התחבר

View Full Version : האם מישהו מבין כאן בטלפונים סלולרים? רוצה לרכוש מכשיר חדש

stio
04-11-08, 00:39
שלום לכולם!

ברשותי מכשיר פלאפון מסוג "סמסונג 514" שקניתי למעלה מ- 4 שנים.
המכשיר עובד מצויין ואין איתו בעיות, אבל הוא ישן מידי. אני רוצה מכשיר חדש דור 3 שיהיה אפשרי בו לצלם תמונות באיכות גבוהה ולגלוש באינטרנט. (יש לכם מושג מה זה לראות סיאט לאון טורבו אדומה, פולקסווגן גולף GTI אפורה, לנצ'יה דרדרה נטושה, פיאט 127 אספנות וכ' בלי אפשרות לצלם?!)

האם יש לכם המלצות למכשירים נורמליים שיכולים לספק את הדרישות? בניגוד למחשבים ששם אני מייעץ לכולם, פה אני לא מבין כלום! אני אגב ברשת אורנג'.
התקציב הוא בסביבות 800-1000 ש"ח, לא צריך להיסחף... מה שיש לי עכשיו עלה בזמנו 800 ש"ח.
למה אומרים לי לא להתקרב למכשירי מוטורולה? האם יש בעיות איתם? באיזה מכשיר איכות המצלמה הכי טובה?

אם יש למישהו במקרה המלצות ומבין בתחום, אשמח לשמוע.

תודה,
גיא.

idango
04-11-08, 00:49
U900 של סמסונג ... מכשיר מדהים ! GPS , TV 3.2MEGA PIXEL,TV OUT מכשיר מדהים ... לא יודע מחיר אבל...

i12z
04-11-08, 00:56
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש את ה6120 CLASSIC של נוקיה ממש נהדרים מצלמה באיכות טובה ...וידאו ברמה גבוההה במיוחד מחיר ממש זול ...ויש אפילו חבילות שתוכל לקחת אותו בחינם....

asaf123
04-11-08, 02:13
לא יודע למה ללכת רחוק אבל אישית ממליץ על K800I של סוני אריקסון ויש אותו במבצעים רבים אחלה מכשיר עם פלאש ומצלמה 3.2 מגה פיקסל מכשיר מדהים ולא עדין או שביר מצויין לטעמי מניסיון של שנתיים איתו ולי אישית זה היה חשוב סוללה שמחזיקה המון זמן המון זיכרון ואיכות צליל מדהימה.

i12z
04-11-08, 02:39
לא יודע למה ללכת רחוק אבל אישית ממליץ על K800I של סוני אריקסון ויש אותו במבצעים רבים אחלה מכשיר עם פלאש ומצלמה 3.2 מגה פיקסל מכשיר מדהים ולא עדין או שביר מצויין לטעמי מניסיון של שנתיים איתו ולי אישית זה היה חשוב סוללה שמחזיקה המון זמן המון זיכרון ואיכות צליל מדהימה.

כן פלאפון באמת סוף הדרך אבלל.......מה הפאק בו הג'ויסטיק שנשבר המון אח שלי החליף ת'גויסטיק למעלה מ6 פעמים.... חבלל.....

pompa
04-11-08, 10:50
במחיר הזה למה לא לקנות מצלמה קומפקטית באיכות טובה, עם הפלפון עובד לא להחליף אותו

shachar
04-11-08, 13:17
המוטורולות פלאפונים מעצבנים
מאוד לא אינטואיטיביים ( בניגוד לנוקיה הידידותיים למשתמש)

אתן לך דוגמא די מטופשת : יש לי מוטורולה L7 ונניח אתה רוצה לתת לאחד האנשים ברשימה
צלצול ייחודי כשהוא מתקשר , אז לא ניתן להפריד בין הצלצול כשהוא מתקשר לבין הצלצול שהוא שולח הודעה . ככה יוצא שאם שמת שיר MP3 כלשהו בתור הצלצול הייחודי , גם כשתקבל SMS השיר יתנגן במלואו עד אין קיץ ותהיה חייב לעצור כל מה שאתה עושה על מנת לקרוא את ההודעה רק כדי שיעצר השיר ...

יש עוד כמה דוגמאות אם תרצה

Tzvika 16V
04-11-08, 18:19
לי יש Nokia N95 8GB.
המכשיר הכי טוב בעולם, לא רואה את האייפונים HTC ועוד.
המכשיר עם הכי הרבה פונקציות פיצ'רים שיש, נכון להיום מוכתר כמכשיר בעל המצלמה הכי טובה בעולם לטלפון נייד.
בזמנו לפני שנה עלה לי 3000 שקל. עכשיו בטח פחות. לדעתי שווה כל אגורה.
אם אתה מחפש מצלמה טובה זה המכשיר (5MB מצלמה, GPS מובנה, WIFI, OPEN OFFICE, מע' סימיביאן פתוחה ועוד ים דברים)

NaorSub
04-11-08, 23:29
www.GoMobile.co.il

דבר איתי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני עובד שם , אני שם בדיוק עוד שבוע .
אני מתגייס , אז אם אתה רוצה משו תזדרז .

בלי שום קשר שלח לי הודעה בפרטי בדיוק מה התקציב שלך + צרכים .

נאור .