PDA

View Full Version : רוצים לקנות HGT כנסו!-חוות דעת על רכבים ביד 2

anakonda
19-12-08, 02:39
שלום לכולם,
החלטתי לפתוח דיון מיוחד לגבי הפונטו HGT שיחסית נדירה בארצנו,ומאוד קשה למצוא אחת שמורה.
הדיון נועד על מנת שאני ואתם ביחד נרשום חוות דעת אישית על רכבים שראינו/בדקנו
על מנת לעזור לרוכשים הפוטנציאלים לדגם זה!
אני יתחיל עם מספר רכבים שראיתי היום-חיפאי במקור,נסעתי במיוחד!

רכב 1
שנת: 2001
יד:ראשונה
ק"מ:150,000
מס רישוי:99-783-35
עיר:פתח תקווה
צבע:צהוב
תיאור המקרה:לאחר שיחה ארוכה על בעל הרכב,בנוגע לתאונות וטיפולים שעבר הרכב מסתבר שהוא לא זוכר מה הוחלף והאם הוא עבר תאונות,התחיל בהמצאות שהיה ברד חזק לפני חמש שנים שגרם לו להחליף את מכסה המנוע והפגוש!הזוי לחלוטין!אין קבלות על טיפולים בכלל-מכסה מנוע מתקלף עם חלודה בגוון צהוב שונה משאר הרכב+הפגוש-הוחלף במוסך הסדר וגם ככה זה נראה!
כאשר ביקשתי את מספר הרישוי של הרכב על מנת לעבור במוסך פיאט- לבדוק הסטוריה
בעל הרכב שיקר ואמר מספר שגוי-מצר"ב המספר הנכון-משחק אותה תמים
לסיכום:בעל רכב לא אמין,שריטות רבות,גיר חורק,מכסה מנוע ופגוש בצבעים שונים,חלודה,וריאטור מרעיש,בעיה בחיישן טורים נכבה פעמיים לאחר התנעה!.להתרחק!

רכב 2
שנת:2002
יד:שלישית
ק"מ:165,000-מצויין במודעה 150,000-שקר
מס רישוי:16-043-50
עיר:ראשון לציון
צבע:צהוב
תיאור המקרה:הרכב נמכר בסוכנות רכבים של אוטו שי,בראשון לציון מפורסם על כמות קילומטרים הרבה יותר נמוכה ממה שהוא בפועל!לאחר ההגעה למקום התגלה רכב מבחינה ויזואלית מדהים להפליא.
נראה חדש לגמרי מבפנים ומבחוץ-ללא שריטות לחלוטין!.בנסיעת מבחן התגלה כי יש אגזוז לחץ אשר מרעיש מאוד וגורם לכאבי ראש!הרכב ללא היסטוריה של טיפולים,לא יודעים אם עבר טיימינג,קלאץ,או כ טיפול כזה או אחר.
לסיכום:דורש החלפת קלאץ דחוף+טיימינג!!אגזוז שלא עובר טסט,ק"מ גבוהה,אין הסטוריית טיפולים,
אין רמקולים קדמיים,טסט עוד 4 חודשים.מוכרים מאוד להוטים להפטר מהרכב!
יש לבדוק את הרכב לעומק!

רכב 3
שנת 2001
יד:שלישית
ק"מ:117,000
מס רישוי:לא רשמתי
עיר:ירושליים
צבע:תכלת מדהים
תיאור המקרה:הגעתי לרכב לאחר שנאמר לי בטלפון שהוא עבר תאונה מקדימה והוחלף פגוש,
לאחר שיחה עם המוכר ובירור עוד פרטים לעומק-בעל הרכב החליט לגלות לי שהוא לא מוכר אותו בגלל נסיעה לחול כפי שהוא מפרסם אלא בגלל פגיעת קצה שילדה.
באותו הרגע נכנסתי לרכבי ונסעתי מהמקום!

בקרוב:HGT כרמיאלX2
כפר סבא,ופתח תקווה -מקווה לעדכן בקרוב
אנא שתפו אותי ברכבים שראיתם

simon377
19-12-08, 05:00
יש לך 2 חברי פורום שמוכרים HGT מהשמורות בארץ.
מה אבד לך ביד 2?

פיליפ
19-12-08, 08:19
גם אני עד שמצאתי את הרכב שלי עברתי הרבה HGT'S, עד שמצאתי את שלי, שעברה 65K ק"מ בלבד, עם היסטוריית טיפולים מלאה.

שרשור מבורך, חבל שאני לא זוכר את כל הרכבים שעברתי הייתי מעלה כמה.

AUTOGO
19-12-08, 11:04
אני כנראה מוכר את המכונית שלי

(אבל נשאר במשפחת פיאט- לא לדאוג)

אם תרצה אשמח לתת לך פרטים בטלפון.

