View Full Version : צריך עזרה בבקשה.האם אגזוז מקולקל יכול לגרום ל
לרכב לבעיות סחיבה?יש לי בראבה שנת 1996 1600 מנוע.בזמן אחרון בהילוכים ראשון ושני בקושי סוחב.יש לי ב19 לינואר טסט.אני מתלבט קשות אם לתקן את הרכב ולקחת לטסט.או לתקן אחרי טסט.האם כדאי לקחת לבדיקה ממוחשבת שיאתרו בדיוק את הבעיה?כי אם זה מנוע לא שווה לי בכלל להשקיע ברכב ולשלם על הטסט בכלל.אם זה בגלל אגזוז אז למה לשלם על בדיקה ממוחשבת.יש לי כמובן בעיה של כספים.
תודה לכל העונים.
לרכב בעיות סחיבה, את זה הבנתי.
איך מכאן הגעת למסקנה של אגזוז, ואיך מכאן הגעת למסקנה של מנוע?
מה הסימפטומים המדיוקים?
למה הטסט צריך להיות הפקטור שלך?
למה לא לתקן את התקלה כדי שהרכב יהיה תקין?
לתקן.עכשיו רכב לא סוחב.טסט בינואר.מכונית שנת 96.אם יש בעיה במנוע.אני אוציא עכשיו כסף על טסט ,אגזוז ואחר כך יתברר שצריך לתקן גם מנוע.לא כדאי להשקיע .לא?
האם כדאי לי לעשות בדיקה ממוחשבת לאיתור בעיה של אי סחיבה או לתקן אגזוז ולראות מה קורה?
תודה
תעשה בדיקה לאוטו, ואני חושב שהבעייה לא באגזוז הבעייה בסעפת פליטה וזה לא קשור לסחיבה של האוטו, תעשה בדיקה ואז תחזור עם תשובה, בהצלחה :)
עדיין לא ענית לי על השאלה, למה הטסט הוא הפקטור בהשפעה על האם לתקן או לא?
אתה רוצה לנסוע ברכב תקין? אם כן תתקן, אם לא, אל תיסע ברכב בכלל.
הרכב נועד לשרת אותנו ולא אנחנו אותו?כמובן שאני עושה טיפולים בזמן,אבל לתקן בלי סוף זה קצת מוגזם.
מה עם המקרר בבית? אם הוא יתחיל להרעיש בצורה מחרידה, לא תתקן? הוא משרת אותך ומקרר את המוצרים שלך.
יש לך תקלה ברכב? היא מפריעה לך, גורמת נזק לרכב, או גרוע יותר מסכנת את הבטיחות שלך? לך תתקן.
אין מה לעשות, רכב זו הוצאה, לא השקעה. זו מכונה עם הרבה חלקים נעים ובלאי גבוה.
אני לא מבין איך בכלל הטסט קשור לזה.
מתקנים משהו כדי שלא יהיה מקולקל, לא כדי שיעבוד טסט. זו בדיוק הבעיה של רוב ציבור הנהגים בארץ.
הרכב נועד לשרת אותנו ולא אנחנו אותו
את המשפט המוזר הזה אני שומע פעם אחר פעם מדודה שלי ומבעלה בכל פעם שהם מגיעים לביקור, יוצאים למרפסת, מביטים למטה ורואים את הרכב מכוסה בכיסוי הכללי. הגדילה לעשות אמי והצטרפה לטענה הזאת.
תמיד אני עונה להם בחזרה (וזה תקף גם לגביך): "אתם צריכים לשרת את האוטו, והוא צריך לשרת אתכם בחזרה. לא תשרתו את האוטו- הוא לא יישרת אתכם, זה צריך להיות הדדי".
בעיניין המקרה הנוכחי:
אני מבין את פותח השרשור על כך שהוא אינו מעוניין לתקן את התקלה ולנסות לעבור במצב הזה את הטסט- רק כי הוא רשם שיש לו בעיות כלכליות.
