התחבר

View Full Version : מה קרה לקארספורום?

gsk
31-12-08, 00:30
כבר יומיים לא ניתן להיכנס לאתר.

מישהו יודע?

stio
31-12-08, 00:54
עובד כרגיל, ותאמין או לא למרות העוול הכבד שעשו לי שם לפני חודשיים וקצת, אני הגבתי לכמה שרשורים שם...

raanan_t
31-12-08, 00:55
הבעיה אצלך בלבד.
אני נכנסתי ואף כתבתי שם אתמול והיום.

gsk
31-12-08, 01:18
צודקים הבעייה הייתה בפיירוול שלי.
תודה

Speed King
30-01-09, 16:25
לאיזה אבל גרמו לך שם?
אני מאמין לך שלא תבין לא נכון.
פשוט רציתי לדעת יותר לעומק.

בברכה:Speed King .

stio
30-01-09, 17:04
לא אציין את שמות המעורבים באירוע כדי לא לגרום לבאלגן (גם לא בפרטי), אלא רק מה היה:

ב- 18.10.08 בשעות הערב הגבתי על שרשור, ורשמתי שהגיר בגרנדה פונטו גורם ל"טלטול" הרכב בגלל הגיר הרובוטי, בעיקר בין הילוך ראשון ושני. עוד ציינתי שהרגשתי זאת ממושב הנוסע, כלומר לא נהגתי על הרכב (מי שנהג/ נסע ברכב בעל גיר רובוטי, יודע על מה אני מדבר).

אחד המנהלים הגיב בצורה מדהימה עם שלל העלבות, השפלות... השמיים הם הגבול.
אז כמו שחלק מכם שמו לב, אני יודע להתווכח מצויין, והחזרתי לו הודעה, כשבראש ההודעה היה את המשפט "איך אתה לא מתבייש לרשום דבר כזה?"
על המשפט הזה קיבלתי התראה על "שפה לא נאותה", כמנגד מה שרשם אותו מנהל זה פי 700 יותר גרוע מהמשפט אותו רשמתי.
אותו אחד הגיב לי בחזרה הודעה מדהימה עוד יותר, ואם חשבתי שבהודעה הקודמת שלו היו השפלות, זה עוד כלום! חבל לא ראיתם אותי יושב מול המסך בהלם.
אז כמובן שהגבתי לו בחזרה על ההודעה.... ואז מחקו לי את ההודעה הזו וכבונוס נתנו לי מעקב לחודשיים.

הטענה של אותו מנהל כנראה היתה שרק הנהג והוא בלבד, מרגיש את הטלטולים בהעברת ההילוכים ברכב המצוייד בגיר רובוטי, מה שלמעשה לא נכון וכולם יודעים את זה. אבל כמובן שמנהל פורום לא ירשה לעצמו להתנצל על הטעות שלו ו/או למחוק את ההודעות המעליבות והמשפילות שלו באותו שרשור (זה נקרא "אגו"), למרות שקיבלתי הרבה הודעות תמיכה של אנשים בתוכנות למסרים מיידיים, ולא דרך מערכת ההודעות הפרטיות באתר כי המנהלים יכולים לקרוא זאת.

מעבר לזה לא אתן שמות, פרטים נוספים או קישורים, מי שראה ראה, ובגלל שרובכם ראו במילא אז כתבתי זאת- אני מעוניין לשכוח את הנ"ל.

Speed King
30-01-09, 18:13
תראה אני אומר שכל בן אדם יכול לטעות וזה קורה זו לא בושה.
הבושה היחידה שאני רואה זה את המנהל שלא יכול לומר שטעה על פי שזה נכון ואני מאמיןן לך בעיניים עצומות.
ובקשר לאותו מנהל אל תגיב כי הוא לא שווה את העצבים שלך חברי הנחמד :)

Speed King

stio
30-01-09, 18:16
מסכים איתך, ותודה :)

Speed King
30-01-09, 18:37
:)

raanan_t
30-01-09, 20:17
המשיכו בבקשה בפרטי.