PDA

View Full Version : פונטו ספייס חור באגזוז

גל סבג
17-12-08, 18:09
אהלן יש לי פיאט פונטו ספייס 2001, האגזוז התחיל לעשות רעשים כאילו זה אגזוז לחץ, הלכתי לאגזוזן באיזור הוא הרים את האוטו על הליפט ואמר שיש חור בצינור שליד הדוד וגם חור קטן בדוד עצמו, אמר לי "הנה בוא תראה" והראה לי את החורים,שאלתי אותו על עלות התיקון והוא אמר 500 ש"ח:eek:,אמרתי לו שאני יחזור אליו לפני הטסט (8 בינואר) ושיתקן לי את זה,ביינתים אמרתי לעצמי ננסה להדביק את החור עם האפקוסי פלסטלינה שמתקשה כמו ברזל, החנתי את הרכב עם שני גלגלים על המדרכה זחלתי למטה והדבקתי את החור בצינור ואת החור הקטן בדוד.
כעבור 20 דקות הנעתי תרכב והופ הרעש נעלם כיאלו לא היה,נסעתי כל היום עם הרכב והרעש לא חזר , הבנתי שסתמתי את זה.
השאלה היא כזו, בטסט לא יעשו בעיות? החור הגדול בצינור לא רואים את ההדבקה כי היא מהצד שלא רואים אבל החור בדוד זה הדבקה קטנה ממש.
וחוץ מזה, מישהו עשה את זה פעם? זה עמיד?....
תודה לעוזרים....

eliko1976
17-12-08, 18:34
בטסט לא יעשו לך שום בעיות , העיקר שתעבור את בדיקת ה-CO , ומה גרם לתוצאה התקינה ממש לא מעניין אותם .
לגבי העמידה של החומר - יכול ליפול , אין תשובה חד משמעית תלוי מאופן ההדבקה , גודל החור ואזור ההדבקה .
בגדול , החור בצינור אפשר להלחים וזה אינו מצביע על כלום , אל החור באגזוז מצביע על כך שהוא בסוף חייו . כך שבכול זאת רצוי להחליפו .

גל סבג
17-12-08, 18:41
בטסט לא יעשו לך שום בעיות , העיקר שתעבור את בדיקת ה-CO , ומה גרם לתוצאה התקינה ממש לא מעניין אותם .
לגבי העמידה של החומר - יכול ליפול , אין תשובה חד משמעית תלוי מאופן ההדבקה , גודל החור ואזור ההדבקה .
בגדול , החור בצינור אפשר להלחים וזה אינו מצביע על כלום , אל החור באגזוז מצביע על כך שהוא בסוף חייו . כך שבכול זאת רצוי להחליפו .

אני מבין היה חשוב לי לדעת אם יהיה בעיה בטסט אחר כך אני כבר ישים אגזוז כמו שצריך...