התחבר

View Full Version : פונטו ספייס 2002 נחנקת עם פילטר אויר

arielm76
06-11-08, 21:26
שלום לכולכם הרכב כמה ימים לאחר טיפול הוספתי לו k44 ונתתי קצת גז לפתע האותו נחנק ונכבה לאחר בדיקה הסרתי את פילטר האויר ולאט לאט הגמגום הפסיק יש לי שוב החזרתי את הפילטר והאוטו נכבה כאילו שהוא מוצף למישהו יש רעיון ?

שחרון
06-11-08, 21:34
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=32347&highlight=%FA%E5%F1%F3#post32347

תיכנס. נשמע דומה

arielm76
06-11-08, 23:24
תודה אבל זו לא הבעיה

ארילו
07-11-08, 15:01
הוספת K44 באינפוזיה או למיכל הדלק?

האם זה קרה מיידית לאחר ההוספה?

Ron_Dadon
07-11-08, 17:22
שלום לכולכם הרכב כמה ימים לאחר טיפול הוספתי לו k44 ונתתי קצת גז לפתע האותו נחנק ונכבה לאחר בדיקה הסרתי את פילטר האויר ולאט לאט הגמגום הפסיק יש לי שוב החזרתי את הפילטר והאוטו נכבה כאילו שהוא מוצף למישהו יש רעיון ?

לא נשמע לי הכי הגיוני אבל אם זה התיאור, שעם הסרת פילטר האוויר האוטו מתייצב, חשבת לכיוון פילטר אוויר סתום לחלוטין? אולי איכשהו חדר לשם משהו וחוסר את כניסת האוויר?
תנסה לפי דעתי להחליף את המסנן לחדש (עלות זניחה ולא מזיקה) ולראות אם יש שיפור כלשהו.
אם לא - תבדוק טוב טוב בגוף הפילטר ובצינורות שלו שאין לך שום דבר תקוע (שוב, אין לי מושג מה יכול להיכנס לשם, אבל לך תדע...)

asaf123
07-11-08, 19:06
נהייה חכמים תיסע בטורים גבוהים כמה נסיעות קצרות ועם לא יעזור אז תחליף פילטר דלק ופילטר אויר ואחר כך תחזור אלינו עם תוצאה וחוות דעת עם עזר או שלא.

raanan_t
07-11-08, 19:42
פילטר דלק תהיה לו בעיה להחליף, הוא חלק אינגרלי ממשאבת הדלק ואין אליו גישה כמו ברכבים אחרים.

לפותח השרשור:
הרכב אחרי טיפול, האם הוחלף בטיפול פילטר האוויר?
מי ביצע את הטיפול?
מה בוצע בטיפול?
מה ק"מ הרכב?

כל אלו פרטים הכרחיים היות ומשתמע שהבעיה החלה אחרי הטיפול.

האם יצרת קשר עם המוסך שביצע את הטיפול?