PDA

View Full Version : משענות ראש בפונטו ספייס

dodihob
21-11-08, 16:24
עשיתי חיפוש אך אינני מבין כיצד להוציא את המשענות ראש,חייבים לפרק את הכסא? מדובר בפונטו ספייס ELX 2002, קניתי ריפודים ואיני מצליח להוציא את המשענות בשביל להתקין אותם.
תודה מראש
ערן

pompa
21-11-08, 18:28
בראש המושב להיכן השמשענת נכנסת יש כפתור לוחצים עליו תוך כדי ששולפים את המשענת

dodihob
23-11-08, 16:03
אחרי מלא נסיונות שלי ושל עוד כמה אנשים אני עדיין לא מצליח להוציא את המשענת ראש, לא יודע על איזה כפתור אתה מדבר...יש רק את הכפתור כיונון גובה בצד וזהו.
אני אובד עצות...אף אחד לא יודע?

eliko1976
23-11-08, 16:13
תנסה לסובב חצי סיבוב את אחת הרגליים של המשענת , ולאחר מכן לשלוף את המשענת עצמה .
בהצלחה

BenDa 36
23-11-08, 23:30
האם השיטה הזו עבדה לך?
עם הסיבוב?

dodihob
24-11-08, 03:07
אני אנסה שוב את השיטה עם הסיבוב...למרות שזה לא עבד לי עד עכשיו...:confused:

dodihob
25-11-08, 01:58
טוב עשיתי גם חיפוש בפורומים בחו"ל ואין אני מוצא תשובה לפרק אותם חוץ מ"לעקם" את השיניים המחזיקות את המשענות הנמצאות בתוך הכסא. אז נשארו 2 אופציות, לקנות גופיות (מגעיל להחריד לפחות לדעתי) או להתעקש ולהתקין את הריפוד.
היותי עקשן מאוד :) פרמתי את התפר בין העור לבד בחלקו העליון של הריפוד, חור השווה לרווח של העמודים המחזיקים את המשענת, והלבשתי את הריפוד על הכסא.
עכשיו מה שנותר הוא לתפור את החור בין העמודים המחזיקים את המשענת, וגם הכיסויים של המשענת לא יושבים יפה אאלץ לתפור גם אותם שיתאימו בדיוק.
בינתיים זה יושב לי על האוטו עם סיכות ביטחון היות ויש לי שבוע עמוס, אולי אתפנה לסיים את זה בסופ"ש. חוץ מזה יושב מאוד יפה על הכסאות וגם מאוד נוח :)
עד הפעם הבאה (ג'אנטים חודש הבא :D)
ערן

BenDa 36
29-11-08, 05:46
מצחיק, זו בדיוק הייתה גם השיטה שלי!