ירון

anakonda
19-12-08, 11:16
לא לדאוג-אני עדיין בחיפושים אחר רכב שמור,למרות שממש התחלתי להתייאש אתמול
אחרי שראיתי מה מצב הרכב שנמצא ביד ראשונה עם בעלים כאלה!-ממש בושה!
אני יודעתי שפיליפ מוכר את הרכב אך לצערי מאוד קריטי מבחינתי עניין היד ולכן הרכב יורד מהפרק
אני ממש לא רוצה להיות יד שישית אל אף הסטוריית הטיפולים המצויינת ומראה ויזואלי מדהים-שמורה!

ירון,אשמח לקבל עוד פרטים בהודעה פרטית,תודה מראש
יוסי

שחרון
19-12-08, 14:25
הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע .
אם אתה ממוכן לשלם מעל המחירון אז אתה יודע ששלי למכירה!

PuntoFan87
19-12-08, 15:29
אני ממליץ על מי שמחפש hgt לקפוץ לשמה ולברר יותר פרטים על הרכב.
יש לי נסיון טוב עם הבעלים שי, קנינו ממנו אימפרזה 99 לפני כ3 וחצי שנים, הרכב נבדק במוסך ליד הסוכנות (מוסך שהסוכנות שולחת אליו רכבים לפני מסירה ועושה יישור קו מלא על חשבון הסוכנות ושולח חשבון לסוכנות) ואבא שלי היה מרוצה מהקנייה ולא נתגלו אחר כך שום בעיות ברכב. (אבא שלי היה בוחן רכב בקבע, אבל לא אמר לשי כדי לבדוק אם ינסו לרמות אותנו).
למרות זאת כדאי לעשות בדיקות מעמיקות על הרכב.

stio
19-12-08, 16:06
אני ממליץ לכל מי שמחפש פונטו HGT להפסיק לטייל במגרשים ולסגור את לוח יד 2.

יש במועדון הזה 2 HGT למכירה (של פיליפ ושל שחרון), 2 המכוניות שמורות מאוד ובמקרה של הפונטו של שחר ראיתי את הרכב כמה פעמים וגם ישבתי בו פעם אחת- הרכב שמור מאוד!

ולמה נושא היד קריטי? אז היד גבוהה, מה הקשר לרכב עצמו? אתה תהיה יד 6, זה כ"כ יפריע לך לראות ברישיון הרכב: "בעלים קודמים 05"? זה לא קריטי בכלל, לא רלוונטי, לא משמעותי. רכב ספורטיבי מחליף ידיים לעיתים קרובות.

ממליץ להשקיע עוד קצת ולקנות את אחד הרכבים האלו. המחיר מעל המחירון, ובצדק, אין מתנות חינם. גם את האונו וגם את ה- 127 בזמנו שהיו שוות רק כמה אלפים בודדים ("תודות" ללוי יצחק) מכרתי מעל המחירון.

anakonda
19-12-08, 19:15
ברור לי ששני הרכבים מטופלים ושמורים
אך אני יוצא מנקודת הנחה שעוד כמה שנים אני גם ימכור אותו
ולמכור אותו בתור יד שישית-יהיה מבחינתי בעיה!
עכשיו בטח יקפצו כל יפי הנפש ויגידו לא קונים רכב עם כיוון למכור אותו עוד כמה שנים.
אך אם כ הכבוד,זה מה שאנשים עושים וזה כולל אותי.
למרות הרצון כרגע להשאיר אותו אצלי לפחות שנתיים-זה הרעיון המרכזי
אני בטוח שאני ימצא רכב בזמן הקרוב הכל עניין של זמן
בנתיים הכסף צובר ריבית :)-ועם הריבית בשוק היום אולי אני ירוויח מחיר של חבילת גרעינים שחורים

PuntoFan87
23-12-08, 11:49
2002 יד שלישית, טסט ביוני, בנס ציונה, כנראה מגרש.

Caveman
23-12-08, 18:14
אני אדגיש, כדי להקדים תרופה למכה, זהו אינו המקום לפרסם רכבים שלכם למכירה, או רכבים שמפורסמים ביד2, או אפילו כאלה שראיתם ברחוב. לשם זה יש את פורום המכירה.
מטרת השרשור היא לספק חו"ד (בערבון מוגבל, מן הסתם) על רכבים שפורסמו ושהלכתם לבדוק בעצמכם.

KoF-sHeLeG
24-12-08, 23:51
ראיתי בקראספורום שמישהו מוכר בראבו HGT שנת 97':
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240357

למי שמעוניין...

stio
25-12-08, 00:07
אולי זה הרכב שהיה לניר ומכר אותו?

vRS
25-12-08, 06:58
לא מדובר ב-HGT שהייתה של ניר, אלא ב-HGT הלבנה השנייה שהייתה במפגשים (מידי פעם) - של יוגב - עם חישוקים לבנים של Sparco וכן האלה :)