View Full Version : כמה בעיות בפונטו שאני מעוניין לפתור
שלום
אחרי שקניתי את הפונטו אז נשארו לי שלושה דברים לסדר.
1. כיוון אורות, אני חושב שהמנורות מאירות טיפה למטה והייתי שמח אם היה אפשר לעשות להם כיוון להרים אותם. איפה אפשר לעשות את זה?
2. מתיחת הבלם יד, הוא עולה גבוה והבנתי שיש אפשרות למתוח אותו. מבחינת עצירה הוא עוצר טוב רק שצריך לעלות אותו גבוה.
3. דבר אחרון, המד דלק מזייף בכמות שהוא נותן ובסיבובים הוא רוקד (כל סיבוב הוא עולה או יורד תלוי לאיזה צד פונים) מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אפשר לתקן את זה?
האם לתיקונים האלו דרוש מוסך פיאט או שאפשר אצל כל אחד?
תודה ושבת שלום.
כיוון אורות, בכל מכון טסטים.
את כבל בלם היד אתה יכול למתוח בעצמך (יש מדריך, חבל שלא הרצת חיפוש), רק יש לשים לב לבדוק שהגלגלים האחוריים עדיין מסתובבים בחופשיות לאחר המתיחה, מפני שאצלך יש בלמי תוף מאחור.
לפני שאתה עושה כיוון אורות תודא שהמפסק בתוך הרכב לכיוון אורות הוא על 0
כיוון בלם יד - תספור כמה שיניים הוא עולה עד לעצירה - צריך כ 7
הפונטו היא שנת 2000 לא ספייס ואין שום דבר שמזכיר כיוון אורות חשמלי.
מה לגבי המד דלק שמזייף? המצוף דפוק או מה יכול להיות לא בסדר?
כיוון אורות חשמלי היה בדגמים מסויימים, הצץ מצד שמאל של ההגה על הדשבורד. אם יש כפתור כזה הוא אמור להראות כמעין גלגלת עם מספרים 0 עד 3.
מתיחת בלם יד אמורה להיות פשוטה. לגבי כמות הקליקים שצריכה להיות אין לי מושג, אך המנע ממתיחה חזקה מדי של בלם היד שכן בעת העמסה על הרכב הרכב שוקע ויש לכך השפעות על בלם היד.
מד דלק מזייף בסיבובים, זה דבר ידוע ברכב הזה. אין לי מושג אם ככה הוא יצא את שערי המפעל אך כל הפונטו דור ראשון שאני מכיר סובלות מהתופעה הזו. אל חשש.
כי לאחי גם יש פונטו אותה שנה בדיוק ואותו דגם.
אצלי גם שאני מתדלק מיכל מלא הוא לא מראה לי שזה מלא עד הסוף.
הוא יכול להיות על שלושת רבעי המיכל ושאני לוקח סיבוב לא חד במיוחד הוא מסוגל לרדת עד הסוף והנורה תדלק שאין דלק.
אני חושב שיש צורך להחליף מצוף או מה שאחראי על זה שלא רואים במדוייק כמה דלק יש במיכל.
מה אתם אומרים?
יש צורך ללכת למוסך פיאט בשביל זה? ומה יכולה להיות הבעיה?
ידידי, מכובדי, יקירי, עשרות פונטוים עברו בידיי, כולם כרובם עם הבעיה הזו של מצוף הדלק.
אתה יודע מה כמות הדלק, ברגע שאתה נוסע ישר. אם אין לך בעיה של כסף, אתה רשאי לגשת למוסך מורשה שיחליפו המצוף ולראות אם זה ישנה או לא.
תדלקתי וזה מראה בסדר, יכול להיות שבגלל שהרכב עמד תקופה אז המצוף השתגע או משהו.
לגבי הבלם יד, בדקתי שאכן זה 7 קליקים וזה בסדר.
לגבי כיוון אורות אני אנסה להיכנס לאיזה מוסך עם מכשיר כזה ששמים מול הפנס לבדוק ונראה מה יגידו.
ממליץ לך לעשות את כיוון האורות במכון לרישוי (איפה שאתה עושה טסט לרכב), אני חושב אפילו שזו בדיקה חינם שם, אם לא זה שקלים בודדים, והם יודעים היטב איך לכוון זאת, לפי התקנות שלהם (30 מ' אור דרך, 100 מ' אור גבוה) וכיוון הפיזור של הרפלקטור. חבל שיכוונו לך במוסך, ואחר כך תכשל על זה בטסט. שם גם אין להם נטייה לרמות אותך או לגנוב אותך בעיניין שולי לכאורה כזה, של כיוון אורות.
הלכתי היום למוסך שאני סומך עליו (משפחה שלי) והוא בדק לי עם המכשיר המיוחד ואמר שהפנסים מכוונים טוב אך לא מאירים טוב אין פיזור אור טוב כנראה בגלל שזה כבר ישן ויש צורך להחליף פנסים.
פנסים חדשים תחליפיים
מה אתם אומרים שווה להחליף או לא?
הטסט בעוד 10 חודשים
לא מה אנחנו אומרים, מה אתה אומר.
אתה נוסע ברכב כשחשוך, האם יש מספיק תאורה ויש לך ראות מיטבית. אם כן, חבל על הכסף עכשיו, טסט בודק כיוון אורות ולא אם הפנסים מלוכלכים או לא (או כך לפחות לעניות דעתי).
אנחנו לא יכולים לומר לך (או לפחות אני) מבלי שאני יודע , על מה אני ממליץ.
אם רואים טוב, שמור את הכסף, תמיד טוב שתשים כסף בצד. אם עדיין תתעקש להחליף , אז שים לב, אם מדובר אצלך בפנסים שהם עשויים מפלסטיק מבחוץ , ולא מזכוכית, אז קח את הטלפון של אבנר (אחלה בחור, שמגיע עד אליך הבית ותמורת 200 ש""ח מנקה עם חומר מיוחד את הפנסים, כאילו הם חדשים), זה עובד מניסיון וזה מצויין. שים לב שזה רק לפנסים שעשויים מפלסטיק חיצוני, זאת אומרת דהו בשמש. אם שלך מזכוכית אז חבל בנתיים על הכסף, אם רואים מספיק טוב. חבל.
מדובר על פונטו דור1 שנת 2000
אם רואים טוב, עזוב את זה לבנתיים, זו דעתי.
בפונטו דור ראשון הפנסים הם רפלקטור פשוט ומעטה מזכוכית.
כנראה שהרפלקטור אצלך פגום או הזכוכית מלוכלכת מאוד מבפנים וכתוצאה מכך פיזור האור אינו נכון.
עלות החלפת זוג פנסים ברכבך הוא זול מאוד ואני הייתי שוקל להחליפם ולו רק בכדי לראות את הדרך טוב יותר. אני אומר ככה: אם בטסט בכל מקרה תצטרך להחליף אז עשה זאת כבר עכשיו, לפחות תהנה מנהיגה פחות מאומצת בלילה ובטוחה יותר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.