PDA

View Full Version : גם לי יש בעייה הכרית האוויר

עידן
04-01-09, 20:58
ביום שישי האחרון 2.1.09 נדלקה לי המנורה האדומה המראה כי יש תקלה בכריות האוויר והמנורה הצהובה מהבבת באופן קבוע.
לא ברור לי מה מקור התקלה.

ידוע לי כי פג התוקף של כריות האוויר בחודש מאי 2010,לפי המדבקה המופיע בתא הכפפות. אלו פעולות ניתן לעשות לפני "הליכה" למוסך

בתודה מראש עידן.

orenhazan
05-01-09, 05:18
מקור התקלה הוא בכרית הנוסע מה שצריך לעשות זה לפרק את מתג ניתוק כרית האויר להוציא את הקונקטור החוצה ופשוט לכווץ את המגעים שלו הפעולה היא פשוטה מאוד ולא מצריכה ידע טכני רב.
במידה ועשית את זה נכון המנורת אזהרה מיד תיכבה ואין צורך באיפוס תקלה.

עידן
05-01-09, 10:07
פרקתי את מתג ניתוק כרית האויר אבל אין קונקטור רק מתג. הלכתי בעקבות החווט [ הצהוב ] והגעתי לקופסת פיקוד מאחורי יציאת המיזוג ברגלי הנוסעים.

איפה הקונקטור ? .

orenhazan
05-01-09, 12:16
מה זאת אומרת אין קונקטור אז איך בדיוק הצמה מחוברת למתג יש קונקטור לבן קטן הרי אם אתה רוצה להחליף את המתג אתה צריך להוציא את הקונקטור בשביל להחליף את המתג.

raanan_t
05-01-09, 12:39
עידן,

אם אתה יכול, דאג בבקשה להעלות צילומים של החלק במהלך הפירוק. אני לאחרונה הבעיה הזו עולה המון בפורום ואני חושב שכדאי ליצור איזשהו דף עם תמונות והסברים היכן טמונה הבעיה וכיצד יש לתקנה. (שווה לך לצלם, תחשוב על זה, אתה יכול להיות מפורסם :))

רענן.

עידן
07-01-09, 17:24
אכן יש קונקטור היום פרקתי את המתג כווצתי את המגעים בנוסף השתמשתי בספריי ניקוי מגעיים אך לצערי זה לא עזר :mad: כנראה שזה לא מקור הבעיה, לאחר מיכן בצעד של ייאוש ניתקתי את הקוטב החיובי מהמצבר למשך 10 דקות וחיברתי חזרה אך גם זה לא שינה דבר

מה לעשות.......

i12z
07-01-09, 18:28
אכן יש קונקטור היום פרקתי את המתג כווצתי את המגעים בנוסף השתמשתי בספריי ניקוי מגעיים אך לצערי זה לא עזר :mad: כנראה שזה לא מקור הבעיה, לאחר מיכן בצעד של ייאוש ניתקתי את הקוטב החיובי מהמצבר למשך 10 דקות וחיברתי חזרה אך גם זה לא שינה דבר

מה לעשות.......

מצטרף גם לשאלה ,
גם אצלי מופיע בפונטו (דור 1) הנורה האדומה רק.
מתוצאה שהחלפתי נורה בלוח השעונים.
וגם אני פירקתי את המצבר ל-10 דקות ולא עזר.

orenhazan
07-01-09, 23:33
עידן יש גם מצב שהמפסק ביטול כרית אויר נוסע לא תקין תנסה לקחת מחבר שיש לו גם ספייס מפסק כזה רק לבדיקה תחבר אותו ותראה אם זה פותר את הבעיה.