View Full Version : שמן מנוע לפונטו יש המלצות?
אז ככה מסתבר שאני צריך לקנות שמן חדש :) השאלה היא אם יש משהו מומלץ חברה טובה או משהו שאני צריך לדעת כי באמת אין לי יותר מידי שמץ של מושג מה אני צריך
מה שהיה לי עד עכשיו היה
10W-40 משהו כזה.
יש המלצות לגבי שמן ?
תודה
יעזור אם תציין דגם רכב ושנת יצור.
מעבר לזה, נסה לבצע חיפוש, אני מניח שתמצא את כל המידע שתצטרך.
הרצתי חיפוש לא מצאתי
צודק שכחתי
הרכב פונטו ספייס 2004 אקטיב
מנוע 1250
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עוד משהו?
10W40 חצי סינטטי זו המלצת היבואן ומה שמשתמשים במורשים.
אפשר ומומלץ, אך גם יקר יותר, לעבור ל-5W40 סינטטי.
אתה יכול להסביר מה ההבדל ביניהם? ולמה להשתמש ב 5W אם גם היצרן וגם מוסכים מורשים ממליצים על 10?
כי כשהשמן קר ה-5W40 מתפזר מהר יותר ומשמן מהר וביעילות מאשר שמן 10W40.
מירב השחיקה של המנוע היא בהנעות קרות לפני שהוא והשמן מגיעים לטמפ' עבודה.
כמו כן שמן סינטטי עמיד יותר ושמור על תכונותיו לאורך יותר ק"מ מאשר שמן חצי סינטטי, במידה ואתה עושה טיפולים כמו המלצת היצרן, כל 20K, שמן סינטטי מלא יהיה עדיף.
כמה ק"מ הרכב שלך עבר? האם יש לו נזילות/הזעות?
תודה רבה על הפירוט
אז ככה
ק"מ
75000
אין נזילות ומה זה הזעות?
אני מבחינתי רכב בסדר ללא תקלות
שמור מאוד
הזעה זה סוג של נזילה ממש ממש מינורית בין חיבורי המנוע השונים. ברוב המקרים הזעות הן תופעה של פעולת מנוע תקינה. הכוונה של השאלה לדעתי הייתה, האם המנוע מאבד שמן.
מדוע אתה צריך לרכוש שמן? אם זה חלק מטיפול, מוסך מורשה ידאג להחליף לך לאחד טוב
לא פשוט פתאום נדלקה לי הנורה של השמן לפני שנסעתי וכשבדקתי שמן באמת היה חסר הוספתי 500 מ"מ. וזהו הנורה נכבתה.
פשוט נגמר השמן ורציתי לרכוש אחד חדש שיהיה במקרה ו.
בלי קשר אני צריך לשים אותו לטיפול 10000 ממליץ על איזה מוסך טוב?
מה עדיף ללכת למוסך של ההורים שלי שהוא גם מורשה או ללכת למוסך של פיאט ביהוד? וכמה יעלה לי בערך טיפול 10000
האמת שאם זה רק החלפת שמן, כל מוסך אמור לדעת לבצע החלפת שמן כראוי. אז אני אציע לך שאם יש לך מקום עם מכונאי שאתה סומך עליו, לך אליו. רק דאג להצטייד בפילטר שמן לפונטו כדי להחליף גם אותו.
אם זה אמור לכלול עוד דברים, הייתי ממליץ לגשת למוסך ביהוד
Speed King
29-01-09, 00:48
אני ממליץ בחום על:Agip , Prestone.
יש נק' חשובה שאני חושב שפספסת.
בפונטו, ע"פ הגדרת היצרן, אין טיפול 10,000.
יש טיפול כל 20K. לדברי היצרן, השמנים, הפילטרים והנוזלים המומלצים על ידו (והמסופקים במורשה) ברמה מספיק גבוהה שהם יכולים "להחזיק" 20,000 ק"מ.
זה אומר שטיפול יחיד במוסך לא מורשה יוצא יותר זול, אם מחשבים עלות טיפול כל 20,000 זה זול יותר במורשה.
כמובן שלפעמים יש חולי נפש, לרוב עם HGT, לרוב צהובה :) שמחליפים כל 5K.
ברור שזה יותר בריא למנוע, כל אחד ושיקוליו הוא.
אני אישית מחליף כל 10K- נוזלים, שמנים ופילטרים ע"פ המלצת יצרן.
אני ממליץ בחום על:Agip , Prestone.
באמת שעדיף שלא תמליץ על פרסטון. יותר נחות מזה כמעט ואין.
