התחבר

View Full Version : כרית ראש פונטו

18-04-06, 17:01
לכל מי שניסה לשים ריפודים בפיאט פונטו מגיע גביע . היום רציתי להפתיע את אישתי וקניתי לה ריפודיםלאוטו .רק שנסיתי לפרק את הכריות ראש מהמושבים הקדמיים ולא הצלחתי . ספר רכב אין לי . מה עושים ? מנסים בכל דרך שהיא להוציא פירקתי את כל המושב מעצבים ומחום .אחרי שעה אמרתי לעצמי משכתי ימינה משכתי שמאלה ולא יצא אולי צריך לסובב את המוט וראו איזה פלא הכרית יצאה. מוסר השכל אתה לא יודע לעשות משהו תן לאנשים שיודעים
חג שמח לכולם

25-07-06, 05:51
לאחר בדיקה בספר הרכב מתברר שמשענות הראש לא מתפרקות בכלל בפונטו ספייס!!!
לכן או שתעשה פתח עם מספריים בריפוד, תשחיל ותחבר עם סיכת ביטחון (הכל יהיה מוסתר עם כיסוי משענות הראש) או שתקנה ערכת גופיות ולא כיסויים מה שיחסוך לך את הטרחה...

25-07-06, 14:20
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח נראה לי הוא שבר שם משהו!!

25-07-06, 19:24
סוגיית המשענת (כאב) ראש הועלתה לא מעט פעמים בפורומים ואפילו ברמזורים "תגיד לי..." :)

הסבר קצר:
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=447&highlight=%EE%F9%F2%F0%FA+%F8%E0%F9

26-07-06, 11:15
אומרים שבאונו יש את אותה הבעיה, שרציתי להחליף ריפודים הם דווקא יצאו בלי בעיות.. מעניין מה הבעלים הקודמים עשו.

26-07-06, 20:20
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גם אצלי הם יצאו בלי שום בעיה