View Full Version : סקסית שלי!!!
פונטו הכי יפה בארץ כל התוספות :
1.גאנטים 14 ניקל +כרום שחור
2.בקליות שקופות ניקל.
3.ריפודי עור בז' של דויד פוגל.
4.פנסי ערפל של חברת אלה.
5.קסנון 10,000k.
6.חלונות שחורים כל האוטו.
7.צבע חדש מטאלי נצנצים כל האוטו(אין שילדה).
8.מערכת יוקרתית ב15 אלף.
9.פנסי צד שחורים.
10.שעון טורים שאין בדגם הזה.
ועוד הרבה תוספות!!!.
(הפונטו נמכרה בצער רב ב16,000 בלי המערכת ובלי הקסנון מחירון 11,500 כי האוטו היה השכרה ארבע חודש ביד ראשונה תראו אותה באילת:lol:)
הבנייה למכירה!!!
סתם מתוך סקרנות - איך אתה עובר טסט עם נורות זנון?
יש כמה דרכים לעבור טסט עם קסנון
תלוי מה העוצמה של המנרות של הקסנון שלך עם הם 12K או 8K או 10K נדיר שתעבור
למרות שאני יודע שעברו טסט עם מנורות 6K וגם 8K בלי בעיה
אופציה שניה והכי קלה היא לנתק את המנורות של הקסנון ולהחליף ברגילות ואחרי הטסט להרכיב אותם זה הכי טוב והכי קל.
מקווה שעזרתי
יחידת המידה שאתה מתאר כאן (6K, 12K וכו'), אינה מודדת את עוצמת האור, כי אם את הגוון שלו.
בכל מקרה, מה זה משנה אם אתה עובר טסט או לא, אם הפנסים שלך לא מאירים כמו שצריך (פיזור אור לא שווה למשל), אתה מסכן נהגים אחרים.
זה לא מופנה כלפיך, כי אולי אצלך הכל תקין, אלא באופן כללי.
נכון זה הגוון של האור וגם הוא יותר חזק בעוצמה
ואצלי האור היה בורח לצדדים ומעייף לשמים מסנוור אבל הוא היה עוצמתי בכל מקרה כרגע אין לי קסנון כי מכרתי אותו אני צריך להביא 30000k קיט חדש בצבע וורוד
שידרגתה הרבא מאז לבנון-:wink:
אחלה איטלקית
פונטו פשוט מדהימה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אין מילים!!!!
פונטו יפייפיה שמורה ורואים שטיפלתה בא יפה מאוד אם כול התוספות שלא נדבר על המערכת שבניתה לך מאחורה מדהים אין מילים .
פיאט פונטו חולה הגה..!!
22-05-09, 18:22
פונוט יפהה רצ***ח ממערכת קטלנית ביותר
תגיד מאיפה אפשר להשייג פנסי קסנון חוקים כמו שלך זה חוקי.?
נכון זה הגוון של האור וגם הוא יותר חזק בעוצמה
ואצלי האור היה בורח לצדדים ומעייף לשמים מסנוור אבל הוא היה עוצמתי בכל מקרה כרגע אין לי קסנון כי מכרתי אותו אני צריך להביא 30000k קיט חדש בצבע וורוד
ורוד?! מאיר לשמיים?! עזוב אותך גבררר!! עדיף לך להביא קיט פנס אחד ורוד פנס אחד ירוקקקק זה הכי מגניבבב ופ33תי!!!. מה כפת לאמא שלי תקנות התעבורה או נהגים אחרים בכביש.
פיאט פונטו חולה הגה..!!
27-05-09, 23:47
*** מה שם על החוק בנינו...?
בדיוק. בגלל זה אני מסתנוור כל הזמן מכל מיני אורות מטופשטים בשלל צבעי הקשת, שאנשים מתקינים ברכבים שלהם ללא כל התחשבות בסובב אותם.
מי צריך חוק בכלל.
תעשה כמוני גדעון- אני מפעיל גם את האור הגבוה וגם את האור ערפל. הנהג ממולי עוצר בצד, לא יכול להמשיך. רק ככה הם מבינים את המסר כנראה.
לא תמיד זה טוב... אם הוא מסתנוור ממך הוא עלול להמשיך ליסוע ולהכנס בך :(
ומה אם גיא יסתנוור מהאורות הוורודים שלו? מה אם הוא חס וחלילה יסטה מהמסלול נסיעה שלו?
אני לא אומר ששיטת הסינוור בחזרה נכונה, אבל אתה הבנת בדיוק את הנקודה שאני מנסה להבהיר.
1.ככה שורה תחתונה אין כמו קסנון ולא יהיה !!!!!
2.הפונטו שלי מכרתי אותו בצער רב למרות שהרווחתי עליה האוטו יד שלישית אבל מטופל רצח באמת המחירון שלו 13700 הוא היה 4 חודשים בהשכרה אחרי שיכלול ביצחק לוי המחירון יוצא 11500 מכרתי את הפונטו בלי המערכת ובלי הקסנון ב16,000!!!
זה הוכחה שווה להשקיע על אוטו ולהנות ממנו ושיהיה יפה!!!!
ואני מאמין למרות שהבנאדם קנה אותו 4 וחצי אלף מעל המחירון הוא הרוויח אוטו מטופל ברמות שיהיה לו בהצלחה!!!!
מי שרוצה לקנות את הבניה של המערכת שידבר איתי!!!
ben_david7
21-10-10, 20:31
חבל שמכרת למרות המכיר המצויין,אין הרבה כאלו אבל שיקול שלך, איפה קנית את הבקליות האלה ומה המחיר שלהן?
מאיפה קניתה את הבקליות האלה?
כמה שאלות:
בכמה אתה מוכר את הבנייה של המערכת?
מה זה כלול ומה אתה עוד מוכר שקשור למערכת?
זה יתאים לפונטו ELX 2002?
חברים, לפני שאתם מגיבים בשרשור תסתכל בבקשה על תהריך של תגובה אחרונה.
אתם מעירים פה את המתים :).
המתים חזרו ***חח
חברים היום אני נוהג על cc שחורה .
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.