי לקנות (אחרי חיפוש כל כך ארוך) לא בדקתי שקניתי.
הופתעתי לראות כי הצמיג משנת 2002, פירלי p3000 כנראה המקורי שבא עם הרכב.
קצת שוק לגלות שנסעתי עם צמיגים שהיו 7 שנים על הכביש, שלא לדבר על הבעלים לפני (קניתי את הרכב לפני 5 חודש). אגב הם לא נראים כל כך שחוקים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

Caveman
04-02-09, 21:16
האמת שאני לא יודע את המונח המדוויק לשמו של המכשיר, אבל פעולתו היא לגרום למחשב לחשוב שהלד היא נורה במתח תקין.

אגב, מיקומך בנ"צ? אם אפשר :) (אתה יכול בפרטי מן הסתם)