View Full Version : מרוץ קארטינג מועדוני רכב מספר II יוצא לדרך!
אני שמח להזמין את גולשי האתר למרוץ קארטינג מועדוני רכב מספר II
שיתקיים באלפא קארטינג מיני ישראל - לטרון.
המרוץ יתקיים ב18.05.2006 החל מהשעה 18:00.
אופי המרוץ:
מרוץ סיבולת באורך 90 דקות בין מעדוני הרכב בארץ, כל קבוצה בת 5 נהגים מייצגת מועדון רכב אחר,
המועדונים שמשתתפים באירוע:
*STI- סובארו טורבו ישראל
*IAROC - אלפא רומיאו הישראלי
*PSI - פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל
*VAG - פולקסוואגן, אודי,סיאט, סקודה
*מועדון מאזדה
*מועדון הרודסטרים הישראלי
*מועדון לאנציה
*מועדון MAX TUNING
*מועדון SCALE FORUM
*מועדון BMW
*מועדון הונדה
*עמותת נהגי המרוצים
*מועדון סובארו שטח ופנאי
*מועדון -FUEL SLUT
*מועדון SAAB
*מועדון החיפושיות
*מועדון פיאט
***במקום תיהיה עמדה של סיאט עם איבזה FR ואיבזה קופרה לנסיעות מבחן***
***המרוץ ישודר בערוץ 5 ויסוקר ע"י מגזין "הגה"***
כולם מוזמנים!!!
חברים המעוניינים להתחרות במרוץ מוזמנים לשלוח הודעה פרטית או לפנות במייל (fiat.il@gmail.com).
מכיוון שבמסגרת המועדון לא נערכה עדיין תחרות מסוג זה (ואני בטוח שחלקכם התנסה בקארטינג), יקבע בימים הקרובים (מאוד!!) מפגש/אימון קארטינג - כולם מוזמנים, גם חברים שלא מתכננים להגיע ללטרון - הנאה מובטחת :) (מישהו דיבר על גיבוש?) .
אנא שריינו כבר עכשיו את יום שישי או שבת (היום יקבע על פי זמינות המקום), למי שיש עדיפויות קריטיות (שישי או שבת) ננסה להתחשב.
אנא אשרו השתתפותכם - חשוב!!!
להתראות,
גילי.
פרטים נוספים ועדכונים - בהמשך.
אין לי בעיה להשתתף אני מאוד אוהב את זה אבל אין לי איך להגיע,מה אני עושה במצב כזה?????? :cry: :cry:
ללטרון אני לא אוכל להגיע ! יש לי טקס חלוקת דיפלומות באותו הערב, ולצערי אני לא יכול לצאת מזה.
בקשר לסוף השבוע הזה, כעקרון אני אמור להיות בטיול, אבל הסבירות שהוא יתבטל גבוהה מאוד. לכן, מתאים לי שישי (צהריים ומעלה) וגם שבת.
מקווה לראותם ! :)
גם הארוע אימון יהיה בלטרון?
לאימון אני מגיע , בנוגע לתחרות אני בטוח שהמשתתפים יקבעו לפי התוצאות באימון.
עידן
מישהו מוכן לתת פרטים??<???.
תודה.
אני מגיע לאימון :)
לתחרות עצמה אני לא אגיע כי אהיה באירלנד...
ערב טוב,
ביום שבת הקרוב 13.5.06, יתקיים מפגש מועדון + אימון קארטינג בלטרון.
שיירה תצא ממגרשי הטניס שבהדר יוסף בשעה 11:45.
למגיעים עצמאית - נפגשים ב-12:40 בלטרון.
מחיר השתתפות למקצה בקארטינג - 40 ש"ח.
המסלול יהיה לשימושנו החל מהשעה 13:00.
פרטים לגבי מרוץ המועדונים ינתנו בלטרון.
אנא קיראו בראש עמוד זה:http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=522&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
המפגש אמנם נקבע בהתראה קצרה, אך ההנאה מובטחת.
עדכונים נוספים בהמשך.
להתראות,
גילי.
קישור לאלפא קארטינג:
http://www.alfakarting.co.il/mini-israel.asp
הדר יוסף ? :)
ואני מקווה להגיע, אני אדע יותר טוב מחר.
כמה חבל שאני לא יכול להגיע :( :( :(
אישתי חוגגת יום הולדת :D
אבל לגבי יום חמישי הבא , אני חושב שאני שאגיע...