שמעון, יש גם כאלה עם כסופות שמחליפים כל 5K, אפילו יצא להם להחליף בפחות :o
חחח אוקי תודה לכולם.
אני אבדוק הצעת מחיר
כמה זה אמור לעלות בערך?
שמן 100 ש"ח.
פילטר שמן 45 ש"ח.
עלות עבודה 100 ש"ח.
אם יש לך חוש טכני תעשה את זה לבד ותהנה מכל רגע ותחסוך את עלות העבודה.
פיליפ,
האם אתה משיג 4 ליטר AGIP 5W40 ב-100 ש"ח או שכוונתך ל-10W40 חצי סינטטי?
במוסך ביהוד המורשה של פיאט רוצים 1100 שקל , זה הרבה או לא?
1100 ש"ח בעבור מה?
נראה לי שדיברו איתך על קצת יותר משמן ופילטר שמן, אתה מדבר על מחיר לא הגיוני להחלפת שמן מנוע בלבד.
בכל מקרה, שמן מנוע 5W40 סינטטי הינו יקר יחסית במוסך מורשה בכמה עשרות שקלים מאשר בחנויות החלפים.
רענן, AGIP אמור לעלות 149 ש"ח באוטו דיפו עד כמה שידוע לי.
150 ש"ח זה מחיר הגיוני ל-4 ליטר.
אבל פיליפ מדבר על 100 ש"ח, נשאלת השאלה על איזה שמן מדובר.
לא דיברתי על ה-AGIP ספציפית אלה על מחיר ממוצע של שמן 10W40.
1100 ש"ח לחלפת שמן? אולי הם עושים גם טיימינג בדרך? :o
התחילו לחפור לי שמזמן לא עשיתי טיפול
כבר 30000 ק"מ.
אבל החלפת שמנים ועבודה ופילטר ביחד זה 1100 ללא הנחות
הרכב עם 75000
ב 40000 החליפו לו בלמים
אין מצב שזה המחיר.
אני מכיר את מוסך שמשון ומטפל שם כבר כמה שנים טובות. המחיר שאתה מציין כולל עוד דברים פרט להחלפת שמן ופילטרים, היה בטוח.
אולי מחליפים פלאגים, פילטר מזגן, ומבצעים בדיקת מחשב לראות אם יש אי אילו תקלות.
ובכן אתה יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם . אמרו לי טיפול גדול 20000 ק"מ להחלפת שמן ועבודה ופילטרים זה 1100 שקל
תתקשר תבדוק :).
אני אשמח
כמה בדרך כלל עולה טיפול רגיל של ספייס החלפת פילטרים ושמנים?
והרכב שלי הוא 75000 ק"מ צריך להחליף טיימינג?
טיפול גדול זה קצת יותר משמנים.
זה כולל פלאגים - 180 ש"ח לרביעיה.
בדיקת בלמים (פירוק גלגלים ובדיקה ויזואלית) וכיוון בלם יד.
בד"כ גם חיבור לאקזמינר (אבל כאן אל תתפוס אותי במילה)
השלמת אי אילו נוזלים ברכב (ניקוי שמשות, בלמים אם חסר) ואולי אף רענון נוזל הקירור (שנדרש אחת לשנתיים).
בקיצור, בקש לדעת בדיוק מה יבוצע ברכב ותבין איך נוצר חשבון של 1100 ש"ח.
טיימינג כל 3 שנים או 60000 המוקדם מביניהם.
התחילו לחפור לי שמזמן לא עשיתי טיפול
כבר 30000 ק"מ.
עם גישה כזו לא תגיע רחוק ידידי היקר.
אחת ל20K (אם תרצה להחמיר,10K) או שנה, המוקדם מבינהם, גש למוסך. אין פשוט מזה.
Speed King
29-01-09, 22:02
מה רע בפרסטון?
אוקי דיברתי איתם עכשיו עוד פעם טיפול קטן זה 500 שקל אבל הרכב שלי צריך טיפול גדול שזה 1100 שקל שכולל פלאגים החלפת שמנים פילטרים משהו עם מזגן ובדיקה כללית של האוטו שזה 1100 שקל.
שווה?
אני מבחינתי בארמת כל 15000 להכניס למוסך פשוט זה רכב חדש יחסית.
ולא עשה בעיות ולא כלום
זה לא קשור אם הוא עושה בעיות, או אם הוא חדש.
אם לא מטפלים ברכב אופן סדיר, הוא יתקלקל. זו עובדה.
