התחבר

View Full Version : מכתב ללוי יצחק

קליוטוס
03-12-08, 09:47
שלום רב
שמי דייב, חבר מועדון רנו ספורט ישראל. אני פונה אליכם בבקשה אשר קשורה לבעיה שכולנו מתמודדים איתה כיום. לוי יצחק, לצערינו הרב משחק בכיסים שלנו ומוריד את ערכי המכוניות הנדירות ביותר כאילו הן איזה סובארו פשע (לא שיש לי בעיה עם סובארו). נודע לנו שלפני מספר חודשים נכתב מכתב רשמי לאדון לוי יצחק על ידי בעלי פיאט קופה בו ביקשו לשמר את ערך המכונית בגלל היותה נדירה ומיוחדת בארץ. אנו בעלי קליו ספורט לדורותינו גם רוצים לעשות זאת ובכך אנו צריכים את עזרתכם. אם אפשר לקבל עותק של המכתב בכדי לנסח אותו בצורה הטובה ביותר אני אשמח מאוד... אם לא, אפשר רק לקבל את המען אליו המכתב נשלח.
הרבה תודה
דייב

agent5
03-12-08, 09:59
סתם מתוך סקרנות... מחירון זה לא ענייו יותר של מסחר? כלומר היצע וביקוש? אם הביקוש לרכב (גם אם נדיר) נמוך ובמחיר כיום שימכר נמוך מהמחירון, אז למה שיצחק לוי יעלה את המחיר מחירון בצורה מלאכותית? אני לא חושב שאדון יצחק לוי פועל ממניעים של "משחק בכיס" של מישהו, למעשה המחיר של רכב בשעה כלכלית קשה תמיד יורד.

שלום רב
שמי דייב, חבר מועדון רנו ספורט ישראל. אני פונה אליכם בבקשה אשר קשורה לבעיה שכולנו מתמודדים איתה כיום. לוי יצחק, לצערינו הרב משחק בכיסים שלנו ומוריד את ערכי המכוניות הנדירות ביותר כאילו הן איזה סובארו פשע (לא שיש לי בעיה עם סובארו). נודע לנו שלפני מספר חודשים נכתב מכתב רשמי לאדון לוי יצחק על ידי בעלי פיאט קופה בו ביקשו לשמר את ערך המכונית בגלל היותה נדירה ומיוחדת בארץ. אנו בעלי קליו ספורט לדורותינו גם רוצים לעשות זאת ובכך אנו צריכים את עזרתכם. אם אפשר לקבל עותק של המכתב בכדי לנסח אותו בצורה הטובה ביותר אני אשמח מאוד... אם לא, אפשר רק לקבל את המען אליו המכתב נשלח.
הרבה תודה
דייב

eliko1976
03-12-08, 13:40
השאלה , מה מר' לוי יצחק עשה עם המכתב שקיבל .
להערכתי הוא ישתמש איתו בתור נייר טואלט .

קליוטוס
03-12-08, 13:43
מה שאתה אומר, נכון. הרכבים היומיומיים אשר באמת נסחרים בתדירות גבוהה הערך שלהם יורד בעת מיתון כלכלי עקב חוסר ביקוש. רכבי הספורט למיניהם אשר הובאו לארץ בכמויות קטנות יחסית ולצערינו גם הולכות מהר מדי לעולמם בגלל ילדים שלא יודעים לנהוג, ההצעה היא נמוכה הביקוש גבוה. למה אנחנו צריכים לצורך העניין להתווכח עם קונה אשר נצמד למחירון שלא רלוונטי לרכב ספורט?! זה כמו רכבי האספנות, מחירי רכבי האספנות לא נקבעים על ידי מחירון כלשהו, נכון?
בכל מקרה, תודה להתייחסות...

eliko1976
03-12-08, 14:13
זה כמו רכבי האספנות, מחירי רכבי האספנות לא נקבעים על ידי מחירון כלשהו, נכון?

לא ממש נכון , יש באינטרנט הרבה מחירונים לרכבי אספנות , הינה אחד לדוגמה
http://www.manheimgold.com/car_lo.html
גם בארץ קיים , משתמשים איתו במכס בחיפה להערכת מיסים על הרכב המיובא מחו"ל .
פעם רציתי להביא רכב מחו"ל וביררתי בנושא

קליוטוס
03-12-08, 14:20
אני מצטער, לא ידעתי שיש לאספנות מחירון. אני מאמין שאדם שיש לו רכב מיוחד הוא יבקש את המחיר שנראה לו סביר. אני רק מקווה שהנקודה הזאת ברורה...

idango
04-12-08, 01:26
מה שאתה אומר, נכון. רכבי הספורט למיניהם אשר הובאו לארץ בכמויות קטנות יחסית ולצערינו גם הולכות מהר מדי לעולמם בגלל ילדים שלא יודעים לנהוג, ההצעה היא נמוכה הביקוש גבוה. למה אנחנו צריכים לצורך העניין להתווכח עם קונה אשר נצמד למחירון שלא רלוונטי לרכב ספורט?...

אתה טועה, ההיצע נמוך כי הביקוש נמוך! רב עם ישראל מעוניין ביפאנטומטית ממוזגת ונוחה מאשר רכב ספורטיבי - יעידו כל טבלאות המכירות מה 15 שנים האחרונות ... תגיד תודה שעוד יש בודדים שכן מעוניינים ברכבים ספורטיבים... ואתה לא צריך להתווכח עם אף קונה , אם לא מתאים לך המחיר שהציע - אל תמכור!