View Full Version : נזילת שמן
יש לי נזילת ממש תיפות לא רטיבות את שמן החלפתי את המסנן שמן אבל ה לא משם זה יותר עמוק נירא לי שזה מעצד של הרצועת טימיננג משהו מהמכסה פלסתיק יש למישהו ידע מה זה לכול להיות
איזה פונטו?
נזילות שמן מזהים ככה: מנקים את המנוע טוב טוב, ואז נותנים לו לעבוד כמה שעות עד שמזהים את הנזילה.
יש שם מחזירי שמן ועוד דברים טובים.
איזה פונטו מדובר?
איזה פונטו?
נזילות שמן מזהים ככה: מנקים את המנוע טוב טוב, ואז נותנים לו לעבוד כמה שעות עד שמזהים את הנזילה.
יש שם מחזירי שמן ועוד דברים טובים.
איזה פונטו מדובר?
הייתי במוסך של פיאט בחיפה זה נירא כמו מחזירי שמן הם רוצים 350 ?והייתי בעוד מקום שאמרו לי שאני יצתרך להחליף גם את רצועת תימינג כי יש מצב שהיא עם שמן אז הוא רוצה לחליף אותה זה נכון מה לעשות
בזמן האחרון יש לי נזילת שמן מצד השמאלי איפה שטימיינג הייתי היום במוסך של פיאט נירא שזה המחזירי שמן הם רוצים 350 ש"ח על כול הסיפור הזה זה מחיר טוב
ומשם נכנסתי לעוד מוכס שהוא אמר שזה גם המחזירי שמן ושצריך להחליף גם את רצועת טימיינג ואת המותחן למרות שהחלפתי אותה לפני שנה כי היא בתך עם שמן מה לעשות הוא צודק?
בעקרון עדיף כבר להחליף גם את הרצועה (אם היא אכן נטבלה בשמן). את המותחן אין צורך בד"כ.
בפונטו שלך אם תיקרע הרצועה סביר להניח שלא יקרה שום נזק למנוע.
צריך לבחון את מצב הרצועה , אבל בגדול הוא צודק
רצועה שבאה במגע עם שמן , מקצרת משמעותית את אורך החיים שלה .
הרי הוא בכול זאת מפרק אותה בכדי להגיע למחז"ש , אז שירכיב כבר רצוע חדשה .
רצועה איכותית עולה גרושים בחנות חלקי חלוף .
לגבי מותחן - לא בטוח שיש צורך , אם החליפו לפני שנה . הרי מדובר בלייגר ממתכת שלא ממש ניזוק מכמה טיפות של שמן , ובמיוחד אם מדובר במחזיר התחתון של הקרנק .
עד שאני כותב סיפור , כבר מקדימים אותי .:)
לאחר בדיקה במוסך שוב ה אתם ראש מנוע שצריך להחילף אני מקווה שזה יגמר רק בה ולא יהיה עוד ברים בדרך כול הסיפור הה יעלה 2000 ומשהו במוסך של פיאט אני מקווה שזה מחיר טוב ולא יהיו עוד דברים
אטם ראש מנוע בגלל נזילת שמן?
כול המנוע היה רטוב בשמן מאיפה שאטם אני באמת מקווה שזה באמת ולא סתם עושים לי דברים שלא צריך
לרוב , נוזל דווקא , מהאטם של מכסה שסתומים ( שעולה 30 ש"ח ) .
תבדוק שזה לא המקרה שלך , אחרת סתם תשלם המון כסף .
אבל היה רטוב יותר למטה בקיצור קיבלתי את אוטו היום אחרי נזק של 2900 שקל ני מקווה שלא יהיו עוד ברים
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.