:wink:
HAVE FUN GUYS
8)
אני מקווה להגיע - יום שני מגן בתנ"ך :cry:
עידן
באסה שזה שם,אני מת להגיע,אין לי איך :cry: :cry:
אני לא יודע אם אוכל להגיע בשבת אני מסיים רק ב4 בצהריים לעבוד...
אני אגיע לאימון ולמפגש ביום שבת אבל אני עוד לא יודע בקשר למירוץ עצמו אבל כנראה שאני לא אגיע כי כבר יש לי תכניות אחרות.
עדכון הקבוצות המשתתפות בתחרות:
*STI- סובארו טורבו ישראל
*IAROC - אלפא רומיאו הישראלי
*PSI - פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל
*VAG - פולקסוואגן, אודי,סיאט, סקודה
*מועדון מאזדה
*מועדון הרודסטרים הישראלי
*מועדון לאנציה
*מועדון MAX TUNING
*מועדון SCALE FORUM
*מועדון BMW
*מועדון הונדה
*עמותת נהגי המרוצים- IRDA
*מועדון סובארו שטח ופנאי
*מועדון -FUEL SLUT
*מועדון החיפושיות
*מועדון פיאט
באימון, כמו במירוץ, יפתחו עבורנו את הקארטים (= הגעה למהירויות גבוהות).
שוב, המחיר באימון הוא רק 40 ש"ח, המחיר לתחרות: 500 ש"ח המתחלקים בין חמשת המתחרים.
לעת עתה חסרים למועדון 3 משתתפים, אנו מצפים לראותכם מחר בשביל המועדון והספורט.
המרוץ ישודר בערוץ 5 ויסוקר ע"י מגזין "הגה", למקום יגיעו חברי מועדונים רבים ונוכחותכם באירוע שביום חמישי חשובה לנו מאוד.
להתראות מחר,
גילי.
עד איזו שעה צפוי האימון להמשך מחר?
המסלול לרשותנו למשך שעתיים (החל מ-13:00).
לצערי אני לא אוכל להגיע למפגש מחר :( עקב תכניות אחרות אבל אני אשמח מאוד לדעת איך היה ולראות תמונות אם יהיו כמובן ואני מקווה להגיע למפגש הבא שאני מקווה שיהיה בקרוב.
בברכה, ליאור. :)
לצערי גם אני לא אוכל להגיע בעיקר בגלל מצבו של האוטו שלי :cry: :cry: :cry:
מצטער לשמוע שלא תוכלו להגיע,
לכל השאר, המעט שאישרו כאן והשאר שאישרו בפרטי ובמייל - נפגש מחר ב-11:45 במגרשי הטניס שבהדר יוסף, רח' שטרית (שד' רוקח, צומת הלונה פארק פונים לכייון קניון איילון ומצד ימין המגרש).
להתראות,
גילי.
היה ממש כיף, תודה לגיל ולמי שהיה איתנו אני לא זוכר את השם, אני רק זוכר דאבלין ;-)
מחכים לסרטון.. :lol:
עמרי.
מצטער שלא הגעתי... מחכה לרשמים/תמונות/סרטונים.
עידן
תודה למשתתפים שהגיעו, היה אימון מהנה מאוד.
נכון לעכשיו יש 2 מקומות פנויים, מי שחושב שהוא מתאים ומעוניין להשתתף שישלח מייל או הודעה פרטית (עד יום ראשון).
גם מי שהציע עצמו, נא לשלוח שוב הודעה שבה הוא מאשר את יכולתו להגיע לתחרות ב-100%.
אם תהיה היענות נוכל לקבוע אימון נוסף לפני יום חמישי.
אני לא יכול להמנע ואני חייב לציין, שבאופן אישי די התאכזבתי מכמות החברים שהגיעו. אני רוצה להאמין שהסיבה לכך היא ההודעה ברגע האחרון ומקווה מאוד שהשרשור הנ"ל יתחיל קצת "לפרוח" על מנת להתארגן לאימון נוסף וייצוג המועדון.
המסלול:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart2.jpg
נחזור לאימון שהיה היום, עשינו 2 מקצים, המסלול, כפי שאתם רואים למעלה די גדול. עלינו למקצה אחד עם מועדון מאזדה ומקצה נוסף איתם ועם כמה חברי מועדון סובארו.
היה מהנה, האימון כולו צולם מהקסדה המשופצרת:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart1.jpg
אך הסרטונים גדולים מדי לרשת (כ-320MB כל אחד).