אוקי דיברתי איתם עכשיו עוד פעם טיפול קטן זה 500 שקל אבל הרכב שלי צריך טיפול גדול שזה 1100 שקל שכולל פלאגים החלפת שמנים פילטרים משהו עם מזגן ובדיקה כללית של האוטו שזה 1100 שקל.
שווה?
עכשיו זה מתחיל להראות נורמלי. מעניין מה זה ה"משהו עם מזגן" שהתכוונת.
בכל מקרה, מוסך שמשון הוא מוסך מורשה בעל מחירים הוגנים מאוד ולזכות המוסך (הנהלה ועובדים) יאמר שהם ממש לא מנסים "לדחוף" דברים ללקוח. לא סתם המקום מקבל מחמאות רבות על גבי הפורום הזה ובכלל.
אני מניח שאם תמצא מוסך שאינו מורשה שיבצע את העבודה באותה הרמה ובשימוש באותם המוצרים הפרש המחירים יהיה זניח ולעניות דעתי שווה את הטיפול במורשה. (גם לעתיד זה מהווה קלף מיקוח במכירת הרכב).
בד"כ מוסכים שיתנו לך מחירים זולים משמעותית ממה שיצא לך אצל שמשון, יתנו לך גם פחות. משמע, אי ביצוע של חלק מהדברים או שימוש בחלפים זולים יותר.
תראו בדקתי פה אצלי במוסך טרומן ליד נתב"ג הציעו לי פלאגים פילטר ושמנים ב 500 שקל ווואללה זה הבדל משמעותי
ואיך אני יכול לוודא איזה חלקים שמים מה כדאי איזה סוג שמנים איזה פילטר, ואני גם רוצה להחליף טיימינג משמע יצא לי כבר טיפה יותר יקר.
נשמע כמו מתכון לחלפים זולים ולא איכותיים לדעתי.
איך אפשר לברר? אפשר לשאול, או לראות במו עינך איזה חלקים המכונאי מתקין לך ברכב.
תראו בדקתי פה אצלי במוסך טרומן ליד נתב"ג הציעו לי פלאגים פילטר ושמנים ב 500 שקל ווואללה זה הבדל משמעותי.
תראה:
שמן 10W40 עולה כ-100 ש"ח לגלון.
פלגים לדגם הרכב שלך עולים כ-200 ש"ח לרביעיה.
פילטר שמן + פילטר מזגן כ-100 ש"ח לשניהם.
סה"כ חלקים 400 ש"ח לפני עבודה, לא כולל בדיקת בלמים, בדיקת מזגן ושאר תוספות.
500 ש"ח נשמע בכל מקרה זול מדי, כפי שאמר קודמי "מתכון לצרות".
אם אתה הולך על הטיפול הזה בדוק שמשתמשים בפלאגים מתאימים (מוזכרים בשרשור הגדול של גדעון) שכן פלאגים לא מתאימים לדגמי ה-16V עלולים לגרום לנזקים במחשב הרכב.
הלו, להרגיע ומיד!:D
שאני חס וחלילה לא אשמע פה מילה רעה על מוסך שמשון, כל שכן שאינה מוצדקת.
לפותח השרשור:
אני מתקשה להבין לאן אתה חותר.
טיפול קטן- כ500 ש"ח
טיפול גדול- כ1200 ש"ח
כולל מע"מ ועבודה, כמובן חלקים ונוזלים ע"פ המלצת יצרן.
אם אתה מחפש לחסוך, טפל במוסך טוב ומקצועי גם אם הוא גובה מעט יותר.
אם אתה רוצה לבזבז את כספך, טפל במוסך הזול ביותר שתמצא.
כשתחזור לפורום לאחר שיתחילו בעיות כי הפלאגים לא מתאימים, השמן באיכות ירודה ונוזל הקירור זה סתם מים עם צבע (אתה מוזמן לבצע חיפוש ולהבין על מה אני מדבר איתך) אנחנו נגיד לך בדיוק את אותם דברים.
שאם אתה מחפש לחסוך, תקן את רכבך במקום טוב ומקצועי, הגם אם זהו לא המחיר הזול ביותר שהוצע לך.
ואם אתה מחפש דרכים יצירתיות לבזבז את כספך אזי נהג בקמצנות ולך למקום הזול ביותר שתמצא.
אל תדאג, בדגמי ה8V יש מספיק "בשר" לעשות ראש מנוע כמה פעמים.
זה שהרכב "חדש יחסית", ו"לא עשה בעיות ולא כלום" זה מצויין.
