PDA

View Full Version : ג'נטים מאופיס דיפו

dodihob
18-11-08, 01:57
בדרכי לקנות את הריפודים החדשים לפיאט שלי החלטתי לשאול על הדרך את המחירים של הג'נטים המוצגים בחנות, הג'נטים בתצוגה נראו מוצרים לא הכי איכותיים אך היה אחד 14 אינץ סביר ביותר, מה שהופתעתי לגלות שבחוברת ההזמנה שלהם אפשר להזמין ג'נטים של החברות Lenso ו-BBS, האמת אני לא מבין כל כך גדול, אך אני זוכר את השמות מ-need for speed :) [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
הג'נטים בחוברת נראים איכותיים והמוכר אמר לי שכל ה-14 אינץ עולים סביבות ה-1600 שקל (ממה שיש בחוברת) מה שנראה לי מוזר.
האם מישהו יודע אם זה מקורי או זיוף סיני?
ועוד אני בהתלבטות אם להביא ג'נטים שחורים, מה שיתאים מאוד לצבע הרכב שלי (זהב), מה אומרים?
תודה מראש
ערן

** תיקון טעות מאוטו דיפו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

KoF-sHeLeG
18-11-08, 02:01
תרומתי הצנועה:

ועוד אני בהתלבטות אם להביא ג'נטים שחורים, מה שיתאים מאוד לצבע הרכב שלי (זהב), מה אומרים?

לא.

Caveman
18-11-08, 02:20
+1 קוף שלג.

idango
18-11-08, 08:52
לא .

dodihob
18-11-08, 14:24
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח נראה לי שאני יעצור בזאת את המפולת של התשובות האלה...ונסכם את זה ב"לא" אחד גדול [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
מה בקשר לג'נטים עצמם? מה אומרים כדאי לקנות שם?

stio
18-11-08, 14:31
תרומתי הצנועה: ממש לא!!!
חוץ מזה לא הבנתי מה זה "להביא". אתה "קונה"/" רוכש"...

לגבי ג'אנטים- אני בעד. עדיפות למקוריים, ואם לא אז משהו שנראה טוב ובטח לא שחורים.