התחבר

View Full Version : אונו סלקטה -הוספת מד סל"ד

Elad
16-01-09, 15:15
יש ברשותי פיאט אונו 91 סלקטה!! שקיבלתי לא מזמן מדודה שלי שעברה לסוזוקי סוויפט...אז ככה
האם אפשרי להוסיף לפיאט אונו סלקטה 91 מד סל"ד ...גיר אוטומט..
אם זה אפשרי איפה אפשר לקנות כזה תודה

צביקוש23
16-01-09, 15:44
היי

תתחדש
אשמח מאד לשמוע חוות דעת מימך על הרכב.
מכיוון ששמעתי בעבר רק ביקורות רעות על הדגם הנ"ל (אונו סלקטה אוטומט) .
אשמח מאד לשמוע חוות דעת שלך על הרכב, על הנסיעה, הגיר, התנהגות הרכב.

תודה מראש..

:)

יש ברשותי פיאט אונו 91 סלקטה!! שקיבלתי לא מזמן מדודה שלי שעברה לסוזוקי סוויפט...אז ככה
האם אפשרי להוסיף לפיאט אונו סלקטה 91 מד סל"ד ...גיר אוטומט..
אם זה אפשרי איפה אפשר לקנות כזה תודה

רפי לין
16-01-09, 15:51
תוכל להתקין מד סל"ד חיצוני אצל המומחים www.avo-spd.co.il
בקש שם את שמואל או סיגל.
העדף תוצרת איכותית (יקרה יותר) מאשר שעון סיני עלום שם, זול ולא מדייק או מתקלקל מהר.
בברכה - רפי לין :)

Elad
16-01-09, 15:52
היי

תתחדש
אשמח מאד לשמוע חוות דעת מימך על הרכב.
מכיוון ששמעתי בעבר רק ביקורות רעות על הדגם הנ"ל (אונו סלקטה אוטומט) .
אשמח מאד לשמוע חוות דעת שלך על הרכב, על הנסיעה, הגיר, התנהגות הרכב.

תודה מראש..

אני אגיד לך את האמת יש לי את האוטו של אבא שלי בעיקרון בכללי.
אז ככה: אוטו מלחיץ לנהיגה בפקקים מכיוון שבסביבות ה-20 קמ"ש הוא מחליט לבלום בלימת מנוע מוזרה כזאת..
ובפקקים הוא מתנהג ממש גרוע יש לו קפיצות מוזרות.. ההיתי מעדיף ליסוע בידני כבר...
אבל וזה אבל גדול..
בנסיעה רגילה האוטו מתנהג ממש יפה הוא מאיץ יחסית מהר מאוד עד סביבות ה-90 קמש הודות לגיר הרציף.
המנוע לא מתחמם מהר והצריכת דלק בשיוט רגיל על סביבות ה-100 נמוכה ביותר משהו כמו 15 קילומטר..לליטר הודות למחשב הזרקת הדלק..החסכוני.

Elad
16-01-09, 15:57
תוכל להתקין מד סל"ד חיצוני אצל המומחים www.avo-spd.co.il
בקש שם את שמואל או סיגל.
העדף תוצרת איכותית (יקרה יותר) מאשר שעון סיני עלום שם, זול ולא מדייק או מתקלקל מהר.
בברכה - רפי לין :)

תודה על העזרה רפי ...
יש לי עוד שאלה במקרה שיפול לידיי לוח שעונים של אונו טורבו האם אני יכול לחבר דרכו את מד הסלד ושאר נורות החיווי?

stio
16-01-09, 16:36
אוטו מלחיץ לנהיגה בפקקים מכיוון שבסביבות ה-20 קמ"ש הוא מחליט לבלום בלימת מנוע מוזרה כזאת..

יש לך הילוך L (נמוך), ניסית להשתמש בו לקראת עצירה בפקקים?

ido
16-01-09, 17:38
אם יש לך ידע בסיסי בחשמל לרכב אז אתה יכול לעשות חיפוש על הוספת מד סל"ד ולבצע זאת לבד (כמובן שאתה צריך לקנות שעון טורים).

liorwohl
16-01-09, 17:58
תודה על העזרה רפי ...
יש לי עוד שאלה במקרה שיפול לידיי לוח שעונים של אונו טורבו האם אני יכול לחבר דרכו את מד הסלד ושאר נורות החיווי?

אפשרי, יש גם לוח שעונים של sxi שהוא עדיף כי הוא בלי שעונים של טורבו למינהים שלא יעבדו באוטו שלך כמובן.. אצלי החלפתי את הלוח, מישהו שקצת מבין יכול להתקין לך אותו דיי בקלות. אפשר להשיג כזה בebay.

Elad
16-01-09, 18:16
יש לך הילוך L (נמוך), ניסית להשתמש בו לקראת עצירה בפקקים?

עם כבר מה שאני כן עושה זה לפעמים שהאוטו ממש מעצבן אני פשוט מעביר ל-N זה פשוט עושה את העבודה.

Tipo
20-01-09, 23:24
לחבר מד סלד לאוטו זה מאוד קל לעשות את זה זה גם תלוי בשעון לי יש עכשיו אונו והיה לי טיפו
ממ וישלי שעון סלד של TIMIX עם שיפ ליט , בכללי אתה צריך לעביר רק חוט אחד מהמנוע שזה חוט
מהכויל לשעון וכול השער זה חשמל שאתה מחבר מצמה שיש ליד הגה אם תרצה פירוט יותר מדויוק או עזרה דבר איתי

tisan4us
24-01-09, 19:35
תחבראת החוטים לכויול,
הוא נמצא צמוד לקיר אש בצד ימין (צד נהג)