אז נותר לי לומר לפותח השרשור שלהחזיק רכב זו הוצאה, והוצאה כבדה. אם אין כסף מכור את הרכב, משום שלהחזיק רכב כשאדם נתון בבעיות כלכליות זה לא רצוי בכלל ויגרום לחובות הרבה יותר גדולים, לנסיעה ברכב לא תקין ואפילו אתה מסכן את עצמך ואת הנהגים שנוסעים סביבך.
מה תעשה כשתצטרך להחליף בלמים? תמשיך לנסוע עם בלמים גמורים כי אין כסף לתקן?
הטיפולים שאתה עושה לרכב בזמן אלו רק הוצאה קטנה במכוניות ישנות, ההוצאה הגדולה אלו התיקונים מסביב.
לפותח השרשור זות סעפת פליטה http://www.cadence4u.co.il/engine/images/product102-large.jpg
לכ מי שעוזרים תודה.ולכל אלה ששופכים עלי שופכין לא רוצה להגיב.רק אגיד דבר אחד שלא כתבתי שאינני רוצה לתקן בלמים, לרמות טסט וכולה.כל מה שכתבתי הוא שמכונית ישנה ואם צריך במקרה הזה להוציא הרבה מאוד עליה אז לא שווה לקחת אותה אפילו לטסט.זה הכל.למה צריך ישר לתקוף.לכתוב על דודה והדוד ושאני רוצה לסכן אותי ואותכם.
מה היא העושה "סעפת פליטה
" הזאת.?
"נ. איל ושות' מעבדה לרכב ממוחשב מתמחה בדיאגנוסטיקה ותיקון המערכות האלקטרוניות באוטו."ממוקם ברשל"צ מערב.?
אז ככה הסעפת מוציעה את הגזים השרופים מהמנוע אחרי דחיסה, יש פעולת פליטה ואז הגזים יוצעים דרך הסעפת. כמובן שיש גם סעפת יניקה שזה דיי דומה לסעפת פליטה, למנוע יש 4 פעולות 1 יניקה 2 דחיסה 3 עבודה 4 פליטה , אז ככה זה עובד פעולה מיספר 1 יניקה, הסעפת יניקה יונקת אויר ודלק ואז כל התערובת ניכנסת לתא השרפה (צילינדר) פעולה 2 דחיסה, הבוכנה עולה למעלה ואז הפלג מצית את כל התערובת, פעולה 3 עבודה, הבוכנה יורדת למתה, פעולה 4 פליטה, אחרי פעולת עבודה הבוכנה עולה למעלה ואז ניפתך השסתום פליטה וכל הגזים יוצעים דרך הסעפת אל הממרי קטליתי ואז אל הגזוז, עם יש טעות אז תקנו אותי :)
תיקנתי אצלו רכב היום.קיבלתי שירות מקצועי וטוב.
היתה בעיה במחשב.במנוע פעלו רק 2 צילינדרים ושלישי בקושי מתוך ארבע והוחלפו פלגים.לדבריו היו שחורים מאוד.בן אדם מקרין אמינות.מה שמאוד מוזר לי שלפני חצי שנה עשיתי טיפול ולפי דו"ח של המוסך הוחלפו 4 פלגים.
יכול להיות שתוך חצי שנה הפלגים השחירו?יכול להיות שפשוט שכחו להחליף פלגים בטיפול וחיובו אותי עליהם?
אני לא מאמין לגבי שכחה של כזה דבר. בסך הכל טיפול זה דבר דיי פשוט.
וכן, אייל נוימן הוא אדם אמין וישר מאוד.(וגם מעניין, אם רק נותנים לו לספר על התקלות המוזרות שהוא נתקל בהן).
יכול להיות שתוך חצי שנה הפלגים השחירו?
כן - אם הרכב שורף שמן, או נוסע על תערובת עשירה מדי.
מצד שני, אני חושב שאייל היה מזהה אם הרכב נוסע על תערובת עשירה כל הזמן.
יכול להיות שפשוט לא החליפו לך אותם.
יחס אויר/דלק לא מאוזן. כלומר, כמות הדלק גדולה יותר בכל מצב נתון אל מול המצב הנורמאלי.
כן.נקווה שלא יהיו בקרוב מסמרים מקולקלים :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.