היה נחמד להכיר חבר חדש/ישן בשם משה ואת אחיו עמרי, את חברי מועדון מאזדה וחלק ממועדון סובארו.
מקווה מאוד שתענו לשרשור זה ולהתראות במירוץ המועדונים ביום חמישי.
שיהיה לכולנו שבוע טוב ובהצלחה,
גילי.
אתם מוזמנים להתפקד.
שמח בזה ששמחת להכיר אותנו,
עכשיו לגבי הסרטונים, קודם כל אפשר להמיר אותם, דבר שני לקצר אותם, ובסה"כ אתה יכול בלי למצמץ להוריד את הנפח שלהם ל50 מגה מקסימום אפילו קומפלט רק באיכות טיפה ירודה עם רזולוציה קטנה יותר.. תאמין לי זה עניין של 5-10 דקות בווינדוס מובי מייקר מניסיוון (פשוט תשמור את הסרט כמו שהוא רק בפורמט אחר עם רזולוציה קטנה יותר ופחות פריימים בשנייה.. אתה תראה כבר)..תנסה ואם אתה צריך איכסון אני לשרותך רק תצור קשר. :wink:
עמרי.
באמת היה מאוד כיף היום רק חבל שלא הגיעו עוד חברים מהמועדון.
אני רק מקווה שבסופו של דבר לא נהיה בחוסר נהגים למירוץ.אז חברה מי שמועניין באמת להשתתף
ולתת קצת בשביל המועדון תודיעו כמה שיותר מהר למה לא יזיק לנו עוד אימון לפני המירוץ.
חוץ מיזה תודה לגילי ולכל (נשמע הרבה) החברה שכן הגיעו נהניתי נורא מצפה כבר לראות את הסרטון :)
אם לא הייתי שיכור בבוקר הייתי מגיע :(
בכל מקרה, מכיוון ואני לא אוכל להגיע לאירוע עצמו (בגלל הטקס הזה :evil: ), המון בהצלחה לכול המשתתפים !!
אני מחזיק לנו אצבעות :)
דווקא היה מעניין לראות אותך בשיקיין - בטח היית עובר אותו חלק :).
את הסרט אפשר למצוא כאן:
http://download.yousendit.com/B2DD24DB719A55C3
בשבוע הקרוב. אם למישהו יש אתר שהוא יכול לאחסן אותו (הוא 100MB) אנחנו נשמח :)
מקווה שתהיה יותר היענות למרוץ עצמו.
דווקא היה מעניין לראות אותך בשיקיין - בטח היית עובר אותו חלק :).
יחד עם הקונוסים, הצמיגים והמרשלים :)
מי מגיע לאימון נוסף ביום שלישי/רביעי בערב?
אווו אמצע השבוע זה בעייתי.... צבא בשבילי :cry:
נראה לי שנגזר עלי לא להשתתף באירועי קארטינג :?
לצערי גם לאימון הבא ביום שלישי או רביעי אני לא אוכל להגיע עקב טיול מהצבא אבל יום חמישי יהיה מצוין עבורי אז אם יהיו תכניות ליום חמישי, אך לא בערב, אני אצטרף בכיף.
היה מדהים,
כל הכבוד על ההישג המכובד ביותר אני בטוח שגילי ירחיב בנושא,
תודה לצוות הנהגים המעולה,
גילי, משה, ולאדי, סימון ופיני
מקווה שנראה אותכם ועוד חברי פיאט במירוץ הבא,
וזהו מחכה לשמוע מכם ..
נ.ב. גילי תזכירל י מה אתה רוצה שאני יקשר לך?
לילה טוב,
עמרי.
ערב טוב,
המירוץ הסתיים, אנחנו במקום ה-8 (מתוך 14).
היה אירוע מסודר ומאורגן, כל הכבוד לדני מ-PSI (שאגב, זכו במקום הראשון).
תודה ל-4 הנהגים הנוספים שהתחרו ביחד איתי-
פיני, ולדימיר, משה וסימון.
תודה גדולה למנהל הקבוצה הצעיר (בעל עתיד מזהיר :) ) שמונה על ידנו - עמרי (אח של משה) שעשה עבודה מצויינת.
זו הפעם הראשונה שהמועדון משתתף באירוע מסוג זה, בהתחשב בעובדה זו, הגענו למקום טוב בין שאר המועדונים, הקבוצה הייתה מאורגנת והמירוץ זרם יפה מאוד.
