View Full Version : נורית ההגה
idan-manzor
01-12-08, 09:08
שלום לכולם!
בבקשה תעזרו לי ותייעצו מה אפשרי לעשות בדבר זה...
שאני מניע תאוטו ונוסע רגיל והכל טוב וייפה אני מסובב תהגה פתאום הוא נתפס וזה מראה לי תנורית הגה הזאתי אבל שכשאני מכבה ומדליק זה מפסיק ואז לפעמים שוב קורה....
תודה לכולם על השתתפותכם ועזרתכם
כנראה אתה מסובב את ההגה יותר מדי.
כתוצאה מזה המנוע החשמלי מפסיק לפעול וההגה הופך להיות קשה,
עד לכיבוי והתנעה מחדש.
זה קרה לי בעבר אחרי פניית פרסה, כשסובבתי את ההגה יותר מדי,
עד ששמעתי נקישה, הנורה נדלקה וההגה הפך להיות קשה.
העצה שלי: אל תסובב את ההגה עד לקצה, וכשאתה חונה הקפד על גלגלים ישרים.
האם התופעה מופיעה גם בלי שאתה מסובב את ההגה עד הקצה?
idan-manzor
01-12-08, 17:52
כנראה אתה מסובב את ההגה יותר מדי.
כתוצאה מזה המנוע החשמלי מפסיק לפעול וההגה הופך להיות קשה,
עד לכיבוי והתנעה מחדש.
זה קרה לי בעבר אחרי פניית פרסה, כשסובבתי את ההגה יותר מדי,
עד ששמעתי נקישה, הנורה נדלקה וההגה הפך להיות קשה.
העצה שלי: אל תסובב את ההגה עד לקצה, וכשאתה חונה הקפד על גלגלים ישרים.
האם התופעה מופיעה גם בלי שאתה מסובב את ההגה עד הקצה?
כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לפעמים גם כשאני לא מסובב עד הסוף זה קורה
כנראה שיש לך בעיה בהגה החשמלי. תבדוק את המצבר, ממתי הוא, ואת חיבורי ההארקה לגוף.
מעבר לזה - צריך להתחבר עם מחשב ולקרוא את התקלה. אם אתה תחליף מנוע עזר, אני אשמח לקנות ממך את הישן תמורת סכום סמלי.
danielzoran
01-12-08, 22:00
הנורית נדלקה לי איזה פעמיים כשההגה הגיע ממש לקצה (אני מאוד משתדל שזה לא יקרה, גם לפני שהיא נדלקה) - ההגה נעשה כבד מאוד, אבל אחרי שכיביתי את האוטו והדלקתי מחדש, הכל בסדר גמור.
אין לי בעיה לא לסובב את ההגה עד הסוף, אבל אני תוהה האם זה נורמלי? זה איזשהו מנגנון הגנה כזה על המנוע? או מה?
תודה,
דניאל
לא זה לא נורמלי, וזו ההתחלה שבסופו תצטרך להחליף/לתקן את מנגנון ההגה.
אם המנגנון תקין, גם סיבוב עד הסוף, אפילו במעט כוח - לא גורם להגה להפסיק.
זה הסימפטום של המחלה - ולצערי, אינני יכול לעודד אותך - בסוף זה יקרה בתדירות גבוהה יותר
עד התיקון היקר מאוד.
danielzoran
01-12-08, 22:39
כך חשדתי.
נו טוב, נמשוך וננסה לשמור עליו כמה שאפשר - אלא אם יש סיבה להקדים תרופה למכה, ולבקש שיטפלו בזה בטיפול הקרוב?
כמה נורא הנזק כבר ראיתי בדיונים פה, השאלה היא האם אפשר לצמצם אותו, והאם זו בעיה להמשיך לנסוע ככה בינתיים (האוטו נהדר וללא שום בעיה אחרת).
תודה!
כנראה שיש לך בעיה בהגה החשמלי. תבדוק את המצבר, ממתי הוא, ואת חיבורי ההארקה לגוף.
מעבר לזה - צריך להתחבר עם מחשב ולקרוא את התקלה. אם אתה תחליף מנוע עזר, אני אשמח לקנות ממך את הישן תמורת סכום סמלי.
סליחה על הניצלו"ש אבל פשוט ברח לי לגמרי מהראש
אתה מוזמן לקבל את שלי אם אתה מזדמן לצפון...
אומנם פירקו ממנו את המעגל החשמלי למעלה (הוא קיים, פשוט לא מחובר) אבל הוא שלך לבדיקה אם תרצה.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.