PDA

View Full Version : שלום יש לי בעיה עם רכב פונטו ספייס ELX 2001

*x*
17-12-08, 19:49
כאשר אני עומד עם האוטו הטורים עומדים בין 500 ל 700 כאשר אני מניע והאוטו קר הטורים מתחילים בין 1000 ל900 והצ'וק לא מופעל אוטומתי. עכשיו הבעיה כאשר האוטו נוסע או עומד בשני המצבים האוטו מגמגם כשהוא עומד כאילו הוא עובד להיכבה יורד ל500 ועולה שוב ל700 עכשיו באמצע הנסיעה יש טיקים כאלו כאילו אני מפסיק לתת גז וזה ממשיך ממש נגיעות בנוסף לזה האוטו רועד במצב עמידה.
החלפתי את כבלי ההצתה וניקתי את המצערת והפלגים תקינים (דרך אגב הם לא שורפים טוב) מה יכולה ליהיות הבעיה ואם זו בעיה של טורים נמוכים היכן אני יכול להרים אותם עצמאית?
תודה מראש על העזרה מקווה שהייתי מובן!

raanan_t
17-12-08, 21:04
בדגמים הללו, כמו רוב המוזרקים, הסל"ד נקבע ע"י מחשב ניהול המנוע שמקבל נתונים ממספר חיישנים. כאשר אחד החיישנים תקול (או יותר מאחד) מחשב ניהול המנוע מקבל נתונים שגויים ביחס למצב האמיתי של המנוע ומנסה לתקן.

במקרה שלך אתה מציין שהפלאגים לא שורפים טוב, מה הצבע שיש עליהם?
אם שחור, אז מדובר על תערובת עשירה מדי ויש לבדוק מדוע. אני מהמר על חיישן חמצן או חיישן טמפרטורה תקולים.

אני חושש שרק אבחון ממוחשב יכול להראות בדיוק מה הבעיה.

ronald27
18-12-08, 16:18
אז ככה אדיף לא לגעת לבד בטורים כי מכואני מוסמך צריך לעשות את זה ואתה אומר שפלגים לא שורפים טוב אז זה אומר שאוליי אתה צריך לאחליף פקאום אבל זה תלויי בצבע של הפלגים תיבדוק היום עם יש לך שמן בפלגים או שאוליי אתה צריך פלגים חדשים מתיי אחלפתה אותם?

eliko1976
18-12-08, 16:43
אז ככה אדיף לא לגעת לבד בטורים כי מכואני מוסמך צריך לעשות את זה ואתה אומר שפלגים לא שורפים טוב אז זה אומר שאוליי אתה צריך לאחליף פקאום אבל זה תלויי בצבע של הפלגים תיבדוק היום עם יש לך שמן בפלגים או שאוליי אתה צריך פלגים חדשים מתיי אחלפתה אותם?

:D עברית שפה קשה , אין אפס . רוצה מימון לאולפן של עולים חדשים ? :D

ronald27
18-12-08, 22:33
אז מה אז מה שיש לי שגיאות כתיב ומה זה עוזר לך עם אתה תישלח אותי לאולפן מה אני ניראה לך ישראלי אני באתי לארץ שלך כי חשבתי שטוב פה אבל אני רואה שיש פה אנשים לא ממש טובים ביגלל כמה שיגאות אתה צריך לרדת עליי אני בטוח שגם לך יש כמה שגיאות אבל אתה מפחד שלא ירדו עלייך אני לא איכפת לי על השגיאות כי אני עוזר פה ומי שצריך את העזרה שלי אז הוא יכול ליסתדר עם כמה שגיאות אל תיכח ללב אבל אני חושב שאתה צריך לשנות תגישה שלך ואז דבר איתי סבבה

raanan_t
19-12-08, 00:23
רונלד, נראה לי שלא הבנת את אלי, הוא היה ציני.
גם לו יש מניות באולפן וחצי מהמשכורת שלו הולכת למורים שם.

eliko1976
19-12-08, 00:32
אני באמת מצטער ...זה היה בצחוק ..
אני בעצמי לא יליד הארץ , תמשיך לעזור ואפילו עם שגיאות . :)
סליחה שוב .

simon377
19-12-08, 01:00
נכון, אליקו יליד חבש.
עלה לארץ ברגל ב"מבצע אליהו" דרך מדבר דדרה.
מאז עבר פחחות וצבע וקיבל "סקי" בסוף שם המשפחה שלו.

רונלד, האנשים פה הם אנשים טובים, אף אחד לא בא לפגוע בך.
אני מאמין שאם אתה חי בארץ אתה כבר מכיר את המנטליות של "אם אפשר להסתלבט אז למה לא?"
קח בקלות ותהיה חזק.

חוצמזה, ככה לומדים.
בהתחלה תתקן שגיאות כתיב ותחביר, אח"כ תתחיל להשתמש בסימני פיסוק ובסוף עוד תתקן משתמשים אחרים שכותבים "ארבע צילינדרים" :)

אולי אני אפתח אולפן?
הנחה לחברי "מועדון פיאט"
:)

ronald27
19-12-08, 09:29
תאמת שאני צריך לבקש סליחה, אבל לא קרה כלום הכול בסדר אני בטוח שאף אחד לא ניפגה, ןאני מישתדל שלא יהיה לי שגיאות כתיב, אני חדש פה אני לא ממש יודע איך החברה פה אבל אני יודע שאתם אנשים מאוחדים ולא סתם כול אחד ניכנס לפה ומגיב אחד לשני בלי לדעת גם לי עזרו פה ארבה אז סליחה עם פגתי במישהו הוא מישהי נ"ב יש בפורום גם בנות

ronald27
19-12-08, 09:31
אנחנו פה בישביל לעזור לאדון X אז מה אנחנו עזרנו לך ?

shachar
19-12-08, 12:24
אני באמת מצטער ...זה היה בצחוק ..

סליחה שוב .

תאמת שאני צריך לבקש סליחה, אבל לא קרה כלום הכול בסדר אני בטוח שאף אחד לא ניפגה,

אז סליחה עם פגתי במישהו הוא מישהי נ"ב יש בפורום גם בנות

חנוכה בפתח או יום כיפור ,יום הסליחות ?