למועדון שלנו יש מקום בענף ספורט זה ואני מצפה שאנשים יירשמו ויגיעו לאימונים שיתקיימו בעתיד.
יניב, היה טוב לראות אותך.
קצת תמונות:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart3
קארט 4 קובע את המיקום, מזהים את החולצה?
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart5
ולדימיר עולה שני:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart4
אני מצפה שכל מי ש"קצת" איכפת לו, יגיב.
היה כיף לא נורמאלי נהניתי מאוד,האווירה התחרותית והרוח הספורטיוית ששררה במקום..אך איזה חוויה משחררת.גילי,פיני ,סימון ומשה תודה רבה חברה היה כבוד להתחרות איתכם באותה הקבוצה
,ויחסית לניסיון המועט שלנו נתנו הופעה מרשימה שמה על האספלט! 8)
מקום שמיני זה יוצא שאנחנו מקום אחד מתחת למועדון "אלפא" שלקחו שני במירוץ שעבר..יפה מאוד
(גילי אני לא מבסוט על זה שלא עדכנת אותי בסוף :wink: )
בקיצור,לסוים אני רוצה להגיד שזה מצוין שבזמן כל כך קצר הרמנו קבוצת קארטינג לא רעה בכלל ואני רק מצפה להמשך הפעילויות שלנו ביחד.
ולשאר חברי המועדון -חברה,פר להגיד לכם?!אכזבתם.מכל האנשים רק יניב תרח והתאמץ להגיע . וזה ממש לא לעניין ההתעלמות פה של האנשים מהפעילויות של המועדון.בחייכם אפילו תגובות ושאלות "איך היה",או "איזה מקום לקחנו" אני לא רואה כאן.אנחנו כבר לא מועדון בן שבוע ומכירים אותנו כבר,אז הגיע הזמן להתחיל להציג את הסמל בכבוד.
:lol:
P.S וכן אני מודע לזה שלא תמיד יש זמן להספיק הכל אבל אפילו את המינימום מאמץ,להראות שאכפת לכם.
תודה לכולם ולהתראות בהמשך-גילי אחלה תמונות!תפרסם עוד בבקשה.
(גילי אני לא מבסוט על זה שלא עדכנת אותי בסוף :wink: )
מצטער :) .
תמונות נוספות:
ולדימיר מחליף את פיני:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart6
אני מחליף את ולדימיר:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart7
משה לאחר החלפה:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart8
משה מעודד את סימון בשניות האחרונות למירוץ:
http://www.fiatclub.co.il/images/cart/cart9
נראה שנהנתם. זה הכי חשוב :)
קצת עצוב לי שלא יכולתי להגיע, אבל יהיו עוד פעמים אני מאמין.
אחלה תמונות, ושוב כל הכבוד לכולם !
כל הכבוד על ההישג הנהדר!!!!! בהחלט מדהים, מקום שמיני מתוך 14 זה מקום מצויין ובאמת כל הכבוד לקבוצה.
דבר אחד מאוד חבל לי שמי שהגיע למירוץ הזה( באמת כל הכבוד לכם :) ) החליט שמי שלא הגיע למירוץ לא משקיע במועדון ולא מתאמץ בשביל המועדון ופייר אני נפגעתי, אי אפשר להגיד עליי או על גדעון או אנשים אחרים במועדון שבאמת לא מחמיצים אף מפגש ועושים את כל המאמצים בשביל המועדון שהם לא מתאמצים ולא עוזרים למעדון אז נכון קרה פעם אחת שלא יכלתי להגיע מסיבה מסוימת לא אומר שאני עכשיו פחות משקיע במועדון אין מה לעשות זה קורה שיש גם דברים אחרים לעשות ואני יודע שהאירוע הזה היה חשוב למועדון וצר לי שלא הגעתי כי אני באמת מאוד מאוד רציתי אתם אפילו לא יודעים עד כמה אבל שוב לא צריך בגלל אירוע אחד שלא הגעתי ותאמינו לי שניסיתי לשנות תכניות ובכל זאת להגיע אליו, לומר שלא אכפת לי מהמועדון.
אני מאוד אשמח להצטרף לקבוצת המועדון ולהתחרות בהמשך.
מקווה להתראות עם כולם באירוע של CF .
בברכה, ליאור.
חבר'ה היה אירוע נחמד מאוד מקום 8 זה מציב אותנו על המפה ומפה אפשר רק להשתפר בעזרת ה'.