אם תרצה שימשיך לשרת אותך בנאמנות- טפל בו כהלכה
בתקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה.
(אתה מוזמן לבצע חיפוש ולהבין על מה אני מדבר איתך)
שמעון, יש גם כאלה עם כסופות שמחליפים כל 5K, אפילו יצא להם להחליף בפחות :o
עזוב אותך, פורום של חולי נפש ;)
אל תדאג, בדגמי ה8V יש מספיק "בשר" לעשות ראש מנוע כמה פעמים.
עזוב אותך, פורום של חולי נפש ;)
אהבתי :D ממש מרגיע.
חחח כן זה 8 V ולא 16V אבל ממה שאני יודע ההורים שלי גם מטפלים במוסך הרבה הרבה זמן כבר ובאמת שלא היו בעיות ולא כלום תשמע נכון שהכי טוב מוסך מורשה יצרן אבל מה לעשות שהמחיר זה פי 2 קצר מוזר לי.
מה זה משנה הפלאגים או השמן. ?
לא משנה בכלל. היצרן לא יודע מה הוא ממליץ בכלל, סתם מנסה לגרום לך להוציא עוד כסף ללא הצדקה.
שים 20w50, ופלאגים לא מאלו שהמליצו לך.
אחרי כמה חודשים הרכב עדיין ינסע כמו שצריך, מובטח לך. מקסימום יהיו נזילות או שתצטרך לעשות ראש מנוע, לא ביג דיל בכלל.
המחיר לא פי שתיים, על מה אתה מקשקש.
+1
השמן והפלאגים לא משנים, אפשר גם לוותר על נוזל קירור ולמלא נסטי אפרסק במקום.
בכלל, סע למוסך "זכריה ובניו" ברמלה, הם 40 שנה בעסק, הם גם מורשה יבואן של טריומף והם טיפלו בכל הקורטינות של המשטרה.
מה כבר השתנה מאז? כולה כמה חומרים, מחשב משהו, כמה חוטים וחיישנים? שטויות.
בכלל, אל תקשיב לאף אחד.
קנה שמן ע"פ תחושת בטן, זה בטוח יהייה נכון. 10W50 או 12W75 או אפילו קנולה, לא באמת משנה.
קרא שוב ובעיון את ההודעות שמספרן 27, 33, 37, קרא בפורום על טעויות של אחרים או על "כמעט" אסון שהתגלה במהלך טיפול שגרתי במוסך טוב ואז אולי תבין על מה מדברים איתך.
אם טרם הבנת, שיהייה לבריאות. רק את השרשור הבא שלך אל תפתח ב"פיאט זה חרה של אוטו, כל הזמן מתקלקל והמוסך לא יודע למה".
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כן זה 8 V ולא 16V אבל ממה שאני יודע ההורים שלי גם מטפלים במוסך הרבה הרבה זמן כבר ובאמת שלא היו בעיות ולא כלום תשמע נכון שהכי טוב מוסך מורשה יצרן אבל מה לעשות שהמחיר זה פי 2 קצר מוזר לי.
מה זה משנה הפלאגים או השמן. ?
ע"פ הפרופיל שלך מדובר על רכב עם תיבת טיפ' ואלו הגיעו רק עם מנועי ה-16V, לא כך?! (יתכן ובשנים מתקדמות יצאו 8V טיפ'?!)
פלאגים - מהווים חלק מהותי בהשלכות על מערכת המחשב ברכב. פלאג לא מתאים וקצת ביש מזל ותמצא את עצמך פחות 4000 ש"ח בחשבון הבנק.
שמן - שמן לא מתאים ישפיע על מצב שחיקת המנוע, צריכת הדלק, נזילות שמן ושימון מערכות בראש המנוע. שמן לא מתאים יוודא שהמנוע ברכבך לא ישרוד יותר מדי.
המחיר פי 2 כי אתה מקבל יותר.
באמת, אני חושב שאין לנו מה לנסות ולשכנע אותך. אתה לא רוצה להשקיע וזו זכותך המלאה, מבחינתנו אתה יכול גם לא לבצע טיפולים כלל, באמת שאני חושב ככה. כל אחד יעשה את מה שהוא מוצא לנכון ברכבו ועם כספו.
כל מה שאנו אומרים הוא בגדר המלצה בלבד וכל שנותר לך הוא להחליט אם לקבל המלצה של הרבה אנשים שאומרים לך את אותו הדבר או ללכת עם דעתך.
אין SX עם גיר רציף. אבל הרובוטי מגיע כמובן עם מצב הפעלה טיפטרוניק.
