התחבר

View Full Version : [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כמה אפשר ?

pompa
17-12-08, 20:24
כבר התרגלתי לשמוע "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]" הכל מקום, אבל איך אפשר לכניס את זה להודעה ?

העובדה שכשקוראים לי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (אח"י= אונית חיל הים) אני מסתוב לחפש את הסטי"ל הקרוב אומר ששירתי בחיל הים וזה עושה אותי לדפוק (לפחות חלקית), אבל אני לא חושב שיש סטילי"ם לחברי הפורום.

דבר נוסף יש לנו מספיק סימני פיסוק בעיברית לא צריך לשרשר אותם ביחד.

command sergeant major
18-12-08, 16:55
אולי ? תשנה את שמך
לאבשלום קור
http://booksefer.net/files/catalogReg/11778606703793.jpg

eliko1976
18-12-08, 17:06
כבר התרגלתי לשמוע "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]" הכל מקום, אבל איך אפשר לכניס את זה להודעה ?

העובדה שכשקוראים לי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (אח"י= אונית חיל הים) אני מסתוב לחפש את הסטי"ל הקרוב אומר ששירתי בחיל הים וזה עושה אותי לדפוק (לפחות חלקית), אבל אני לא חושב שיש סטילי"ם לחברי הפורום.

דבר נוסף יש לנו מספיק סימני פיסוק בעיברית לא צריך לשרשר אותם ביחד.

אני איתך בעניין , אבל הסחבקיה מושרשת במנטליות ותרבות שלנו . כנראה שאין מה לעשות עם זה .במיוחד כשמדובר בחבר'ה צעירים .

raanan_t
18-12-08, 17:06
צודק פומפה.
אנחנו לא חיים נמצאים בצ'ט עם החברים מה-ICQ, אנחנו בפורום בו המטרה היא לחלוק ידע ולעזור אחד לשני. "עברית מדוברת" לרוב, לא מתאימה לפורמט הפורומים והופכת את ההודעות לחסרות תוכן או לכאלה שקשה למצוא בהן את התוכן.

עריכה: אליקו, יש מה לעשות בעניין רק צריך סבלנות לזה.

eliko1976
18-12-08, 18:49
סבבה אחי (אם הוא אחיך דבר איתו בבית :)) , :D נחיה ונראה .

raanan_t
18-12-08, 20:22
ברשותכם השרשור ננעל.