בתקווה שבמירוץ הבא תהיה נוכחות מוגברת של אנשים כי מסתבר שיש לנו מה להראות על המסלול! כל הכבוד לנהגים שלנו :lol:
נתראה ב- 9.6 כאן באשדוד
יניב
כ-ל ה-כ-ב-ו-ד לכל המשתתפים בקארטינג , ברכות על המיקום הפנטסטי שהושג , הארגון והנכונות להשקיע מזמנכם לקידום המועדון!
מקווה להגיע למירוץ הבא..
:wink:
אחלה של הישג !
מקווה להגיע אירוע הבא ...
עידן
דבר אחד מאוד חבל לי שמי שהגיע למירוץ הזה( באמת כל הכבוד לכם :) ) החליט שמי שלא הגיע למירוץ לא משקיע במועדון ולא מתאמץ בשביל המועדון ופייר אני נפגעתי
ליאור, אני לא מסכים איתך.
יצאנו בהודעה זמן קצר יחסית לפני הארוע וזה מה שפגע בהענות + כמה סיבות אישיות ברורות של חברים (בכל זאת יש סדר עדיפויות בחיים :) ) ושוב, זה ברור ומקובל.
אבל מתוך 300+ (לא המספר האמיתי שכתוב בדף הבית) חברים הרשומים באתר,יומיים לפני הארוע, אנחנו במצב שרק 3 חברים מאשרים את השתתפותם, אנחנו בבעיה.
למרות כל זאת, אני בטוח שנפגש על המסלול עוד פעמים רבות, בת'רד שנפתח בעבר לגבי קבוצת קארטינג הייתה היענות, קבענו את מיקומנו בין שאר המועדונים ומכאן נלך (ננהג) ונשתפר.
תוצאות הסיום:
1. מועדון PSI (פיג`ו, סיטרואן) - 131 הקפות
2. מועדון סקאלה – 130
3. מועדון לנצ`יה – 130
4. מועדון STI (סובארו טורבו) – 129
5. מועדון מקס-טיונינג – 129
6. מועדון אלפא – 128
7. מועדון ב.מ.וו – 126
8. מועדון פיאט – 125
9. מועדון רודסטרים – 124
10. מועדון הונדה – 124
11. מועדון מאזדה – 124
12. מועדון סובארו שטח ופנאי – 123
13. מועדון החיפושיות – 122
14. מועדון VAG (פולקסווגן, אודי, סיאט וסקודה) – 33 (פרישה)
מתוך motocar:
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6432
שבת שלום לכולם,
גילי.
נכון גילי אתה צודק מה שפגע בהכנות למירוץ הייתה ההתראה הקצרה ביותר לפני, הרי אם היינו יודעים על זה לפני זה אני בטוח שהיתה הענות יותר גדולה ואני בטוח שאני לא הייתי מפסיד את זה בעד שום הון שבעולם וחבל מאוד שהפסזדתי את זה אבל שוב מה לעשות יש עוד דברים לעשות בחיים והייתי חייב הפעם לעשות משהו אחר.
אז שוב אני מאוד אשמח להצטרף לקבוצת הקארטינג כמו שכבר אמרתי לפני וכמו שאמרתי בשרשור שנפתח לגבי הנושא (אני הראשון שהתנדב) .
מקווה לראות את כולם במפגש של CF.
תודה רבה גילי על המחמאות שמחתי ואני חש גאווה בייצוג המועדון המרשים הזה.
מקווה שנפגש בהקדם (סביר להניח ב9.6)
לילה טוב,
עמרי.
אמנם אני לא בעל פיאט כלשהי אבל באמת נהניתי להיות חבר מועדון פיאט באותו היום לפחות. גילי יצאתה באמת גדול כשהסכמת לתת לנו לנהוג בשביל הקבוצה ואני ופיני (אח שלי) מודים לכם על כך. משה גם לך תודה על כל העזרה ועל העידוד. היה כיף, נקווה שיהיה עוד הרבה, ולכל אלו שלא הגיעו - ההפבסד שלהם.
סימון ופיני.
אני מצטער שלא הגעתי. עכשיו רק נשאלת השאלה, מתי מתחילים לבנות את ליגת הקארטינג הפנימית שלנו?
ביום שבת הקרוב, 19.08.2006, בערוץ 5 בשעה 12:30, תשודר התחרות, "ספורט מוטורי ישראלי - קרטינג-אליפות מועדוני הרכב".
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.