רענן :
החל משנת 2004 :
SX או Active בארץ.
תיבה רובוטית בעלת 5 הילוכים ומצב טיפטרוניק.
ELX או Dynamic בארץ.
תיבה רציפה ומצב טיפטרוניק
ה S או אקטואל בשפתנו היא רק ידנית
תודה על ההבהרה.
אינני בקיא במפרטי הדגמים המאוחרים של הספייס.
אני לא בא לעשות משהו שהוא נוגד את היצרן פשוט רציתי לדעת למה כל המוסכים הפרטיים לוקחים כולה 500 שקל על טיפול גדול שהמורשה ביהוד לוקח 1100.
הם לא שמים אותו שמן? פלאגים? פילטרים?
אני בשיקולים עוד לא החלטתי כלוםץ
לגבי הדגם
זה SX שנת 2004
בלי מראות חשמליות
לפי דעתי זה 8V אני אוודא יותר מאוחר
והתיבת הילוכים היא טיפטרוניק
יש הילוכים
N ו R בצד ימין ואם אני שם בצד שמאל אז זה אוטומט ואני גם יכול לעשות ידני ע"י העלה והורדה של הילוכים לפי הצורך.
לא יודע אם זה רובוטי או לא רובוטי מה שאני יודע שזה טיפטרוניק
אין לי P בתיבת הילוכים :)
זה מאוד פשוט.
היצרן מודיע למוסך כמה שעות עבודה זה טיפול גדול.
טיפול גדול זה שעתיים, שזה בערך 400 ש"ח. מוסך פרטי ישתמש בשמן קצת פחות טוב, בפילטר שמן קצת פחות טוב, בפלאגים קצת יותר זולים וישקיע פחות בכל הבדיקות שצריך לעשות לאוטו במסגרת הטיפול.
אז המוסך הפרטי עושה את זה בחצי שעה ומתפנה לעבוד על רכב אחר.
תקבל הצעת מחיר מפורטת ממוסך, כולל שמות היצרנים של החלפים שהוא ישים לך (פילטרים, שמן, פלאגים וכו') - ואם הוא משתמש בחלפים טובים והוא קפדן, אז אין בעיה.
לגבי הדגם
זה SX שנת 2004
בלי מראות חשמליות
לפי דעתי זה 8V אני אוודא יותר מאוחר
והתיבת הילוכים היא טיפטרוניק
יש הילוכים
N ו R בצד ימין ואם אני שם בצד שמאל אז זה אוטומט ואני גם יכול לעשות ידני ע"י העלה והורדה של הילוכים לפי הצורך.
לא יודע אם זה רובוטי או לא רובוטי מה שאני יודע שזה טיפטרוניק
אין לי P בתיבת הילוכים :)
אם זו SX, היא 8V. אין SX 16V.
ואכן תיבה רובוטית.
טיפטרוניק, בפעם המי יודע כמה, הוא מצב הפעלה ולא סוג התיבה/גיר.
אוקי הבנתי עכשיו השאלה שלי היא אחרת
נגיד ואני הולך למוסך פרטי איזה פלאגים ואיזה שמנים אני צריך להגיד לו לשים.
נגיד ואני רוצה ללכת למוסך של חבר של חבר ולהגיד לו את החלקים שאני רוצה שיחליף ספציפית יש איזשהו קמום שאני יכול לדעת איזה סוג שמן פלאגים ופילטר לשים?
על אופצית החיפוש שמעת?
סוג הפלאגים וסוגי השמן המומלצים לרכב שלך נדונו במספיק שרשורים ומקומות.
בחיים לומדים מטעויות, ועדיף שתלמד מטעויות של אחרים.
אני מכיר בעלים של פונטו ספייס וכשקנה את האוטו עשה ישור קו בסביבות ה-4 אלף שקל, השקיע באוטו וכמובן גם שמר עליו. לא גרם לאוטו להתאמץ יותר מידי, הקילומטראז השנתי שלו מתחת לממוצע ועכשיו אחרי שנה קיבל מתנה, ראש מנוע!.
למה זה אתה שואל? טיפל במוסך של חבר, לא במוסך מורשה. שם מים ירוקים איכותיים לדבריו (לא פראפלו) ופלגים לא מתאימים. (ואני לא מוסכניק אז יש מצב שעוד דברים שעשו הובילו לכך)
זה כמובן מקרה יחיד, אבל תעשה חשבון עם עצמך, לפעמים הזול יוצא יקר.
שיהיה בהצלחה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.